Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vedat Abayoğlu ile beraberdik....
Aleyküm selam Ahmet,üstad ile ilk kez karşılaşsanızda sizin gibi dost canlısı kişilerin muhabbet ortamında olmak isterdim doğrusu AlkisAlkisAlkis
Bornova - izmir
Bul
Güzel bir buluşma olmuş, ki ne güzel sohbet olmuştur. O sohbeti kenardan izlemek bile güzel olsa gerek. Muhabbetimizin daim olması dileğiyle, saygılar.Alkis
Bul
Allah muhabbetinizi daim etsin, hepimize bu tür zevkli buluşmaları nasip etsinSeerf
Bul
Güzel buluşma olmuş Ahmet abicim.Paylaştığın için teşekkürler.
Bul
sıcak bir buluşma yaşamışsınız darısı forumdaki diğer dostlaraAlkisSeerf
Bul
Albatros-gr yazdı:Ahmet abi,cevabimda iki buyuk ustad derken...hic bir sekilde Vedat abimizin tecrube ve ustadligina suphem yok..ve saygim buyuk..Vedat abinin konularini dikkatle ve zevkle takip ediyorum....
sadece seninde cok bilgin ve tecrubelerin oldugundan ve bizlerden cok konularda cok onde oldugundan iki buyuk ustad olarak hitap ettim..
saygida kusur etmissem ..Vedat abim tarafindan affola...ozurAffet
Sevgili Faruk...

Yazını yeni gördüm..Galiba anlaşamamışız...Happy

Kusur ne demek..Senin bu sözlerin her ikimize de büyük onur veriyor..Vedat usta açısından sakınca zaten yok...Sadece ben daha üstad sıfatına layık olduğumu düşünmüyorum o kadar..

Ama böyle devam ederseniz kendimi bir şey sanmaya başlayabilirim..Siyirdim

Sevgiler...
Bul
Tropheus yazdı:İKİ DEGERLİ İNASAN ikinizide cok seviyorum. vedat abinin kitabı nezaman çıkcak ahmet abi bi bilgi verdimi .
vadat abi nezaman donecek kaç gundaha buralarda bende gormek istaerdim BUYUK USTADI saygılar abilerim.

Sevgili Sedat..

Biz de seni çok seviyoruz..Hatta sana gelme ihtimalimiz dahi vardı ama ortam çok yoğun ve kalabalık olduğu için bırakıp gelemedik..

Kitap yayını için görüşmeleri sürüyor.Sonuç kesinleşince haberimiz olur tabii...

Kaç gün kalacağı belli değil...Her an gidebilir de kalabilir de..Ben bu gün de İstanbuldaydım..Yarın ne olacağı belli olmuyor..

Sevgiler...
Bul
fish or die yazdı:Forum adına güzel görüntüler Allah daimi etsin muhabbetinizi Alkis

Amin Murat..Hep beraber inşallah...Sevgiler...
Bul
orhanekmekci yazdı:Aleyküm selam Ahmet,üstad ile ilk kez karşılaşsanızda sizin gibi dost canlısı kişilerin muhabbet ortamında olmak isterdim doğrusu AlkisAlkisAlkis

Sağol Orhan...

Biz ilk karşılaşmamıza rağmen yaklaşık iki yıldır devamlı görüşen ve msn olsun telefon ile olsun saatlerce konuşan kişileriz.Bir çok konuda devamlı olarak fikir alış verişinde bulunuruz.

Zaten hiç ilk görüşen kişiler gibi değildik..Birbirimizi o kadar yakından tanıyoruz ki çoğu yerde ne düşündüğümüzü bile anlayabiliyoruz..

Sen ve Arkadaşlar,fiziken olmasalar da ruhen daima muhabbetimizin içinde vardınız.Devamlı birinizin konusu geçti konuşmalarda...Hep yanımızdaydınız...

Selamlar ve sevgiler dostuma....
Bul
murki yazdı:Güzel bir buluşma olmuş, ki ne güzel sohbet olmuştur. O sohbeti kenardan izlemek bile güzel olsa gerek. Muhabbetimizin daim olması dileğiyle, saygılar.Alkis

Sevgili Murat...

Çok ilginç bir yaklaşım da senden geldi...HappyKenardan izlemek deyince...HappyBiz kendimizi kaptırmış hararetli bir şekilde konuşurken ,(tabii sesler de yükselmiş) Vedat ağabey birden kenarda birine bağırdı."Ne bakıyorsun... Tanımadın mı" diye....
Ben sandım ki arkadaşı konuşmaya katmaya çalışıyor...Meğerse çok eskiden beri tanıdığı biri imiş..Sonra ortaya çıktı tabii....

Yani kenardan izlemeye izin yok....İçine girmek mecburi...Siyirdim

Selamlar...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Vedat Abayoğlu abimizin motoru gene çalınmış!!!! Bahadır Sarıca 31 5,869 04-02-2010, 12:40
Son Yorum: nihatkr
  Vedat Abayoğlu Aramızda.. aygroup 119 15,080 20-10-2009, 01:55
Son Yorum: tahsinmersin

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi