Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
lodos bitti
İki gündür ortalığı karıştıran lodostan sonra bugün hava nefis,hemen hazırlıklarımı yapıp teknemin yanına.Tekneyi dünkü durumundan kurtarıp kıyıya aldım malzemeleri taşıdım fakat sonradan dikkatimi sonra çekti deniz hala kıyı cizgisinden en az beş metre içeri giriyor dalgada var tekneye motoru taktıktan sonra on onbeş metre çekmem imkansız olduğunu görünce tekneye yüklediğim eşyaları geri arabaya yükledimHadiordanbelki emektarla çıkabilirim diye onun yanına deniz dünkü fırtınadan sonra emektarla gidebileceğim yerlerin hala bulanık olduğunu görünce biraz kıyıda yürüş yaptıktan sonra tekrar diğer teknenin yanına biraz daha yukarı almak için tam bu sırada tekneyle balığa çıkmak için siteden arkadaşlar gelince ben yine malzemeleri yeniden tekneye onların yardımıyla tekneyi denizle buluşturdumGulumse
Daha bolları sizlerin olması dileğim,rastgele.
yem:perşembeden bugüne kendinden geçmiş sülünez,sardalya.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bornova - izmir
Bul
Maşallah emeklerinize sağlık , sizlerde olamasanız denizden balıklardan uzak kalacağız , sezonun açılmasını dört gözle bekliyoruz , tebrikler...AlkisAlkis
[Resim: ax.png]
..::GONYA'lıyım, GONYA'lısın, GONYA'lı, GONYA'lıyız, GONYA'lısınız, GONYA'lılar::..
Bul
Bereketli olsun orhan abi neye niyet neye kısmet.Kontrol için gittin arkadaşlarda vesile olmuş.Alkis
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
uzman42 yazdı:Maşallah emeklerinize sağlık , sizlerde olamasanız denizden balıklardan uzak kalacağız , sezonun açılmasını dört gözle bekliyoruz , tebrikler...AlkisAlkis
İnşallah İsmail,sizlerinde sezonu açmanızına az kaldı hayırlısıylaGulumseteşekkür ederimSeerf

HAŞİM77 yazdı:Bereketli olsun orhan abi neye niyet neye kısmet.Kontrol için gittin arkadaşlarda vesile olmuş.Alkis
Buda bugünün şansı oldu,bu mevsimde balıkcı arkadaş bulmak zor.teşekkür ederim HaşimSeerf
Bornova - izmir
Bul
Tebrikler sevgili Orhan..

Gerçekten forumun en kısır zamanlarında sizler balık ihtiyaçlarını temin ediyorsunuz..Sayenizde balık görüyoruz..

Bereketli olsun..Rastgele..

Sevgiler..
Bul
Orhan abim afiyet bal şeker olsun
bu güzel avlarının bereketli olarak devam etmesini dilerim
rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
Ehh be Orhan abicim , veriyorsun gazı şimdi kalkıp gideceğim ava haaa...
Şaka maka gideceğim galibaSiyirdim
Bereketli olsun abicim, afiyet bal şeker olsun.
Rastgele...

Gitsemmi kiBobo
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
aygroup yazdı:Tebrikler sevgili Orhan..

Gerçekten forumun en kısır zamanlarında sizler balık ihtiyaçlarını temin ediyorsunuz..Sayenizde balık görüyoruz..

Bereketli olsun..Rastgele..

Sevgiler..
Keşke yakında olsaydın beraber götürseydik sevgili AhmetSeerf
teşekkür ederimAlkis

eşref sürek yazdı:Orhan abim afiyet bal şeker olsun
bu güzel avlarının bereketli olarak devam etmesini dilerim
rastgele

İyi dileklerin için teşekkür ederim EşrefSeerf
Bornova - izmir
Bul
Gelmiş götürmüş kadar oldum sevgili Orhancığım...Sağolasın..O da olur bir gün inşallah..Rastgele..
Bul
kasap100 yazdı:Ehh be Orhan abicim , veriyorsun gazı şimdi kalkıp gideceğim ava haaa...
Şaka maka gideceğim galibaSiyirdim
Bereketli olsun abicim, afiyet bal şeker olsun.
Rastgele...

Gitsemmi kiBobo
Hayırdır Bahadır proğram tamam galiba,hadi bakalım sizlere bol şanslar.RastgeleAlkis
Teşekkür ederimSeerf
Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  marmaris selimiye tatil bitti bucalıfikret 85 11,639 29-01-2012, 19:52
Son Yorum: yycolak

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi