20-03-2010, 11:53
Aleyküm selam Ahmet,üstad ile ilk kez karşılaşsanızda sizin gibi dost canlısı kişilerin muhabbet ortamında olmak isterdim doğrusu 

Bornova - izmir
Vedat Abayoğlu ile beraberdik....
|
20-03-2010, 11:53
Aleyküm selam Ahmet,üstad ile ilk kez karşılaşsanızda sizin gibi dost canlısı kişilerin muhabbet ortamında olmak isterdim doğrusu
![]() ![]() ![]()
Bornova - izmir
20-03-2010, 12:38
Güzel bir buluşma olmuş, ki ne güzel sohbet olmuştur. O sohbeti kenardan izlemek bile güzel olsa gerek. Muhabbetimizin daim olması dileğiyle, saygılar.
![]()
20-03-2010, 21:02
Allah muhabbetinizi daim etsin, hepimize bu tür zevkli buluşmaları nasip etsin
![]()
21-03-2010, 00:06
Güzel buluşma olmuş Ahmet abicim.Paylaştığın için teşekkürler.
21-03-2010, 00:12
sıcak bir buluşma yaşamışsınız darısı forumdaki diğer dostlara
![]() ![]()
21-03-2010, 00:35
Albatros-gr yazdı:Ahmet abi,cevabimda iki buyuk ustad derken...hic bir sekilde Vedat abimizin tecrube ve ustadligina suphem yok..ve saygim buyuk..Vedat abinin konularini dikkatle ve zevkle takip ediyorum....Sevgili Faruk... Yazını yeni gördüm..Galiba anlaşamamışız... ![]() Kusur ne demek..Senin bu sözlerin her ikimize de büyük onur veriyor..Vedat usta açısından sakınca zaten yok...Sadece ben daha üstad sıfatına layık olduğumu düşünmüyorum o kadar.. Ama böyle devam ederseniz kendimi bir şey sanmaya başlayabilirim.. ![]() Sevgiler...
21-03-2010, 00:39
Tropheus yazdı:İKİ DEGERLİ İNASAN ikinizide cok seviyorum. vedat abinin kitabı nezaman çıkcak ahmet abi bi bilgi verdimi . Sevgili Sedat.. Biz de seni çok seviyoruz..Hatta sana gelme ihtimalimiz dahi vardı ama ortam çok yoğun ve kalabalık olduğu için bırakıp gelemedik.. Kitap yayını için görüşmeleri sürüyor.Sonuç kesinleşince haberimiz olur tabii... Kaç gün kalacağı belli değil...Her an gidebilir de kalabilir de..Ben bu gün de İstanbuldaydım..Yarın ne olacağı belli olmuyor.. Sevgiler...
21-03-2010, 00:40
fish or die yazdı:Forum adına güzel görüntüler Allah daimi etsin muhabbetinizi Amin Murat..Hep beraber inşallah...Sevgiler...
21-03-2010, 00:45
orhanekmekci yazdı:Aleyküm selam Ahmet,üstad ile ilk kez karşılaşsanızda sizin gibi dost canlısı kişilerin muhabbet ortamında olmak isterdim doğrusu Sağol Orhan... Biz ilk karşılaşmamıza rağmen yaklaşık iki yıldır devamlı görüşen ve msn olsun telefon ile olsun saatlerce konuşan kişileriz.Bir çok konuda devamlı olarak fikir alış verişinde bulunuruz. Zaten hiç ilk görüşen kişiler gibi değildik..Birbirimizi o kadar yakından tanıyoruz ki çoğu yerde ne düşündüğümüzü bile anlayabiliyoruz.. Sen ve Arkadaşlar,fiziken olmasalar da ruhen daima muhabbetimizin içinde vardınız.Devamlı birinizin konusu geçti konuşmalarda...Hep yanımızdaydınız... Selamlar ve sevgiler dostuma....
21-03-2010, 00:50
murki yazdı:Güzel bir buluşma olmuş, ki ne güzel sohbet olmuştur. O sohbeti kenardan izlemek bile güzel olsa gerek. Muhabbetimizin daim olması dileğiyle, saygılar. Sevgili Murat... Çok ilginç bir yaklaşım da senden geldi... ![]() ![]() Ben sandım ki arkadaşı konuşmaya katmaya çalışıyor...Meğerse çok eskiden beri tanıdığı biri imiş..Sonra ortaya çıktı tabii.... Yani kenardan izlemeye izin yok....İçine girmek mecburi... ![]() Selamlar... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Vedat Abayoğlu abimizin motoru gene çalınmış!!!! | Bahadır Sarıca | 31 | 5,869 |
04-02-2010, 12:40 Son Yorum: nihatkr |
|
Vedat Abayoğlu Aramızda.. | aygroup | 119 | 15,080 |
20-10-2009, 01:55 Son Yorum: tahsinmersin |