Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
El yapmı sahte test edildi
El yapımı sahtenin Yalova sahilindeki test yüzüşü sırasındaki sürpriz

Çiftlikten kaçan somonlar cam sahteden kurtulamadıWink

[Resim: seabasshuntersomon.jpg]
[Resim: seabass.gif]
Bul
tebrikler test sürüşünde porsiyonluk gelmiş Alkis
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Bölgende yeni bir av şekli yarattın galiba..

Tebrikler..Rastgelsin..
Bul
aygroup yazdı:Bölgende yeni bir av şekli yarattın galiba..

Tebrikler..Rastgelsin..

Bir kaç kişinin kaşıklada tutulduğunu söylemesi üzerine cam sahteleride yeni yapmıştım burada deniyeyim bakalım yüzüşünüde görelim dedim somon kısmetmiş geldiGulumse
Bul
Kendi yaptığınız sahteyle yakalamanız apayrı bir zevk olmuştur. başarılarınızın devamını dilerim
Sazanları özledim...
Bul
rusan yazdı:Kendi yaptığınız sahteyle yakalamanız apayrı bir zevk olmuştur. başarılarınızın devamını dilerim

ustam61 yazdı:Alkistebrikler poyraz kardeş.insanın kendi yaptığı malzeme başarılı olunca dahada zevkli oluyor av.avların bereketli olsun.AlkisSeerf

Evet çok farklı oluyor insan bazen atmaya kıyamıyor ama çok zevkli şöyle diyebilirim sahtelerle uğraşmak ister polyester olsun ister ağaç olsun oda apayrı balık tutmak kadar zevkli
Bul
Somon güzel sürpriz olmuş gerçekten bereketli olsun.Sahte güzel çalışacak demekki.Bir de levrek avlarsa sınıfını geçecek..Gulumse
Fotodaki sahte kaç gr. ve yaklaşık kaç metrelere atabiliyorsun ? Şu yüzden sordum o somonu aldığın merayı az çok tahmin edebiliyorum çok sığ olmalı.Hemen batıyormu ? seri mi çekiyorsun ?
Bul
rapala bu balıkta iş yaptıysa her balıkta iş yapacaktır,kendi rapalanla av harika olmuş tebrikler Alkis
balığa gelince bu balık deniz alasımı yoksa kaçkın bir somonmu bunu çözemedim resim aabalığa daha çok benziyor ve eğer alabalıksa tebliğe göre yakalanması yasak olan balıklar arasında yer alıyor,tabiiki bilerek yakalanmamış ama eğer deniz alasıysa yasak balıklar arasındadır..
bunu nasıl çözeceğiz bilemiyorum balık deniz alasımı yoksa kaçkın somonmu?hadibuyurun arkadaşlar çözelim hep beraber Gulumse
Bul
poyraz kardeş tebrik ederim.Güzel bir av somon balığı yanlız senin bu yaptığın cam sahtelere sadece somon değil ,başta levrek ve lüfer atlıyor.Bundan bana getirmişlerdi yalova'dan diye, sanırım sende almışlar poyraz bu cam rapalayı bende vardı malesef koparttım.Bu sahteyle çok güzel balıklar aldım. Başta levrek hiç dayanamıyor.Yanlız sen bunun ilmini bulmuşsun sanırım. Bende seni sonunda bu sitede buldum.SmileGramı olsun boyu olsun önemli sanırım poyraz doğru mu?Senden rica etsem Poyraz kardeş mümkünse cam rapalalarından muğla 'ya yollama imkanın varmı ? ücret sorun değil ? sadece istediğim bu cam rapalalar şu an: burda baraküda avı var yani deniz turnası mükemmel sarıyor bu rapalaya, vakti geçmeden görüşürsek sevinirim. En kısa zamanda cvb bekliyorum poyraz kardeş, bizimde levrek, somon ,lüfer, baraküda, tutmamızı istersin sanırımAffet
Balıkçının halinden en iyi balıkçı anlar.Alkis
Bul
Poyraz kendi yaptığın sahten test edilip onaylanmış
cam sahteler saroz tarafında oldukça iş yapıyor
bu güzel avlarının devamını dilerim rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi