18-04-2010, 02:14
elinize sağlık Bahadır abi, gün keyifli ise hasılat teferruattır zaten bilindik üzere,olanda bi akşam sofrasında sahibine yeter zaten , afiyet olsun

Çeşme-Germiyan 17-04-2010
|
18-04-2010, 02:14
elinize sağlık Bahadır abi, gün keyifli ise hasılat teferruattır zaten bilindik üzere,olanda bi akşam sofrasında sahibine yeter zaten , afiyet olsun
![]() ![]()
18-04-2010, 12:09
tebrikler bahadır,
gün sonunda tavalık çıkmış deniz havası ve güneş bol bol depolanmış olarak kazasız belasız dönülmüş bereketli olsun rastgele ![]() ![]() ![]()
18-04-2010, 15:32
Albatros-gr yazdı:Bahadir cok guzel bir av olmus.. Teşekkürler Faruk abi. Yem konusunu ben de çözmüş değilim. Bazen sülünez çalışıyor bazen sardalya. Size imrendim, mamun deniyeyim dedim. Geç kalmama rağmen otoyoldan çıkıp yemciye uğradım ama mamun hiç çalışmadı. Sizlere de rastgele...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
18-04-2010, 15:33
araphüso26 yazdı:harika gün geçmiş şu pembelere bayılıyorum afiyet olsun.. raporlarda çok bilimsel maşallah Sağolasın Arap'ım. ![]() Buyur misafirimiz ol, beraber yakalayalım ![]() Sizlere de rastgele...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
18-04-2010, 15:35
realdeath yazdı:elinize sağlık Bahadır abi, gün keyifli ise hasılat teferruattır zaten bilindik üzere,olanda bi akşam sofrasında sahibine yeter zaten , afiyet olsun Eyvallah Ömer ![]() Dediğin çok doğru ve güzel bir söz "olanda bi akşam sofrasında sahibine yeter zaten " Sana da bereketli ve keyifli avlar dilerim...Rastgele.
18-04-2010, 15:37
LeVrEkCi yazdı:tebrikler bahadır, Teşekkürler Nihat ![]() Sizlere de rastgele...
18-04-2010, 19:16
bahadır güzel bir av günü geçirmişsiniz elinize sağlık afiyet olsun rast gele.
![]() ![]()
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
19-04-2010, 10:26
![]() Guzel bır gun guzel av ıle sonuclanmıs . Allah daha bollarını nasıp etsın Saygılarımla,
19-04-2010, 10:58
Kardeşim,
Herşey çok çok güzel.Harika bir gün geçirmişsiniz.Her gününüz böyle güzel ve dolu dolu geçsin.Bu güzelliği bizlerle paylaştığın için teşekkürler ediyorum.Sağlıcakla kalın..
19-04-2010, 12:49
Bahadır abi fotolar çok güzeldi. Ellerinize emeğinize sağlık.
![]() ![]() Ne Mutlu Türk'üm Diyene!
![]() Atakan Çetinbilek
Bornova, İZMİR
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|