Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
lodos bitti
darısı başımıza orhan abi darısı başımıza..
Bul
LeVrEkCi yazdı:darısı başımıza orhan abi darısı başımıza..

İnşallah Nihat,inşallahGulumseaz kaldı paşaları görmeyeAlkis
Bornova - izmir
Bul
Kaptan, bu işin keyfini en güzel sen çıkarıyorsun. Ne güzel ki böyle zamanların olup değerlendirebiliyorsun. Darısı bizim de başımıza.Seerf Afiyet ve bereketle
Bul
AlkisTebrikler Kaptanım Alkis yine tavalıkları almışın Alkis bu sefer liğda da var güzel çeşit yapmışın bravo , bereketli ve afiyet olsun Seerf
Küçük bahçenin sahilinin kış halini görmek yetti , teşekkürler 76 rastgele
Bul
ALTAYLI yazdı:Kaptan, bu işin keyfini en güzel sen çıkarıyorsun. Ne güzel ki böyle zamanların olup değerlendirebiliyorsun. Darısı bizim de başımıza.Seerf Afiyet ve bereketle

Buda emekliliğimin güzel tarafı,darısı başına inşallah.Teşekkür ederim ErcanSeerf
Bornova - izmir
Bul
mariner8 yazdı:AlkisTebrikler Kaptanım Alkis yine tavalıkları almışın Alkis bu sefer liğda da var güzel çeşit yapmışın bravo , bereketli ve afiyet olsun Seerf
Küçük bahçenin sahilinin kış halini görmek yetti , teşekkürler 76 rastgele

Senin dikkatinden kaçmadıAlkisçupranın göç dönemi başladığının işareti önümüzdeki günleri iyi değerlendirmek lazım.Teşekkür ederimSeerf
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Buda emekliliğimin güzel tarafı,darısı başına inşallah.Teşekkür ederim ErcanSeerf
Ah be Orhan'cım ben de aynı şeyi söylüyorum işte.Hadiordan Emekliyim ama emekliyemiyorum. İnşallah inşallah inşallah Sağlıkla
Bul
Orhan macerali ve yorucu bir tasinmaktan sonra..zevkini yapmissin..Alkis
emekliligin en guzel yani bu iste...haftanin her gunu pazar....Seerf
hava bu gun lodos,onemli degil..cunku yarin lodos yattiginda gunlerden yine pazar
baliklar cok guzelAlkis afiyet olsun Orhan abi.....Seerf
bir dahakine daha da bollarina insallah..
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
kasap100 yazdı:Ehh be Orhan abicim , veriyorsun gazı şimdi kalkıp gideceğim ava haaa...
Şaka maka gideceğim galibaSiyirdim
Bereketli olsun abicim, afiyet bal şeker olsun.
Rastgele...

Gitsemmi kiBobo
git abicim git..
vallahi firsatin varsa ve isin musade ediyorsa..git,gitte biraz enerji depola..
hatta gidersen bir olta bizim icinde at..
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Maşallah Orhan abim herzamanki gibi gene güzel balıkçılık yapmış mercanları ,balıkları çeşit yapmışsın tebrik ederim abim saygılarımı sunarım.Smile76
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  marmaris selimiye tatil bitti bucalıfikret 85 11,640 29-01-2012, 19:52
Son Yorum: yycolak

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi