20-03-2010, 01:26
Değerli Arkadaşlar....
Dün kendisi ile kararlaştırdığımız gibi bugün Sevgili Vedat Ağabey ile buluşmak üzere yola çıktım.Öğle saatine yakın Üsküdar tarafına geçtim.Kendisi zaten beni bekliyordu..Tabii olarak ilk karşılaştığımız anda kucaklaştık..Ne de olsa uzun zamandır bu anı bekliyorduk..
Bir oturduk konuşmaya...Vakit nasıl geçmiş ikimiz de anlayamadık..Ben resim çekmeyi ihmal etmediğim halde kısıtlı vaktimizi ziyan etmemek için, ayaküstü bir arkadaşa rica ederek tek poz resim çektirdim.Tabii yine muhabbete devam...
Konular ne diye sorarsanız haliyle en başta bizim forum ve buradaki Arkadaşlarımız..(hiç kimseyi eksik bırakmadan teker teker)
Daha sonra diğer forumlar..Oralardaki Arkadaşlar..Doğrular...Yanlışlar...Her şey....Yazacağı kitabın ayrıntıları..Konuları...
Ve tabii balık...Ama ne balık....
Vedat ağabey gerçekten faydalanmasını bilen biri için hazine niteliğinde..Bir çok üstün yönü içinde beni en çok etkileyen tarafı..,kalıplaşmış ve ezberde olan verilerin ötesinde araştırarak ,mantık yürüterek ve kafa yorarak yeni şeyler geliştirmeye çalışması...Onunla konuşurken insan konuya başka bir pencereden bakıyor..
Tabii ALABALIK....Bir çok ortak tanıdık...Bir çok eski mera...Ve konuya bir daldık...Çıkamadık...
Oldukça geç saate kadar beraber yedik,içtik, sohbet ettik...Bu sezon için planlar yaptık..Benim için çok güzel ve unutulmaz bir gündü...
En kısa zamanda buluşmak vaadi ve ümidi ile istemeden ayrılmak zorunda kaldık..
Tüm Arkadaşlara selamlarını iletmem için beni görevlendirdi...Yeni eve geldiğim için ancak şimdi iletebiliyorum...
Çok teşekkürler canım Ağabeyiğim..İyi ki varsın..Seni çok seviyoruz...
Dün kendisi ile kararlaştırdığımız gibi bugün Sevgili Vedat Ağabey ile buluşmak üzere yola çıktım.Öğle saatine yakın Üsküdar tarafına geçtim.Kendisi zaten beni bekliyordu..Tabii olarak ilk karşılaştığımız anda kucaklaştık..Ne de olsa uzun zamandır bu anı bekliyorduk..
Bir oturduk konuşmaya...Vakit nasıl geçmiş ikimiz de anlayamadık..Ben resim çekmeyi ihmal etmediğim halde kısıtlı vaktimizi ziyan etmemek için, ayaküstü bir arkadaşa rica ederek tek poz resim çektirdim.Tabii yine muhabbete devam...
Konular ne diye sorarsanız haliyle en başta bizim forum ve buradaki Arkadaşlarımız..(hiç kimseyi eksik bırakmadan teker teker)

Ve tabii balık...Ama ne balık....

Tabii ALABALIK....Bir çok ortak tanıdık...Bir çok eski mera...Ve konuya bir daldık...Çıkamadık...

En kısa zamanda buluşmak vaadi ve ümidi ile istemeden ayrılmak zorunda kaldık..
Tüm Arkadaşlara selamlarını iletmem için beni görevlendirdi...Yeni eve geldiğim için ancak şimdi iletebiliyorum...
Çok teşekkürler canım Ağabeyiğim..İyi ki varsın..Seni çok seviyoruz...