Tebrikler İsmail,ekip olarak bu kez sargoza gitmişsiniz,balık azda olsa,muhabbet dolu gece geçirmişsinizsenin yakaladıklarına bakılırsa tavalığı fazlasıyla çıkarmışsın maşallah.bereketli afiyet olsun
thunderbolt yazdı: Ben de seni yatırıp öyle yazayım dedim Abi
Umduğunuz balığı bulamasanız da deniz ana bereketinden sunmuş yine de Tahsin Abim Sargöz için " romantik balıktır" derim Ay ışığını sevdiğini biliyorum Yem olarak da rapana kullanırsanız daha iri sargözleri (ufaklıklara fazla yem kaptırmadan) alma şansınız artabilir.Tabi bu benim kendimce bir alternatif fikrimdir Ama çipura varken de sargözü ne kadar kovalarsınız bilmem Afiyet şeker olsun
banane, banane ben anlamam sen uyuyodun,seni imamın ezanı kaldırmıştır.
teşekkürler nedim.yalnız şu rapana dediğin yemi anlıyamadım.rapalayı kastetmedin değilmi?
LeVrEkCi yazdı:balık olsa ne yorgunluk kalır ne uyku herkes oltasının başında beklerdi heralde
neyseki hiç boş dönmektense bişeyler çıkmış,
bereketli olsun rastgele
dediğin gibi balık olsa uyku olmaz.bir güzel vuruşa bir saat tetiktesin.birde arkadaşlar dünkü çalışmadan sonra balığa gelmişler akabinde bir duşla belki 1-2 saat uykuyla tekrar çalışmaya gidicekler.
teşekkürler Nihat,sanada rastgelsin.
ANTALYALI07 yazdı:az olsun böyle balık olsun tahsin abi.tüm ekibi kutlarım,bence süper bir av,karagözleri ve çupraları kurşunsuz el oltasıyla çekmesi ne kadar zevk vermiştir anlatılmaz yaşanır değilmi.paylaşım için teşekkürler.bol şanslar rastgele.
ekip adına bende sana teşekkürlerimi sunarım.balıklar biraz iri oldumu el oltasının tadına doyum olmuyor.çkmesi ayrı bir zevk oluyor.
Uzun_ahmet yazdı:Tahsinim kare güzelmiş ama demekki balıklar sizden kaçmış
Sağlık olsun bir dahaki sefere bol balıklı avlara diyelim..
Hepinize selamlar saygıular..
aleyküm selam olsun Uzunum.gerçekten bu kare çok güzeldi inşallah bir dahaki sefere balıpı buluruz.
Salih Reis yazdı:güzel paylaşım için teşekkürler,
daha niceleri rastgele
sağol Salih reis.ramiz abiye gönderdiğin selama aleyküm selamı var.
bahriyeli yazdı:bereketli olsun tahsin boş dönmekten iyidir kısmet bu kadarmış allah bereket versin. tavalık çıkmış afiyetler olsun ekibe selamlar saygılar rastgele
sağol ismailim doğru diyorsun.allah bereket versin.ekip adınada aleyküm selam olsun.
bucalıfikret yazdı:tahsin boş dönmekten iyidir tavalık çıkmış ekibe selam rast gele.
eyvallah fikocum aleyküm selam.sanada rast gele.
HAŞİM77 yazdı:Bereketli olsun tahsin balıklar ve ortam özellikle uyku şahane görünüyor.
sağol Haşimcim.ramiz abinin klasik uykusu aslında cenin pozisyonunda yan yatmaktır.kışın dahi birtek battaniye oda altında olur.bu yüzden kendisine uyku tulumu hediye ettim ama kullanmıyor.bu şekilin tadı daha iyi oluyor herhalde .
orhanekmekci yazdı:Tebrikler İsmail,ekip olarak bu kez sargoza gitmişsiniz,balık azda olsa,muhabbet dolu gece geçirmişsinizsenin yakaladıklarına bakılırsa tavalığı fazlasıyla çıkarmışsın maşallah.bereketli afiyet olsun
bu bölge iri levrekte yapar.sargoz dalgasına levrekte alabiliriz diye burayı seçtik.geçen sene ramiz abi buradan güzel levrekler aldı.sana notaljimde kalan resmini göndereyim.2009 un 9.ayından
ellerinden öptüm.
Tahsin Abi rapana bir tür deniz salyangozudur.Kabuğunu taşla kırıp beyaz etini ufak ufak kesip iğneye tek tek geçirerek atıp beklemek lazım.Tabi sert yem olduğu için ufaklar tırtıklayana kadar merada büyük sargöz varsa büyük ihtimalle alırsın
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
maşallah tahsinim balıkların hepsi harika yanakları al al mübareklerin.. afiyet olsunekipte sağlammış hani
not: bende görme diye cevabı gece yarısı sen yokken yazdım..