Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yine bir cumartesi
LeVrEkCi yazdı:teknede tek olunca insan kararını verip istediği yöne dönebiliyor,gidebiliyor ama yanında biri oldugunda 2 oltayı hesaba katacaksın ve ani dönüşler yapamazsın balıgı çekerken 2 takım üst üste binmemeli,
çaparide sorun olmaz ama uzun oltada 2 kişi daha verimsizdir.
doğrudur nihat tecrübemiz olmadığı için bilemiyoruz..öğreneceğiz yavaş yavaşSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
tebrikler Nihat..
zevkini yapmis..baligini almissin..
dusuncelerine gelince...tamamen katiliyorum...
arkadaslara sevgim saygim sonsuz..
fakat o kadar cesitli balik avi sekli varki..,biri digerini istiyor,sen digerini..birde cok onemlisi ava baslama ve bitirme saati..artik yorulmussundur..,arkadasin daha duralim der..olmuyor abi o saatler gecmek bilmiyor..iste o saatler beni cok yoruyor..ben oraya dinlenmeye gidiyorum..yorulmaya degil..cok defa cikan baligi birakip kacmissimdir...bu olay bencillik degil..hayir-hayir kesinlikle degil...
daha da bollarina rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Lüfer çok güzel görünüyor Nihat..Tebrik ederim..

Teknede oflayanların sıkıntısını çekmemek için bulduğun yöntem yıllardır zaten uygulanmakta..

Onun biraz daha gelişmiş şeklinde ise ,sandaldakini kaza ile çarparak suya atıyorsun..Sonra da pardon diyorsun..SiyirdimHappy

Bereketli olsun..

Sevgiler..
Bul
Bereketli afiyet olsun NihatSeerf
Bornova - izmir
Bul
aygroup yazdı:Lüfer çok güzel görünüyor Nihat..Tebrik ederim..

Teknede oflayanların sıkıntısını çekmemek için bulduğun yöntem yıllardır zaten uygulanmakta..

Onun biraz daha gelişmiş şeklinde ise ,sandaldakini kaza ile çarparak suya atıyorsun..Sonra da pardon diyorsun..SiyirdimHappy

Bereketli olsun..

Sevgiler..

aman abicim sen ne yaptın. tuzlada adam denize düşerse Smile kurşun zehirlenmesinden 6 aya gider.

Şaka biryana balık tutmayınca oflayıp puflamaya başlamaya dayanamıyorum. hadi dönelim dergibi falan. bu derin mevzu. Olta verirsin, yem takarsın, zaman harcarsın bakmışsın sende konsantrasyonda yok keyıfte kalmamış O nedenle ben kaçıyorum bana balığa çıkıyormusun diyenlerden Smile

Tek çıkmak risk gibi görünsede tedbirler alınınca risk daha az. birde tüm tersaneler tanıyor e gemilere malzeme taşıyanlarda tanıyor. risk minumum yani. 3 defa denizde kalmışlığım var teknenin azizliğine uğrayıp. ama kurtarma timleri 5 dk geliyor telefonla Smile sağolsunlar.
Bul
orhanekmekci yazdı:Bereketli afiyet olsun NihatSeerf

teşekkür ediyorum
Bul
Albatros-gr yazdı:tebrikler Nihat..
zevkini yapmis..baligini almissin..
dusuncelerine gelince...tamamen katiliyorum...
arkadaslara sevgim saygim sonsuz..
fakat o kadar cesitli balik avi sekli varki..,biri digerini istiyor,sen digerini..birde cok onemlisi ava baslama ve bitirme saati..artik yorulmussundur..,arkadasin daha duralim der..olmuyor abi o saatler gecmek bilmiyor..iste o saatler beni cok yoruyor..ben oraya dinlenmeye gidiyorum..yorulmaya degil..cok defa cikan baligi birakip kacmissimdir...bu olay bencillik degil..hayir-hayir kesinlikle degil...
daha da bollarina rastgele

ben şunu öğrendim. arkadaşlarınla denize çıkmayacaksın. karada arkadaşlık edeceksin. illaki balığamı gidelim diyorlar. Smile kıyıdan kamışla ava gideceksin ki istedikleri zaman kendiliklerinden dönebilsinler. Tecrübeyle sabittir kendiliklerinden gidiyorlar.
Bul
bucalıfikret yazdı:buzlukta duracağına, denizde dursun Smile AlkisAlkisAlkis

nihat eline sağlık tavalık almışsın afiyet olsun rast gele.AlkisSeerf

teşekkür ediyorum. Sizede rastgelsin. Hemde buyuklerınden.
Bul
yalova tatar yazdı:tebrikler nihat bereketli olsun Alkis düşüncelerine benda katılıyorum

teşekkür ediyorum.
Bul
LeVrEkCi yazdı:tek başıma balıkçılık herzaman çok daha verimli olmuştur çok daha rahat çalışıyor insan bu çok doğru..
bereketli olsun nihat,bugün hava zaten pek iyi değildi iyi olmuş çıkmadığın.afiyet olsun rastgele.

Valla sevgili nihat. ben 1 ay öncesine kadar hep yanımda arkadaşlarımla giderdim. hani kimse kırılmasın diye. ama baktım yok hem zaman kaybı hemde boşyere stre. artık gelmek isteselerde bir bahane buluyorum. Smile

tek başına olmak daha zevk veriyor. en azından balık olmasada denizin keyfine varmış oluyorum.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  haftasonu cumartesi avımız antalya ANTALYALI07 17 1,780 21-11-2015, 14:42
Son Yorum: ANTALYALI07
  27.10.2013 '' Erişte Tarlası '' Yine Yanlız Avlanamadım.... Sargoz35 11 2,363 14-11-2013, 21:02
Son Yorum: gobekbalığı
  Albatros-gr mirminga yine mirminga Albatros-gr 25 4,310 10-09-2013, 23:15
Son Yorum: Albatros-gr
  Cumartesi Eşkina Avı nihatkr 32 4,758 17-04-2013, 13:43
Son Yorum: bahriyeli
  yine maydanoz,yine çipura.... yycolak 37 3,881 27-02-2013, 00:46
Son Yorum: ALTAYLI
  Palamutlar ..............23 Şubat Cumartesi 2013 Sivrice. Torik Orhanbaba 12 2,136 25-02-2013, 19:06
Son Yorum: fish or die
  Dostlarla Cumartesi Keyfi :) xfisher 25 3,194 31-01-2013, 10:42
Son Yorum: xfisher
  cumartesi sirti bereketi makineci 48 5,377 13-09-2012, 00:25
Son Yorum: bucalıfikret
  Hüsran yine Hüsran 1 dagistan 24 3,446 11-09-2012, 14:28
Son Yorum: fotokopici
  Cumartesi akşamının bereketi harun77 46 7,504 03-08-2012, 20:56
Son Yorum: yycolak

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi