Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ramazan bitti
av için tebrikler Orhan abi, her zamanki gibi sağlam bir şekilde nevale çıkmış iyotun beli kırılmış.. bahçe için de geçmiş olsun abi,adı üzerinde işte yapmış domuzluğunu hayvan..Seerf

levend yazdı:Bereketli olsun avların.Tarlaya gelince geçmiş olsun.Öldürmek hiçbir zaman çözüm olmamıştır.Önce bir kurusıkı edineceksin ve arada bir uykun kaçınca bir iki tane atacaksın,hafızaları sağlam merak etme oşekilde kurtarırsın bahçeyiSeerf
yaw sen domuzdan yana mısınSiyirdimHappy
Bul
bucalıfikret yazdı:orhan baba bereketli olun kusurabakmas mesajını okumsadan yorum yapıyorum yarın okuyıp düzeyttıtm rast geke.AlkisSeerf
Fikret abi yorma kendine be yaw SeerfSeerfSiyirdimSiyirdimHappyHappy
Bul
ustam61 yazdı:AlkisOrhan baba yakalamış olduğun balıkları afiyetle yemeni,tarlayı da kafana takmamanı dilerim.Bu meret hayvanların yaptığı zarar heryerde aynı.Orman müdürlüğü vurulmasına izin vermiyor.tarlamın zararı deyincede sigortalatsaydın diyor.bir arkadaşımın 2,5-3 dönümlük bir tarlası vardı.bıkmıştı domuzların talanından.baharda telefon etti "allahaşkına gel bir gör domuzların yaptığını" diye.ya ekmedin ki birşey neyine bakayım dediğimde "gel gör "dedi.gittim,tarla o kadar şahane sürülmüş ki görülmeye değer.traktörle sürülse dönüm yeri belli olur,katırla sürülse nal izi olur.yok ikiside.nasıl olmuş diye sorduğumda "elimde bir sopa ile çizdim içine birer adım ara ile mısır attım,şerefsizlere beleş tarlayı aktarttım" dedi.gülmekten nerdeyse altımıza kaçıracaktık.bazen işe yarıyorlar ama ektiklerini toplamaya gelmeseler.HeheHehe
Bu zararlı hayvanın sürek avıda yasaklanmış,çok cabuk üreyen ve aynı zamanda erken yaşta üreme olgunluğuna erişen bu hayvanla nasıl baş edilir anlamadım.Buraya ilk geldiğim yıl kışın dağdan indiği söyleniyordu ya şimdi HiMahcup
Teşekkür ederim ustamSeerfsanada rastgele.
Bornova - izmir
Bul
levend yazdı:Bereketli olsun avların.Tarlaya gelince geçmiş olsun.Öldürmek hiçbir zaman çözüm olmamıştır.Önce bir kurusıkı edineceksin ve arada bir uykun kaçınca bir iki tane atacaksın,hafızaları sağlam merak etme oşekilde kurtarırsın bahçeyiSeerf
Hafızsının kuvvetli olduğundan hiç şüphem yok,bayramda yarım bıraktığı işi tamamlamasından belliSiyirdim
Teşekkür ederim LeventSeerf
Bornova - izmir
Bul
bucalıfikret yazdı:orhan baba bereketli olun kusurabakmas mesajını okumsadan yorum yapıyorum yarın okuyıp düzeyttıtm rast geke.AlkisSeerf
Eyvallah fiko,sanada afiyetler olsunSeerf
Bornova - izmir
Bul
BoboSeerfSiyirdim
tedirgin SaZaN yazdı:Fikret abi yorma kendine be yaw SeerfSeerfSiyirdimSiyirdimHappyHappy
eyvallah ömerim ben yormuyorumda klayvedeki yazılar beni yoruyor.
Bul
orhanekmekci yazdı:Eyvallah fiko,sanada afiyetler olsunSeerf
eyvallah orhan baba bak sana şimdiden sesleniyorum yok bu geldi yok bun oldu yok sunlar gelecekti anlamam org şimdiden kesin olarak orda görmek işstitorum seni tabikji bütün arkadal,şllar gelmeni temenli edeyor okey anlaşılmıştır umarım mazerey yooookkkkk.AlkisSeerf
Bul
doğru dedin Fikret abi, nefes aldığı sürece org. a gelmemesi için fazla bir mazereti yok Orhan abininHeheSmile
Bul
bahçe gerçekten kötü olmuş orhan abi,ama ramazan sonrası avında bir o kadar güzel olmuş afiyet şeker olsun selamlar rastgeleAlkisSeerfAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
tebrikler Orhan abi güzel av olmuş,afiyet olsun. bahçe için üzüldüm, Çeşme dönüşünde düzenleme yaparızGulumse
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Ramazan Balık Peşinde; Kızıldeniz Macerası... haseremarket 20 1,727 20-11-2016, 23:37
Son Yorum: haseremarket
  Ramazan Balık peşinde; Yalıköy çilingöz seyahati... haseremarket 16 1,275 03-10-2016, 19:42
Son Yorum: haseremarket
  Kış mercanları galiba bitti mariner8 26 3,693 04-12-2011, 00:40
Son Yorum: efese

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi