Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
[attachment=1911]
[attachment=1910]
[attachment=1909]
[attachment=1907]
[attachment=1908]
arkadaşlar 2 tane levrek 1 palamut aldım ayrıca istavrit,izmarit,1 mırmır,zarganada aldım onları resimlemedim.levregi yorarak kacırmak mümkün degildir kesinlikle bekleyin doktor 30 numarayla alıyorum 8 kg lik levrekleri yeterki fırdöndü kanca saglam olsun saglam baglansın birde kalama verirken boşluk bırakmayın yüzgecler keskindir levregin herkese rastgele
Yorumları: 4,310
Konuları: 155
sana helal olsun arkadaşım çok güzel balıklar bence zico nun yüzü yerine senin yüzün gülmüştür seni tebrik ediyorum helal olsun sana
bende ki lenrek avcılığı acemiliği şimdi gelse yormaz mıyım inşallah seneye levrek tutarım paylaşım için teşekkür ederim.
rasgele
Yorumları: 1,343
Konuları: 94
nihat sende olmasan levrekleri hep rüyamızda göreceğiz.
yok be dostum sadece ben şanslıyım bulundugum yerde levrek var.hep diyorum ben ne zaman gidersem gidiyim 10 gidişten (10 ayrı gün)8 inde levrek alırım ama saat 5 te gidip 10 a kadar sabırla beklemek şartıyla beklemekte öyle durup beklemek degil 100 metre içinde balık sandal akıyor başa gelip tekrar akıyorsun yani kısacası levrek varsa avınıda biliyorsan tutması kolay ee geriye çekmesi ondada zamanla insan usta olunca oda kolay darısı tüm sitedeki balıkçıların başına inşallah herkese rastgelsin
Yorumları: 1,201
Konuları: 54
abi sen başkasın gerçekten güzel balıklar abi biz sen olmasan bu balıkları nerden bilecektik .başka tutabilen de yok hani helal sana başka arkadaşlarada duyurulur herkes üzerine alsın hadi bakalım kimler levrek tutabilecek
abi senin bilkip bizlerin bilmediği bir şey var herhalde bu balıklar hakkında bizi aydınlat
göksem vermişsin çoşkuyu bakıyorum ali ya

)) saol sen çok yaşa .bi önceki sayfada yazdıgım gimi benim şansım levrek var av sularımda yoksa levrek olayan yerden levrek tutmak zordur tabiiki bi şansımda babam mehmet reis saolsun herşeyi en baştada balıkçılıkta olması gereken sabırı ögretiyor bize yoksa levrek tutan var sitede daha önce çok levrek resmi geliyordu herkese rastgelsin
Yorumları: 1,201
Konuları: 54
ben ortaya konuşuyorum yarası olan konuşsun hadi bakalım 93 cm lik bakalık yakalasınlarda o zaman konuşsunlar
bugün baktım sahilde sadece izmarit tutuluyor oltaları arabada bıraktım bi yeniköyden tarabyaya çoluk çocuk yürüyüş yaptım yeniköydeki sahilde balıkçılarda 2 levrek vardı sanırım 8 er kilo gelirlerdi renkleri biraz solmuştu yoksa resimlerini çekip ali emaille gönderecektim al bunları ben tuttum diye gir diyecektim siteye :0507::0507::0507:şaka maka saglam levreklerdi sanırım boylarıda 90 cm civarıydılar benim bu resimdekilerin rahat 2 katı vardılar kilo olarak ama benim 92 lik ikisindende iriydi.bu arada bi komşumla msnden görüşüyorum bana filmlerin negatiflerini gönder dedim hem onun hemde benim siteye giremedigim zaman tuttugum levreklerin resimleri var onda bakiim yollıyabilirse bende filmden cd ye attırtıp yollarım .
ali bayram kuzularıma yorum yokmu yaww okadarmı kızgınsın bana yaww dostum gece 3 te eve gelecegimi bile bile nasıl 5 te sana gelecem diyim kafamda güzel olacak iikide gelmemişim sabaha zor kendime geldim sen neler tuttun dün aradım cebin kapalıydı merakla bekliyorum
eyvallah dostum saolasın görmediginin farkındayım zaten resimleri geç ekledim arada kaldılar ondan görmemişsindir sorun degil.levrege ilk fırsatta gidiyoruz kısmetse hatta cumartesi için hava durumuna bakalım eger sorun yoksa sabah erkenden gidelim akşama dönelim levrek lüfer kofana ne gelirse bahtımıza ama deniz marmarada 2-4 ten fazla rüzgar olursa balıkçılık zor bide lodos havada zor konusalım hafta sonuna kutsalda gelirse onuda alırız erkenden basar gideriz 1 saat yol yarım saat hazırlık sonrası gün denizde geçer akşamına gelir mangalı yakarız yeriz döneriz içeriz diyemicem 1 kişi saglam kalması lazım

)haa bide mehmet reis yai babam orada olmaması lazım o rada olursa tekne bize kalmaz(ne levrek oluyo bu mevsimde var yaa gecen sene 7 tane almıştım)konusuyoruz hafta sonuna dogru hava su reis durumunu