Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
iyiki mercanlar var...
bucalıfikret yazdı:faruk eline sağlık güzel raporlar geliyor rast gele.Alkis
tekkurler Fikret..
sizlerede rastgele..
mercanlar sana hic yabanci degil....cok yakinda onlar ile sende bulusmustunAlkis
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Ellerine sağlık Farukcum.Kaliteli balıkları avlamaya devam ediyorsun.WinkGönülden tebrikler.Afiyetle...Alkis
Bul
yycolak yazdı:Ellerine sağlık Farukcum.Kaliteli balıkları avlamaya devam ediyorsun.WinkGönülden tebrikler.Afiyetle...Alkis
tesekkurler Yalcin...
sizlerede trofe cipurali avlar dilerim
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
yaacak bişey bulamıyorum artık Gulumse tebrikler faruk abi maşallahın var rastgele Alkis
Bul
Albatros-gr yazdı:tesekkurler Yalcin...
sizlerede trofe cipurali avlar dilerim
Çipuranın tadını aldım.Artık kolay kolay başka balığın peşinden gitmem.Siyirdim
Bul
LeVrEkCi yazdı:yaacak bişey bulamıyorum artık Gulumse tebrikler faruk abi maşallahın var rastgele Alkis
tesekkurler Nihat
sizlerede rastgele
yycolak yazdı:Çipuranın tadını aldım.Artık kolay kolay başka balığın peşinden gitmem.Siyirdim
AlkisAlkisAlkisher zaman,tutmasi da..yemesi de
Bul
bereketli olsun afruk abicim yakışıklı balık almışın yine afiyet olsun cumartesi günü benimde denemelerim oldu burada izmarit ve kopezden başka balık yok şu kırmızılılara söyle bu taraflarda gelsinler selamlar rastgeleAlkisGulumse:Alkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
Faruk abi, bereketli vede afiyet olsun Alkis yine formundasın maşallah.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Alkis Bravo arkadaş Alkis Ramazan arifesinde balıkçılık zevkini yapmışın Alkis bereketli ve afiyet olsun , rastgele Alkis
Bul
bahriyeli yazdı:bereketli olsun afruk abicim yakışıklı balık almışın yine afiyet olsun cumartesi günü benimde denemelerim oldu burada izmarit ve kopezden başka balık yok şu kırmızılılara söyle bu taraflarda gelsinler selamlar rastgeleAlkisGulumse:Alkis

MaVrUşGiL yazdı:Faruk abi, bereketli vede afiyet olsun Alkis yine formundasın maşallah.

mariner8 yazdı:Alkis Bravo arkadaş Alkis Ramazan arifesinde balıkçılık zevkini yapmışın Alkis bereketli ve afiyet olsun , rastgele Alkis
Ismail,Serkan ,Ahmet..
hepinize ayri-ayri tesekkur ederim..
sizlerede rastgele
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  selimiye son mercanlar bucalıfikret 28 5,066 27-08-2011, 11:47
Son Yorum: yycolak
  Mercanlar gunu kurtardi Albatros-gr 40 6,083 24-08-2011, 16:55
Son Yorum: hasansenturk72
  Mercanlar benide çağırdı orhanekmekci 33 5,533 11-11-2010, 15:01
Son Yorum: orhanekmekci

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi