Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
havalar soğudu
LeVrEkCi yazdı:abi ben işe gitmeye nazlanıyorum sen denize çıkıyorsun bu sogukta valla maşallah Alkis
Teşekkür ederim NihatSeerf

maliyeci51 yazdı:Orhan kardeş bu soğuk havada balığa çıkmak cesaret ister.Bu yüzden seni kutlarım.Ben soğuk ve rüzgardan başımı dışarı çıkaramıyorum.Afiyet olsun.AlkisSeerf
Rüzgar güneye dönmedikce,aşırıda yağış olmadığında sağlığımında izin verdiği sürece balığa çıkarımAffetteşekkür ederimSeerf

eşref sürek yazdı:Orhan abim bu soğukta biz evden çıkmaya üşeniyoruz sen balığa gitmişsin gerçekten tebrikler
tavalıkta yakalanmış afiyet olsun rastgele
Teşekkür ederim EşrefSeerfsenin capa toplama fikrin harika bir şey yeniden teşekkür ederimAlkis
Bornova - izmir
Bul
Abi seni hakikaten tebrik ediyorum Alkis Bir taraftan da endişeleniyorum ; aman dikkat et , hastalık filan olmasın Affet Balıklar da afiyet olsun Seerf
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
sana maşallah.valla maşallah.orhan abi sen biyonik mi oldun.Gulumsebu gün rüzgar olarak dünden iyi olabilir ama bu günde hava çok soğuktu.genede avlandın ve boş dönmedin.allah artırsın,afiyetler olsun.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Orhan abi bereketli olsun...Aman bu havalarda çok dikkat...Nayirolamaz
Zıpkıncı
A rh (+)
YALOVA
Bul
Orhan abi bu tam çeşit olmuş.Kalamarı gene yatırmışsın Wink
Bereketli ve afiyet olsun.Rastgele....AlkisSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
orhan abi azda olsa boş olmamış kalamarda epey sağlammış bereketli ve afiyet olsun Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Bravo kaptanım AlkisAlkis bu sefer tam çeşitli tavalıklar çıkmış Alkis kalamar olmamış herhalde , bu soğukta bravo sana Alkis bizim trustik gemilerin yanından kavramışsın tavalıkları Hehe afiyet olsun Seerf
Bul
Orhan baba soğuk falan dinlemiyorsun helal olsun sana, gerçi eskişehir soğunu yiyenin yanında izmir biraz sıcak kalır Wink
Bereketli olsun daha bollarına inşallah..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
ufuktan26 yazdı:Orhan abi bu havada denize çıktın ya helal olsun.Tavalık çıkmış yine.Bu arada parmak kesikleri için geçmiş olsun.Kekik yağı sür çabuk geçer Seerf
Kekik yağı iyi fikir,teşekkür ederim UfukSeerf

thunderbolt yazdı:Abi seni hakikaten tebrik ediyorum Alkis Bir taraftan da endişeleniyorum ; aman dikkat et , hastalık filan olmasın Affet Balıklar da afiyet olsun Seerf
Nedim,kendimi korumaya aldığımı sanıyorum yinede dikkatli olmak lazım.Teşekkür ederimSeerf

tahsinmersin yazdı:sana maşallah.valla maşallah.orhan abi sen biyonik mi oldun.Gulumsebu gün rüzgar olarak dünden iyi olabilir ama bu günde hava çok soğuktu.genede avlandın ve boş dönmedin.allah artırsın,afiyetler olsun.
Bugün gerçekten soğuktu,teşekkür ederim İsmailSeerf
Bornova - izmir
Bul
Tebrikler,bereketli olsun kaptan..Seerf
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi