bu karelerde yokum ne kadar üzgün olduğumu bilemezsiniz bu manzaraları seyrederken aklıma bir fikir geldi bir dahaki günlük organızasyonlarda alkölü muabbeti illaki uykusuzluğu balık tutma ya başlayıp öğleden sonraya bırakmak ve sabaha kadar devam etmek gerekir diye düşündüm hep havanın azizliği hava güzel olsaydı uyumıyanlar uyuyanları denize atar yıne uyandırır dı herşey gönlünüzce olsun
Fikret ustanın anlattıgı gibi çok güzel bir gün geçirdik.fakat saat 14.00 dan sonra manisa ekibi çogunlugu manisaya dönelim deyince bizde uymak zorunda kaldık,çünkü tek araç ayarlanmıştı 16 kişi olarak manisa yolunu tuttuk,biz gittikten sonra çok güzel bir eylence olmuş,arkadaşlar kusura bakmasınlar,ismail,özhan,ben kalmak istiyorduk.bu muhabbet hiç kaçarmı aklına yanayım bu insanların,ne varsa şu manisada kaçalım diye tutturdular .bidahaki sefere hiç kimseyi karıştırmadan gelmek lazım,eskişehir,ankara,çankırı ve sakaryadan katılan arkadaşlarada çok teşekkür ederim.
Hepinizi kutluyorum. Balık bahane deyimine tam uymuşsunuz. Bahadır'a ve Murat'a da söylediğim gibi son dakikaya kadar hep istedim ama olmadı. Hem de doğum günüm olan o günde sizlerle süslenmek çok keyifli olucaktı ama maalesef iş önce geliyor. İnşallah yeni turlarda beraber olucaz. Artık eskisi gibi işler yoğun olmayacak. Murat t'şhörtüne bayıldum.