12-05-2010, 09:20
Cahit bey,atçek yapan arkadaşlar için güzel paylaşım benim tercihim hep yemliden oldu
paylaşımınız için teşekkürler.
![Gulumse Gulumse](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/gulumse.gif)
Bornova - izmir
Twister ve Jigleri
|
12-05-2010, 09:20
Cahit bey,atçek yapan arkadaşlar için güzel paylaşım benim tercihim hep yemliden oldu
![]()
Bornova - izmir
12-05-2010, 10:05
cahit abi bu sahteleri teknedenmi kıyıdanmı kullanıyorsun?
12-05-2010, 16:10
orhanekmekci yazdı:Cahit bey,atçek yapan arkadaşlar için güzel paylaşım benim tercihim hep yemliden oldu At-çek ile balık avını mutlaka deneyin.Vazgeçemeyeceksiniz.Esen kalın..
12-05-2010, 16:16
LeVrEkCi yazdı:cahit abi bu sahteleri teknedenmi kıyıdanmı kullanıyorsun? Bu Twister'ler at-çek avında kullanılır.Ağırlıkları 3 gramdan başlayarak 25 grama kadar çıkabilir.3 Gramlık bir Twisteri uzağa atabilecek kamışlar kullanmalısın.Örneğin 3-15 gram veya 5-25 gram atarlı kamışlar bu iş için uygundur.Bu tip sahtelerde aksiyona gerek yoktur.Orak kuyruk olduklarından kendinden aksiyonludur.Sahte düz,kuyruk dönerek gelir.
12-05-2010, 16:27
cahit abi teşekkürler biliyordum bunları fakat isimlerini bilmiyordum saol
![]() ![]()
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
12-05-2010, 18:41
bucalıfikret yazdı:cahit abi teşekkürler biliyordum bunları fakat isimlerini bilmiyordum saol At-çek balık avında uygun bir spin kamışla kullanabilirsin.Teşekkürler Fikret...
12-05-2010, 22:04
Cahit abi bu jig ve twister leri nasıl kullanıyorsun.Kıyıdan at çek olarak da kullanılırmı?
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT]
12-05-2010, 23:09
ufuktan26 yazdı:Cahit abi bu jig ve twister leri nasıl kullanıyorsun.Kıyıdan at çek olarak da kullanılırmı? Bu Twisterleri kıyıdan at-çek yönteminde kullanıyorum.Dikkat etmeniz gereken birinci nokta,bu sahteye uygun kamışın kullanılmasıdır.Örneğin;3-15 gram atarlı veya 5-25 gram atarlı kamışlar gibi.İkinci önemli nokta ise,jigin Twistere resimlerde görüldüğü gibi uygun şekilde bağlanmasıdır.
12-05-2010, 23:40
Cahit Acun yazdı:Bu Twisterleri kıyıdan at-çek yönteminde kullanıyorum.Dikkat etmeniz gereken birinci nokta,bu sahteye uygun kamışın kullanılmasıdır.Örneğin;3-15 gram atarlı veya 5-25 gram atarlı kamışlar gibi.İkinci önemli nokta ise,jigin Twistere resimlerde görüldüğü gibi uygun şekilde bağlanmasıdır. Rapala ve silikon çok kullandım.Bunları hep görürdüm ama açıkçası bu kadar etkili olduklarını sizden öğrendim. Nasipse en kısa zamanda uygulayacağım inşallah.Tekrar güzel paylaşımınız ve verdiğiniz yanıtlar için teşekkür ederim Cahit abi. ![]()
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT]
13-05-2010, 04:57
Cahit Acun yazdı:Bu Twister'ler at-çek avında kullanılır.Ağırlıkları 3 gramdan başlayarak 25 grama kadar çıkabilir.3 Gramlık bir Twisteri uzağa atabilecek kamışlar kullanmalısın.Örneğin 3-15 gram veya 5-25 gram atarlı kamışlar bu iş için uygundur.Bu tip sahtelerde aksiyona gerek yoktur.Orak kuyruk olduklarından kendinden aksiyonludur.Sahte düz,kuyruk dönerek gelir.ben birde rolanti hızda tekneden deneyeceğim bu tarz sahteleri bakalım neler yapacaklar merak ediyorum, teşekkürler. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|