Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
levrekçinin bayramı :)
arkadaşlar pazar yani arafe günü babam mehmet reisten aldıgım palamut telefonu ile uyandım ve acilen topparlanarak tekirdagın yollarına düştüm .
gider gitmez babamdan aldıgım raporla palamut peşine gittim silikon yemle 1 adet palamut tutarak milli oldum(ilk palamutumdu)sonra dolaş dolaş başka palamut alamadım ve levrege dönmeye karar verdim sandalda 15 tane kadar canlı izmarit vardı(amcamın oglu tutmuş dönecegi için babama bırakmış)bu izmaritlerle 1 tane levrek aldım boyunu kilosunu ölçmedim ama 1 gazete boyu oldugunu ve tahmini2,5 kg geldigini söyleyebilirim.ogün aliçodan ögrendigim lüfer çaparisini denedim ama aliçonun taktigiyle o takımı degil hazır aldıgım takımla denedim 1 kere balık vurdu oda çıktı sanırım palamutta olabilirdi o .
bunlar arefe günü gerçekleşti.
bayramın 1. günü bayram namazı bayramlaşmalar ve ben yine denizdeyim kardeşimle beraber gırgır şamata hemen hemen 1 öncekinin benzeri 1 levrek daha aldım kardeşim balıgı çekerken kepçeye alırken ve teknede balıgı resimledi.
3.gün 2 tane izmarit 3 zargana 1 mırmır la balık yerime gittim dolaş dola ş balık yok ne levrek ne lüfer ne palamut hiçbişey yok lüfer çinekop istavrit hiçbişey yok ve o günün akşamı deprem oldu balıgın kaçısını ona bagladım birazda
son günm sabah kalktım hava lodos 1 tur atıp dönebildim yine bişey yok tekneleri kenara aldık kış için kapattık ama küçük teknemi hazırda kolaya bıraktım bu aylarda fırsat olursa levrek çinekop ve kış sonu kofanalarıı kovalayabilmek için.
levrekleri resimlerdim izmarit,mırmır,istavrit 1 kırlangıç ve zarganaları resimlemedim evde adsl bozuk oldugundan gönderemiyorum adsl düzelir düzelmez gönderecegim.
herkese iyi avlar rastgelee
bu arada levregi yedikten sonra tepside resimlemek aklıma geldi çok vahlandım ama iş işten geçmişti Smile)747689
Bul
abi helal olsun balıklarla aran yine çok iyi.resimledin dedin ama resimler yok çok merak ettim .abi bu sene allah kısmet ederse seninle mutlaka balığa çıkacağım inşalalh bana da öğreteceksin değilmi abi levrek tutmayı rüyamda tutuyorum ama bakalım gerçekte ne zaman.
Bul
eve bi gidiyim adsl arızalı onu halledebilirsem bu akşam resimleri gönderecegim
Bul
tama abi merakla bekliyorum
Bul
abi ayrıca bayramda yoktunuz .(sen ,kamil abi, ali abi )yokken insan sıkılıyor .aman abi hem bizi alıştırdınız hoş sohbetinize hem de ortalarda yoksunuz amam abi bizi yanlız bırakmayın
Bul
sana levrek konusunda helal olsun arkadaşım bu sene 1 kaç defa levrek için sabahladım ama sandala 1 tane levrek alamadım kısmet değilmiş artık havalarda soğudu hiç gidemem kıyıdan ne tutarsak onların resimlerini gönderebilirim levreğinde tabakta resmini gönderme arkadaş
canımız çekebilir sana afiyet olsun.

rasgele
Bul
yaww adsl yi halledemiyorum bakiim bu akşamda halledemessem format atacagım.doktor resimleri gönderecegim balıgıda tepside pişmiş halini tarifiyle gönderecegim Smile76
Bul
adsl yi hallettim sorunu giderdim ama resimleri gönderemedim 1 tanesini gönderebilmişim bugün yarın ilk fırsatta digerlerinide gönderecegim.
Bul
76selam nihat abi...hoşgeldin..yokluğunuz baya bir hissedildi...bizde bayramda buralardaydık balık adına hiç birşey yoktu..palamut siftah yapmışsın tebrikler,levrek te sağlam gözüküyo..2 gün önce bizde mırmıra takılalım dedik 2 parça aldık..birada izmarit okadar..bugün kurt çıkardım,kayanın altına gömdüm sabah işten çıkar çıkmaz karşıya geçicez..mırmır baya irileşmiş kaçtane takım verdim..0.40 bağladım bakalım onuda patlatacakmı..abi görüşelim artık be..yarın gel istersen..saygılar rastgele..76
Bul
helal olsun sana arkadaş levreğide ne güzel yormuşsun ben onu beceremedim işte balık büyüktü sandala yaklaşınca delirdi balık sanki bende balığı görünce heyecan yaptım acele ettim sandala almaya çalıştım 0.35 lik shogun misinayı kostekten patlattı ama seneye inşallah sitede 8-10 kiloluk birkaç resim atarım bende levrek madeni buldum.

rasgele
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  zafer bayramı zarganaları jumbo160 11 3,188 24-09-2006, 14:10
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi