19-12-2010, 16:42
![Alkis Alkis](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/alkis.gif)
tebrikler Poyraz
daha da buyuklerine insallah
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
[/SIZE]
![71 71](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/1/71.gif)
El yapmı sahte test edildi
|
19-12-2010, 16:42
![]() ![]() ![]() tebrikler Poyraz daha da buyuklerine insallah rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
![]()
19-12-2010, 18:23
(Son Düzenleme: 19-12-2010, 18:58, Düzenleyen: seabasshunter.)
Lakerda yazdı:Somon güzel sürpriz olmuş gerçekten bereketli olsun.Sahte güzel çalışacak demekki.Bir de levrek avlarsa sınıfını geçecek.. LeVrEkCi yazdı:rapala bu balıkta iş yaptıysa her balıkta iş yapacaktır,kendi rapalanla av harika olmuş tebrikler omeykan yazdı:poyraz kardeş tebrik ederim.Güzel bir av somon balığı yanlız senin bu yaptığın cam sahtelere sadece somon değil ,başta levrek ve lüfer atlıyor.Bundan bana getirmişlerdi yalova'dan diye, sanırım sende almışlar poyraz bu cam rapalayı bende vardı malesef koparttım.Bu sahteyle çok güzel balıklar aldım. Başta levrek hiç dayanamıyor.Yanlız sen bunun ilmini bulmuşsun sanırım. Bende seni sonunda bu sitede buldum. Lakerda usta bu sahteyi ido nun sağ tarafına denemeye dün gittim yüzüşünü merak etmiştim geçen yıl buna benzer bayağı sahte bir kaç arkadaşla birlikte yapmıştık çok başarılı olmuşlardı arkadaşlar yalovadan ayrılıp tayine gittiklerinde kalıplar bir arkadaşla birlikte gitti bende oturdum kendim yapmaya karar verdim bunu pvc boru içerisine döktüm iç kalıp paslanmaz 2 mm saçtan olduğu için ağırlığı ve uzağa atış imkanı doğuyor bizim buradaki araştırma sahilindeki kırmızı köprüyü bilirsin idonun orada çok olta atanlar vardı deneme imkanım olmadı milleti rahatsız etmek istemedim kırmızı köprünün oraya geldiğimde bir abimizle tanıştık kaşık ve meps ile 6 tane somon almış somonları görünce bende şaşırdım kaşık atmamı tavsiye etti dedimki elimde şöyle bişey var kendim yaptım bir denesemmi acaba at tabiki çok güzel görünüyor dedi gaza geldik atmaya başladım 15 / 20 kere attım sonunda sonunda bişey atladı dedimki heralde bu ispendektir kıyıdan yaklaşık 30 metre ileride atlıyor çektik kıyıya sağolsun kepçe yardımıyla aldık Sahteyi ileriye atmaya gelince idonun sağ tarafından uçtan iskele önüne kadar atılıyor çekme olayındada seri çekmiyorum hemen batmıyor ağır bir şekilde aksiyon verdirerek çekiyorum yada makinadan 10 cm sonra kamışın altından misinayı işaret parmağımdan geçiriyorum aynı aksiyonu sağlıyor omeykan kardeş biz dediğim gibi sahteleri daha önce kalıpla bir kaç arkadaşla yapmıştık tipi yine aynı böyleydi biz diğer ges leride burada denedik bu tipten daha çok verim almıştık elimde olan bir taneye göre bunuda eğe ve zımparayla aynı kıvama getirdim bunların gesten tek farkı içlerinin 2 mm paslanmaz saç olması biz bunu daha ileriye atış sağlamak amacıyla yaptık buradaki bir kaç arkadaşında yardımıyla geliştirdik marmarada verim almak için elimizden geleni yapıyoruz hayırlısı olur inşallah Bu arada buradan tekrar Burak Karadeniz ve Burç Karadeniz Abilerimize videolarından ve verdikleri biliglerden dolayı çok teşekkür ederim. normalinde bu tür sahteler üzerinde çalışma yapıyorum kaynak : http://www.bass.jp/FishWithJDM/index.php...&key=Spain ![]() ![]() herkeze rast gele ![]()
19-12-2010, 18:54
testin başarılı geçtiğine sevindim
![]()
19-12-2010, 19:03
LeVrEkCi yazdı:rapala bu balıkta iş yaptıysa her balıkta iş yapacaktır,kendi rapalanla av harika olmuş tebrikler Deniz alası olsaydı vücudunda seyrek te olsa kırmızı benekler olması gerekirdi.Ayrıca tatlısuların denize döküldüğü ortamlarda yaşayan ve derelere giren bir balık türü olduğu için Marmara bu balığın gelebileceği en son yer.. Diğer taraftan Karadenizde ağlar içindae ,hatta eski gemiler içinde ,somon denilen balıktan üretildiğini ve dalgada sistemin patlayıp ,tüm balıkların dağıldığını çok duymuşluğum vardır.Tabii bunlar rahatça marmaraya inebilirler.. Yüzgeçler daha açık olsaydı daha net konuşabilirdim ama deniz alası olma ihtimali yok denecek kadar azdır. Rastgelsin..
19-12-2010, 22:22
Tebrikler Poyraz hem deneme hem de avının başarılı olması çok güzel olmuş
![]() ![]() Söylemeden duramayacağım ; sana Poyraz ismini verenin de beynine sağlık . Çünkü harika bir ismin var ![]()
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
19-12-2010, 22:29
aygroup yazdı:Deniz alası olsaydı vücudunda seyrek te olsa kırmızı benekler olması gerekirdi.Ayrıca tatlısuların denize döküldüğü ortamlarda yaşayan ve derelere giren bir balık türü olduğu için Marmara bu balığın gelebileceği en son yer..alabalık senin branşın abi ben anlamam ama google deniz alası yazınca bu balığın resmi çıkıyor,somon yazıncada bu çıkıyor bişey anlamadım ![]()
19-12-2010, 23:24
thunderbolt yazdı:Tebrikler Poyraz hem deneme hem de avının başarılı olması çok güzel olmuş Rahmetli dedem ben doğmadan önce anne ve babama ismi poyraz olsun olurmu demiş babamda iki isim olsun demiş ilk isimi pek kullanmıyoruz Poyraz benimde hoşuma gidiyor ilk okul öğretmenimde oğlunun adını benden aldığını söylüyordu oda çok beyendiği için oğluna Poyraz ismini vermiş geçen istoçta biriyle tanıştık onunda ismi Poyraz bayan tanıdığıda varmış ismi Poyraz olan ama bana şimdiye kadar hiç denk gelmedi ![]() ![]()
20-12-2010, 19:50
siz sahteyi çalıştırırken civarda levrek yokmuş yoksa kesin atlardı ama kısmetinizde somon varmış bunada şükür insanın kendi yaptığı takım ile balıkçılık yapmasından daha zevkli ne olabilir ki paylaşım için teşekkürler elinize emeğinize sağlık.
![]() ![]()
Şerif Eren
YALOVA Deniz benim için Hayattır. =0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK= |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|