Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yardım lütfen
Aramıza hoşgeldin Ertan.Umarım bu bilgiler başlangıç için yeterlidir.Bol şanslarGulumse
Bornova - izmir
Bul
hoş geldin ertan..bilgi veren arkadaşlarla irtibatını kesme.bir ay sonra beraber avlanırsınızAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
herkese ilgi ve yardımları için çok teşekkürlerAlkis. inşallah birgün beraber balığa çıkma fırsatı buluruz ve daha detaylı bir şekilde uygulamasını da görürüm. peki boğaz günün hangi saatlerinde daha çok çinenkop-sarıkanat yapar? ben geceden ziyade haftasonu sabah erken saatte çıkıp öğle saatlerine kadar kalıyorum. uygun bir saat midir?
Bul
Kopmaması için 4 - 5 kulaç kaliteli 0.35 - 0.38 misina ile şok yapınız.Furkan bu kısmı açabilirmisin.Şoktan kasıt nedir.Teşekkürler
Bul
makinadaki ince olan 0.28mm misinaya destek olsun diye özel düğümle eklenen misinaya şok denir.düşününki sadece 028mm misinaya fırdöndüyü bağlayıp 180,200 gr kurşun çalışılmaz ilk atışta patlatırsın..o yüzden kalın misinayla 4-5 kulaç şok yapıyoruz..şok düğümünün olduğu yer makinaya en az 3-4 tur sarılı şekilde olmlıdır.saygılar.
Seerf
Bul
ertan kardeşim kocaman bir ailenin içine hoş geldin bak yardım dedin heryerden yardım için mesajlar geldi merak etme lüfer çinekop başlayınca burdan öğrenirsin zaten ozaman kıyılarda bizim ileden birileri mutlaka olur sana bol şanslar diliyorum .
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  rapala yardım nesemmelek 15 3,879 29-08-2011, 17:25
Son Yorum: murki
  rapala almak istiyorum lütfen yardım merteren 13 4,079 08-06-2008, 16:27
Son Yorum: merteren

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi