11-05-2010, 23:32
(Son Düzenleme: 11-05-2010, 23:34, Düzenleyen: Cahit Acun.)
Twister ve Jigleri
|
11-05-2010, 23:33
11-05-2010, 23:38
çok güzel görünüyorlar cahit abi jelibon şekeri gibi bir ara aklıma gelmişti balık şeklinde jelibon şekerleri vardı denesem diye paylaşım için çok teşekkürler.
![]() ![]() ![]()
balığa hasret yaşamak zor
11-05-2010, 23:48
Sevgili Cahit abi,
Paylaşım için teşekkürler. At-çek avlarının vazgeçilmezleri jighead ler harika görünüyor. Takılışında silikon sahtenin kuyruk kısmının tam tersi yönde olacağını biliyordum. Sizce fark eder mi?
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
12-05-2010, 01:01
bunlardan hic kullanmadim..
paylasim icin tesekkurler Cahit abi ![]()
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
![]()
12-05-2010, 01:43
cahit abi bu jighead lerin önereceğin bir markası varmı birde boyutları nedir teşekkürler..cidden bu paylaşımlardan büyük zevk alarak okuyorum
![]() ![]() şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
12-05-2010, 08:08
bahriyeli yazdı:çok güzel görünüyorlar cahit abi jelibon şekeri gibi bir ara aklıma gelmişti balık şeklinde jelibon şekerleri vardı denesem diye paylaşım için çok teşekkürler. Bende teşekkürler ediyorum sevgili İsmail.Sağol.
12-05-2010, 08:16
Bahadır Sarıca yazdı:Sevgili Cahit abi, Öğrenme azmin için seni kutluyorum.Devamlı sorular sorarak,işin en ince ayrıntılarına kadar inerek,bu işe nasıl gönül verdiğini gösteriyorsun.Her zaman yanındayım.Soruna gelince,evet farkeder.Jigler Twistere resimde görüldüğü gibi bağlanır.Başka şekli yoktur.Bağlanış şekli çok çok önemlidir.Jig iğnesi,Kuyruğun dönme noktasının bitiminden çıkmalıdır.Bu olmadığı takdirde Twister doğru yüzmez ve aksiyonu kaybolur.
12-05-2010, 08:17
Albatros-gr yazdı:bunlardan hic kullanmadim.. Kucak dolusu sevgiler.Kendine iyi bak.Sağlıcakla kal..
12-05-2010, 08:19
araphüso26 yazdı:cahit abi bu jighead lerin önereceğin bir markası varmı birde boyutları nedir teşekkürler..cidden bu paylaşımlardan büyük zevk alarak okuyorum Resimlerde gördüğün jighead ler "REMİXON" markadır.Twisterler ise"FORTUNA" markadır.Sevgiler... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi