Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
31 Ocak Pazar Tatlısu Kefali Avı
orhanekmekci yazdı:Avlarınızı özlemiştik uzun kışta olsa kurtlarınızı dökmüşsünüz maşallah,Ufuk hoca fotoları görünce içi gidecektirGulumsekefalde iyiymişAlkishele közdekiler nefis görünüyorlarBobobereketli afiyet olsunAlkis

Eyvallah babacım fırsatını bulursak gidiyoruz bizlerde, ufuk hocamı birdahaki sefere götürürüz artık..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Albatros-gr yazdı:Ahmet..Huseyin..raporlasrinizi ozlemissik..Alkis
cay,mangal..hemde doganin icinde..cok guzel olmus...Alkis
o akarsu,biraz fazla akiyor galiba,oltalariniz suruklemiyormu...
birde mangaldaki baliklarin,solda iki tanesi biraz yanmis..Huseyin yanik mi seviyor?Siyirdim

raporda kefal ve bekir..avlamaya diyorsun..
bekir ne baligi oluyor?
bir dahakine daha da bollarina insallah
rastgele

Faruk abi teşekkürler,
Su elbetteki akıntılı biz dönek yerlere ve ağır kurşunlarla atıyoruz oltalarımızı ve sürüklenmeyi aza indiriyoruz..

bekir balığına gelince bıyıklı da deniyor latince ismi (Barbus plebejus)

işte resmi..

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
kasap100 yazdı:Çok güzel bir gün olduğu fotoğraflardan belli. HEr ikinizi de tebrik ederim.
Hele şu kara demlik muhabbeti harikadır sanırım.
Doğa da muhteşem görünüyor. Bu arada mangalcı oltalara bakmaktan cep oltası balıklarını hafif yakmış gibiWink
Güzel avlarınız ve dostluğunuz daim olsunAlkisSeerf

Bahadır çok teşekkürler sağolasın,
kara demlik bizim ateşimizden eksik olmaz daha doğrusu olmassa olmazlarda..
aslına bakarsan derili olan kısımları biraz fazla kavruldu sağlık olsun bu şekildede güzeldi.
Hepimizin avları ve dostluğu daim olsun..
Lakerda yazdı:Bereketli ve afiyet olsun dostlar,imrendirdiniz doğrusu..Av nasıl geçti verimlimiydi bari ? (Bekiri göremedik)
Bu seferki kamp görüntüleri öncekilerden farklı :
1- Borulu semaver yok,
2-Arap ocakbaşında değil (Balıklar ondanmı yandı acaba)Siyirdim
2-Yanlış hatırlamıyorsam ekip sayısı ilk defa 2..

Mehmet abi çok teşekkür ederim,
Avın verimli geçmeyeceği yola çıkmadan belliydi fakat yinede haftasonunu değerlendirmek açısından güzeldi.
Bekiri bizde göremedikki size sunalım Siyirdim
Kampımız gecelemeli olmadığı için(günübirlik) bu şekilde oldu.

1- Borulu semaveri götürmedik,
2- Arap balık tutmayla meşgüldü mangalda ben vardım eh birazda ondan yanmışlardır.
3- Evet bu sefer 2 kişiydik..
Uzun_ahmet yazdı:Faruk abi teşekkürler,
Su elbetteki akıntılı biz dönek yerlere ve ağır kurşunlarla atıyoruz oltalarımızı ve sürüklenmeyi aza indiriyoruz..

bekir balığına gelince bıyıklı da deniyor latince ismi (Barbus plebejus)

işte resmi..
sagol Ahmet..bilgi icin tesekkurlerSeerf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Albatros-gr yazdı:sagol Ahmet..bilgi icin tesekkurlerSeerf

Ne demek abicim ben teşekkür ederim..
Resmini görünce hatırlamışsındır mutlaka gerçi sizin oralarda tatlısuda oluyormu bilmiyorum..
aga hiç haber etmiyon yaaa iyi olmuş ahmet abi balığın kilosu kaçaydıBoboHehe
ALKOLLÜ ARAÇ KULLANMA BENZİNLİ ARAÇ KULLAN Smile
Bul
gobekbalığı yazdı:aga hiç haber etmiyon yaaa iyi olmuş ahmet abi balığın kilosu kaçaydıBoboHehe

Haftasonu kaçamağı oldu, iyide oldu,
Ucuz ucuz hiçte pahalı değildi.Gulumse
Uzun_ahmet yazdı:Ne demek abicim ben teşekkür ederim..
Resmini görünce hatırlamışsındır mutlaka gerçi sizin oralarda tatlısuda oluyormu bilmiyorum..
Ahmet ben pek tatli su baliklarini bilmem..
burada bildigim tatli su baliklarinda,,,soyle siralayayim..
1-sazan....belki cesitleride vardir..tam kac cesidi bilmiyorum
2-caylak...bu balik kefale benzer,cok kilciklidir
3-kizilkanat..fazla buyuk olmaz,ve kanatlarinin uclari kirmizi olur.
4-miriana..daglik kesimlerdeki akarsularda olur,cok lezzetli oldugunu soylerler,(ben yemedim)galiba denizdeki tekire benziyor
4-yilanbaligi...migriyi benzer,eti agirdir fakat lezzetlidir..bizim Ahmet (mariner8)cok tutar
5-arhimara..kalkan baligina benzer,tatlisusyun denize dokuldugu yerlerde yasar..eskiden tutardik,son zamanlarda,duyulmaz oldu..
6-alabalik...daglik tatli sularda bulunur...burada yetistirme olarak ta vardir
7- alay..bu baligin tatli suda avlanildigini biliyorum,fakat ne tutttugum ne gordugum var...buradaki tali suda avlanan amator balikcilarin cok tuttugu bir baliktir..

burada avlanilan ve bulunan baska daha tatli su baliklari kesin vardir,fakat su anda bunlar aklima geldi...
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
ahmet ve hüseyin ikilisini tebrik ediyorum açık tabiat ortamındaki mangal ve çay muhabbetine bayılırım yıllar önce köy hizmetlerinde çalışırken gittiğimiz köylerde öğle ve akşam paydoslarında bu ortamları çok yaşamıştım beni o günlere götürdünüz teşekkür ediyorum muhabbetiniz daim olsunAlkisAlkisSeerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Pazar Lüfer Avı nihatkr 31 2,001 30-09-2016, 21:06
Son Yorum: BALIK and OZAN
  Elbistan Kuzuları 'Pazar' Avcı Altan 22 2,432 01-09-2014, 12:04
Son Yorum: ANTALYALI07
  Porsuk' ta Kepenez, kasna,tatlısu kefali avı. ufuktan26 16 3,019 12-07-2014, 10:35
Son Yorum: orhanekmekci
  18 Ocak 2014 Kuşadası Salih Reis 15 2,077 23-01-2014, 19:36
Son Yorum: tahsinmersin
  05/01/2014 pazar avı lüferci1907 15 2,230 19-01-2014, 13:59
Son Yorum: karabacak
  İşte Taze taze balıklar.:) 10 Mart 2013 Pazar Sivrice 'de yazdan kalmış bir Gün.:) Torik Orhanbaba 26 5,346 16-03-2013, 14:28
Son Yorum: darıcalı
  Albatros-gr full pazar keyfi Albatros-gr 46 5,563 23-09-2012, 09:02
Son Yorum: Albatros-gr
  amatörün pazar günü.:) kengin 27 3,810 26-06-2012, 20:48
Son Yorum: kengin
  Bu pazar Kuşadası çok güzeldi oltacı 28 4,916 17-04-2012, 22:09
Son Yorum: Hamido
  P4 - 11 Aralik 2011, Pazar cranium 37 11,503 18-12-2011, 19:51
Son Yorum: mariner8

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi