Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vedat Abayoğlu ile beraberdik....
Değerli Arkadaşlar....

Dün kendisi ile kararlaştırdığımız gibi bugün Sevgili Vedat Ağabey ile buluşmak üzere yola çıktım.Öğle saatine yakın Üsküdar tarafına geçtim.Kendisi zaten beni bekliyordu..Tabii olarak ilk karşılaştığımız anda kucaklaştık..Ne de olsa uzun zamandır bu anı bekliyorduk..

Bir oturduk konuşmaya...Vakit nasıl geçmiş ikimiz de anlayamadık..Ben resim çekmeyi ihmal etmediğim halde kısıtlı vaktimizi ziyan etmemek için, ayaküstü bir arkadaşa rica ederek tek poz resim çektirdim.Tabii yine muhabbete devam...

Konular ne diye sorarsanız haliyle en başta bizim forum ve buradaki Arkadaşlarımız..(hiç kimseyi eksik bırakmadan teker teker)HappyDaha sonra diğer forumlar..Oralardaki Arkadaşlar..Doğrular...Yanlışlar...Her şey....Yazacağı kitabın ayrıntıları..Konuları...
Ve tabii balık...Ama ne balık....AlkisVedat ağabey gerçekten faydalanmasını bilen biri için hazine niteliğinde..Bir çok üstün yönü içinde beni en çok etkileyen tarafı..,kalıplaşmış ve ezberde olan verilerin ötesinde araştırarak ,mantık yürüterek ve kafa yorarak yeni şeyler geliştirmeye çalışması...Onunla konuşurken insan konuya başka bir pencereden bakıyor..

Tabii ALABALIK....Bir çok ortak tanıdık...Bir çok eski mera...Ve konuya bir daldık...Çıkamadık...SiyirdimOldukça geç saate kadar beraber yedik,içtik, sohbet ettik...Bu sezon için planlar yaptık..Benim için çok güzel ve unutulmaz bir gündü...

En kısa zamanda buluşmak vaadi ve ümidi ile istemeden ayrılmak zorunda kaldık..

Tüm Arkadaşlara selamlarını iletmem için beni görevlendirdi...Yeni eve geldiğim için ancak şimdi iletebiliyorum...

Çok teşekkürler canım Ağabeyiğim..İyi ki varsın..Seni çok seviyoruz...

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
İki değerli dost. Çok güzel bir buluşma olmuş, hasret gidermişsiniz sevgili Ahmet abi.
Allah muhabbetinizi daim etsin.Alkis
Selamlarımla...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Bahadır Sarıca yazdı:İki değerli dost. Çok güzel bir buluşma olmuş, hasret gidermişsiniz sevgili Ahmet abi.
Allah muhabbetinizi daim etsin.Alkis
Selamlarımla...

Sağolasın sevgili Bahadır...Senin ona forum konusunda yardımlarından da konuştuk tabii...Çok güzel bir gündü gerçekten..

Sevgiler...
Bul
guzel bir kare..Alkis
iki buyuk ustad....Alkis
muhabbetiniz daim olsun abiler....
bize onunuzde saygiyla egilmek kalir..76
saygilar.....
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
aygroup yazdı:Sağolasın sevgili Bahadır...Senin ona forum konusunda yardımlarından da konuştuk tabii...Çok güzel bir gündü gerçekten..

Sevgiler...

Sevgili Vedat abimizin bize kattıklarının yanında lafı olmaz. Bu arada Vedat abiyi bizlere kazandırdığınız için size de çok teşekkürler.
Herzaman zevkle Ahmet abicim...Sizin adınıza sevindim. İnşallah bir gün sizlerle yüzyüze tanışma fırsatımız da olur.
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Bahadır Sarıca yazdı:Sevgili Vedat abimizin bize kattıklarının yanında lafı olmaz. Bu arada Vedat abiyi bizlere kazandırdığınız için size de çok teşekkürler.
Herzaman zevkle Ahmet abicim...Sizin adınıza sevindim. İnşallah bir gün sizlerle yüzyüze tanışma fırsatımız da olur.

Sevgili Bahadır...

Ben ona sadece bu forumu önerdim..İkimizin de bir çok forumda beraber yazdığımız olmuştur..Kendi görüşlerime göre burada yorulmayacağını ve yıpranmayacağını söyledim..

Kendileri lütfedip geldiler...Tabii hep beraber sevindik..Kendi görüşleri de aynı doğrultuda şu anda..

İnşallah seninle de görüşeceğiz...Sevgiler ...Selamlar...
Bul
Albatros-gr yazdı:guzel bir kare..Alkis
iki buyuk ustad....Alkis
muhabbetiniz daim olsun abiler....
bize onunuzde saygiyla egilmek kalir..76
saygilar.....

Sevgili Faruk...

İltifatına teşekkürler ama biliyorsun ki ben henüz acemi bir talebeyim..Bizim yolumuz daha çok uzun...Onun için Üstadımız diyelim....

İlgine teşekkürler...Hepimizin muhabbeti daim olsun...

Selamlar...
Bul
aygroup yazdı:Sevgili Faruk...

İltifatına teşekkürler ama biliyorsun ki ben henüz acemi bir talebeyim..Bizim yolumuz daha çok uzun...Onun için Üstadımız diyelim....

İlgine teşekkürler...Hepimizin muhabbeti daim olsun...

Selamlar...
Ahmet abi,cevabimda iki buyuk ustad derken...hic bir sekilde Vedat abimizin tecrube ve ustadligina suphem yok..ve saygim buyuk..Vedat abinin konularini dikkatle ve zevkle takip ediyorum....
sadece seninde cok bilgin ve tecrubelerin oldugundan ve bizlerden cok konularda cok onde oldugundan iki buyuk ustad olarak hitap ettim..
saygida kusur etmissem ..Vedat abim tarafindan affola...ozurAffet
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
İKİ DEGERLİ İNASAN ikinizide cok seviyorum. vedat abinin kitabı nezaman çıkcak ahmet abi bi bilgi verdimi .
vadat abi nezaman donecek kaç gundaha buralarda bende gormek istaerdim BUYUK USTADI saygılar abilerim.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
Forum adına güzel görüntüler Allah daimi etsin muhabbetinizi Alkis
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Vedat Abayoğlu abimizin motoru gene çalınmış!!!! Bahadır Sarıca 31 5,868 04-02-2010, 12:40
Son Yorum: nihatkr
  Vedat Abayoğlu Aramızda.. aygroup 119 15,080 20-10-2009, 01:55
Son Yorum: tahsinmersin

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi