Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
istanbul organizasyonu
musty34 yazdı:evet abı bızde gelırız.
tabı yalnız cıkıyorsan ama tekne de tek cekılmez sımdı sen yanında bı kac kısıyı goturuyorsundur.
belkı mılletın ısı cıkar gelemezler fılan ozamanda cagırrsın bızı dımı abı.
bıraz kafanı utulerız sorularla ama idare etcen artıkınSiyirdim
mustafa ben en verimli yalnız avlanıyorum çünkü o zaman tamamen balıga konsantre oluyorum,yanımda biri oldugu zaman onlarada balık tutturayım diyorum o zaman zor oluyor,levrekte lüferde tek kişi çok daha kolay oluyor,
ben tekirdağda balıkçılık yapıyorum yazın ailemle orada oluyorum ama kışın arkadaşlarla gidiyorum inşallah bi denk geliriz sizlede av yaparız.Siyirdim
Bul
LeVrEkCi yazdı:mustafa ben en verimli yalnız avlanıyorum çünkü o zaman tamamen balıga konsantre oluyorum,yanımda biri oldugu zaman onlarada balık tutturayım diyorum o zaman zor oluyor,levrekte lüferde tek kişi çok daha kolay oluyor,
ben tekirdağda balıkçılık yapıyorum yazın ailemle orada oluyorum ama kışın arkadaşlarla gidiyorum inşallah bi denk geliriz sizlede av yaparız.Siyirdim
olur abı hıc farketmez sen nasıl uygun gorursenGulumse
Bul
LeVrEkCi yazdı:mustafa ben en verimli yalnız avlanıyorum çünkü o zaman tamamen balıga konsantre oluyorum,yanımda biri oldugu zaman onlarada balık tutturayım diyorum o zaman zor oluyor,levrekte lüferde tek kişi çok daha kolay oluyor,

inş abi kısmet olursa Gulumse
Bul
hem su organızasyonu yapalımda onu daha sonra düşünürüz abıGulumse
zaten bızım oncelıklı olarak ogrenmemız gereken kyı avcılıgıGulumse
Bul
Hadi bakalım İstanbullular,sizlere rastgeleSeerf
Bornova - izmir
Bul
LeVrEkCi yazdı:haziran sonuna doğru okullarda kapandıktan sonra 26 haziran cumartesi gecesi bir organizasyon yapalım diyorum ne dersiniz,
yer olarak erol abinin levrek ve eşkina aldıgı yerler yani moda tarafları olabilir,
5-10 kişide olsak hem balık tutar hem muhabbet ederiz,
bu sefer mangal falan olmasın balık tutalım.
ne dersiniz?
Haydi çocuklar okulaHappyHappyHappyHappyHappyHappyGeç kalmış olmayalımGulumse
Bul
abi olmaz mangal şartttSiyirdimMurat abi zaten mangalsız ortamlarda rahat etmez sanırım, ben bir görüşeyim onunlada seni kandırır ,şöyle denize nazır oltayıda atmışız mangalıda yakmışız aslanıda sağmışız ,,,oohh daha ne olsunHappy
Bul
YaKaMoZ 54 yazdı:abi olmaz mangal şartttSiyirdimMurat abi zaten mangalsız ortamlarda rahat etmez sanırım, ben bir görüşeyim onunlada seni kandırır ,şöyle denize nazır oltayıda atmışız mangalıda yakmışız aslanıda sağmışız ,,,oohh daha ne olsunHappy
Ömer bi dur yav.İnceden giriyoduk kanalaHappy
Bul
valla ben girmişim kanala , ortağımın tarifini yaptım aslanı sağdım , kanal falan tanımıyorum, bu arada org olsun mangalın taa dibine vururuz zaten , tekrardan bir toplanak gerisini teferruattan sayarızSeerf
Bul
YaKaMoZ 54 yazdı:valla ben girmişim kanala , ortağımın tarifini yaptım aslanı sağdım , kanal falan tanımıyorum, bu arada org olsun mangalın taa dibine vururuz zaten , tekrardan bir toplanak gerisini teferruattan sayarızSeerf
Ömercik sen fazla açıldın kasım patı gibiHappyHappyHappyHappyHappy
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Türkiye 6. organizasyonu LeVrEkCi 80 3,327 10-05-2017, 15:20
Son Yorum: bucalıfikret
  14 mayıs istanbul organizasyonu LeVrEkCi 21 290 05-05-2017, 09:06
Son Yorum: yaser2sultan
  Türkiye 5. organizasyonu resim ve videoları 2016 LeVrEkCi 64 6,177 28-06-2016, 07:41
Son Yorum: tugayerdogan
  organizasyonu nerede yapalım? LeVrEkCi 126 6,373 18-02-2016, 02:30
Son Yorum: oguzcanagca
  Türkiye 4.organizasyonu gelibolu-mayıs 2015 LeVrEkCi 186 19,357 15-01-2016, 08:49
Son Yorum: yaser2sultan
  2015 Türkiye organizasyonu LeVrEkCi 1,221 112,822 10-05-2015, 20:44
Son Yorum: LeVrEkCi
  2014 erdek organizasyonu başladı erdekli 13 2,793 09-06-2014, 12:42
Son Yorum: YaKaMoZ
  2014 Erdek Turanköy Organizasyonu LeVrEkCi 613 54,694 08-06-2014, 22:35
  istanbul org. erdekli yücel 24 2,914 23-04-2014, 17:24
Son Yorum: Lakerda
  Türkiye organizasyonu yoklama LeVrEkCi 39 6,329 21-01-2014, 15:12

Hızlı Menü: