Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kefallerle stres attım.
bucalıfikret yazdı:elinize sağlık arkadaşlar birdahaki severe levroların resimlerini bekliyoruz rast gele.AlkisSeerf
inşallah fikretciğim.biz yakaladıkta resmini mi çekmedik.
(belkide allah söyletti.)haftaya levro olursa demekki sende evliyalık vardır.Gulumse
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
tahsinim çok güzel bir av olmuş bahadırla hem muhabbet hem balıkçılık eminim çok güzel olmuştur. ne yem kullandınız merak ettim. tatlısu kefali çok yedimde bu deniz kefalini merak ediyorum afiyet olsun balıklarınız her zaman bol olsunAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Çok güzel bir av olmuş...Tebrikler...Bereketli olsun..Gerçekten stres atmışsınız..

Selamlar...Rastgele..
Bul
Tahsin..Bahadir..
yine guzel bir ava,guzel bir geceye imzanizi atmissiniz..Alkis
Leverek olmamisSnifsinf,
fakat tavaliklar fazlasi ile cikmis..afiyet olsunSeerf
bir dahakine insallah bol levrekli bir av yaparsiniz..Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
araphüso26 yazdı:tahsinim çok güzel bir av olmuş bahadırla hem muhabbet hem balıkçılık eminim çok güzel olmuştur. ne yem kullandınız merak ettim. tatlısu kefali çok yedimde bu deniz kefalini merak ediyorum afiyet olsun balıklarınız her zaman bol olsunAlkis
arabım teşekkürler.yem sardalya ve hamsi.tatlısuya göre bu kefaller daha lezzetli ve kılçığı az ve iridir.
aygroup yazdı:Çok güzel bir av olmuş...Tebrikler...Bereketli olsun..Gerçekten stres atmışsınız..

Selamlar...Rastgele..
sağol Ahmet abi.gerçekten bir nebzede olsa stres attık.
teşekkürler.

Albatros-gr yazdı:Tahsin..Bahadir..
yine guzel bir ava,guzel bir geceye imzanizi atmissiniz..Alkis
Leverek olmamisSnifsinf,
fakat tavaliklar fazlasi ile cikmis..afiyet olsunSeerf
bir dahakine insallah bol levrekli bir av yaparsiniz..Seerf
AMİİİN.Faruk abim levrekler az ama kg üstü olsun.mesela 300 gr den 10 tane yakalıyacağına 1 adet 3 kg daha iyi olur.
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
AlkisTebrıkler Tahsın Abı ve Bahadır Abı
Resımdede goruldugu uzere av baya bereketlı gecmıs .
Allah muhabbetınızı hıc bozmasın .Daha bollarını dılerım .

Sızden bır rıcam olacak hamsı ve sardalyaları ıgneye ne kadar
buyuklukte takıyorsunuz resımleye bılırsenız cok ama cok sevınecem
Siyirdimsevındırın su acemı balıkcıyı Siyirdim

saygılarımla,
Bul
İsmailcim ne güzel balıklar onlar.Levrek yokmu demişsin.Bana göre bayağı levrek tutmuşsunuz.Bahadırla güzel bir ikili oluşturdunuz.Ama bir kardeşiniz olduğunu unuttunuz.İyiki bir-iki kere gitmişiz onları düşünüp avunuyoruz bari.Şaka.Ellerinize sağlık.Afiyet olsun.
Bul
bestvz yazdı:AlkisTebrıkler Tahsın Abı ve Bahadır Abı
Resımdede goruldugu uzere av baya bereketlı gecmıs .
Allah muhabbetınızı hıc bozmasın .Daha bollarını dılerım .

Sızden bır rıcam olacak hamsı ve sardalyaları ıgneye ne kadar
buyuklukte takıyorsunuz resımleye bılırsenız cok ama cok sevınecem
Siyirdimsevındırın su acemı balıkcıyı Siyirdim

saygılarımla,
sağol fuatcım.
yemi hangi balık için olduğunu belirtmedin ama levrek içinse;hamsinin kellesini ve kuyruğunu kes kalan parça yeterlidir,(parmağının ucundan 2. boğumuna kadar)
kefal içinse;hamsi veya sardalyayı fileto çıkar, onuda tırnak büyüklüğünde kes.(1 parmak boğumunun yarısı kadar.)
yycolak yazdı:İsmailcim ne güzel balıklar onlar.Levrek yokmu demişsin.Bana göre bayağı levrek tutmuşsunuz.Bahadırla güzel bir ikili oluşturdunuz.Ama bir kardeşiniz olduğunu unuttunuz.İyiki bir-iki kere gitmişiz onları düşünüp avunuyoruz bari.Şaka.Ellerinize sağlık.Afiyet olsun.
sağol Yalçın abi.
seninle yol arkadaşlığı, bahadır kadar güzel.yalcın abim sende bilirsinki bunlar levrek sayılmaz,sadece avuntu.haftaya çarşambaya nasip ederse istersen sana kol atabilirim.
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
tahsinmersin yazdı:AMİİİN.Faruk abim levrekler az ama kg üstü olsun.mesela 300 gr den 10 tane yakalıyacağına 1 adet 3 kg daha iyi olur.
ayni fikirdeyim...Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Tahsin abi bereketli olsun...Alkis
Zıpkıncı
A rh (+)
YALOVA
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  stres attım bucalıfikret 35 4,276 07-03-2008, 19:19
Son Yorum: orhanekmekci

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi