Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Balıkçı Çantasında Neler Bulunmalı ?
Biz tatlısucu olduğumuz için bizim takım çantamızda değil arabamızda olması gerekenler Siyirdim

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Uzun_ahmet yazdı:Biz tatlısucu olduğumuz için bizim takım çantamızda değil arabamızda olması gerekenler Siyirdim
Tatarla, Arapmı?Bobo
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Biz tatlısucu olduğumuz için bizim takım çantamızda değil arabamızda olması gerekenler Siyirdim
Ahmet abi ben balık tutmak için gereken balıkçılık malzemelerinden bahsetmiştim.
Kamp kurulduğunda yanımızda götürecekleririmiz değil balık tutarken gerekli olan malzemelri yazmanızı istemiştim.
Sizlerin yazacaklarınıza göre konu başında hepsini toparlayıp bir çanta muhteviyatı çıkarmayı düşünmüştüm. Sizin deneyimlerinizin yeni başlayanlara ışık tutacağına eminim.
Bul
murki yazdı:Tatarla, Arapmı?Bobo
Evet kesinlikle bir tatar bir de arap bulundurmak gerekiyor..HappySiyirdimBen de aynı fikirdeyim..Alkis
Bul
sevimli34 yazdı:Ahmet abi ben balık tutmak için gereken balıkçılık malzemelerinden bahsetmiştim.
Kamp kurulduğunda yanımızda götürecekleririmiz değil balık tutarken gerekli olan malzemelri yazmanızı istemiştim.
Sizlerin yazacaklarınıza göre konu başında hepsini toparlayıp bir çanta muhteviyatı çıkarmayı düşünmüştüm. Sizin deneyimlerinizin yeni başlayanlara ışık tutacağına eminim.

Sevgili Cem..

Konuyu ilk gördüğümde yazacağım cevabı şimdi vereyim.

Hangi çantayı soruyorsun...deniz yemli çantası mı ,çaparilerin olduğu çantayı mı ,kaşıklar ve büyük tatlı su yemli çantasını mı ,alabalık teşkilatını mı ,motor ile derinsuya gidince aldığımız yedek parça ve tamirat çantası mı..vs...Böyle uzar gider..

Senin çanta tabir ettiklerin çoğu balıkçıda bir oda işgal eder..Tabii sözlerimi yanlış anlamamalısın.Senin sorunun cevabı senin ihtiyaçlarına ve meraklarına göre değişir.Eğer Alabalık merakın yoksa, benim bir odanın yarısı sana gerekmez..

Kim ne akıl verirse versin, çantan ,her balığa gittiğinde edindiğin tecrübeler ışığında ikmalen dolacak ve ihtiyaçlarına daha çok cevap verecektir.Her seferinde bir eksik bulacak ve tamamlayacaksın..

Ve sonunda sana biri malzemelerini sorduğunda ne demen gerektiğini sen de şaşıracak ve garip cevaplar vermeye başlayacaksın.Siyirdim

Yani bu sorunun tek ,mantıklı ve doğru bir cevabı olamaz.Kişilere göre değişir..

Sevgiler..
Bul
uzun uçlu karga burun,

çakılı vidalama seti,

çakmak,
boş poşet, yedek çorap ve çamaşır.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
[Resim: 24az5mo.gif]
Bul
kısacası çanta dizmek isteyen bütün yorumları okuduktan sonra kafasından bir ortalama yaparak işini halledebilir Seerf
Bul
ustam61 yazdı:Siyirdimcem balığa gidip geldikce noksanlarını kendin göreceksin ve tamamlayacaksın.gün gelecek fazlaları evde bırakmaya başlayacaksın.içişleri ile kavgalar başlayacak."al bunları buradan hep senin dağınığın" diyecekler.kıyı köşe sakladıklarını şu lazım olur bu lazım olmaz diye ayıracak,lazım olmayanları atmaya kıyamayıp tekrar birleştireceksin.önce kutularda,sonra dolaplarda daha sonra bir odada biriktireceksin malzemelerini.velhasıl uzun iş.sana kolay gele.AlkisSeerf
yaniiiii çıtırım en önemlisi neymiş çantanı koyacak bi oda yada ardiye lazım .BoboSiyirdim
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Ağrı kesici (novalgin ya da vermidon)
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
ustam61 yazdı:SiyirdimUzun um aha burada yanıldın.arabamızda değil TIR ımızda olması gerekenler yazacaktın. ancak tır alır bunları.SiyirdimSeerf

Aslında arabanın yüklenmiş hali vardı o fotoyu bulamadım eşyalar dağınıkta olsa bayağı bir yük var, bize tır bile yetmez Siyirdim
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Balıkçı terimleri sözlüğü style_ouf_5 9 3,727 07-12-2010, 19:57
Son Yorum: style_ouf_5

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi