Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Turna Balığı
Rusan,trofe turnali avlarin olur insallah...
paylasim icin tesekkurler
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
güzel ve açıklayıcı anlatım teşekkürler gözüm.işallah bi gün turna tutarız bizde nasip olursa.Alkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
ruşan turna balığı öyle garip bir mahlukki yok dediğin yerde bir anda atlıyor yeme yemi tam kıyıya getiriyorsun pat o da ne balık atlamış yeme Hi şaşkınlığı bir an atamıyorsun ne zaman geldide aldı aval aval bakarsın heyecanla karışık çok yaşamışımdır bunları Happy
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
rusan şu mekanları belirleyinde baharda bi bakalım neler oluyor oralarda Seerf,
eline sağlık teşekkürler Alkis
Bul
Paylaşım ve bilgiler için teşekkürler RusanAlkisyeni sezonda iri bol turnalı avların olur inşallahGulumse
Bornova - izmir
Bul
LeVrEkCi yazdı:rusan şu mekanları belirleyinde baharda bi bakalım neler oluyor oralarda Seerf,
eline sağlık teşekkürler Alkis

Mekan hazır Nihat abi , o turnaları tuttuğum yerde onlardan çok var pek kımse de bılmez orayı genelde bızden baska kımse yakalamıyor. Yanımızdakıler bızım turna tuttugumuzu gorduklerı halde olmayan ısraıl sazanını yakalamaya calısmaya devam edıyorlar Gulumse
Sazanları özledim...
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:ruşan turna balığı öyle garip bir mahlukki yok dediğin yerde bir anda atlıyor yeme yemi tam kıyıya getiriyorsun pat o da ne balık atlamış yeme Hi şaşkınlığı bir an atamıyorsun ne zaman geldide aldı aval aval bakarsın heyecanla karışık çok yaşamışımdır bunları Happy

Genelde çok sığ sularda avlanıyor Kamil abi o yüzden. Bazen botun altına saklandığı ve tam kaşığı bota alırken atladığı da oluyor. Birden botun altından çıkınca korkmamak elde değil Gulumse bir de oltaya gelince bazen havaya zıplaması yok mu işte o zevki hiçbir balıkta alamıyorum.
Sazanları özledim...
Bul
Herkese çok teşekkürler.
Sazanları özledim...
Bul
yalova tatar yazdı:güzel ve açıklayıcı anlatım teşekkürler gözüm.işallah bi gün turna tutarız bizde nasip olursa.Alkis

Erden abi istanbula gelsen tutarız yakalaması kolay. Olmadı yalavo taraflarında mera arastıralım geldıgımızde tutarız beraber
Sazanları özledim...
Bul
ruşan paylaşım için teşekkürler takımlar harika büyük turna tutma dileğimle rast gele.Alkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Yağmurlu havada turna avı ? mrtplvc 12 7,457 06-01-2013, 00:52
Son Yorum: Antepli 27
  12.05.2012 turna avı mrtplvc 15 4,192 16-05-2012, 11:56
Son Yorum: mrtplvc
  Turna baliği rusan 26 11,005 09-05-2012, 10:11
Son Yorum: mrtplvc
  Turna Balığı ( Esox lucius ) murki 44 9,636 28-10-2009, 16:49
Son Yorum: beyez
  Turna ( Esox lucius ) LeVrEkCi 0 2,671 04-12-2006, 15:37