Bugün yine öğlen hazırlıklarımı yapıp teknemin yanına.Rüzgarda iyi esiyordu bunu gözönüne bulundurarak kıyıda sırtı yapmaya karar verdim,iki saate yakın dolaştım boş.Sonrası ahtapot takımını açtım avlanmaya başladım fakat elimdeki misina kesiği canımı sıkmaya başlayınca rüzgarda hızını azaltmışdı bende kafama göre bir yerde capayı attım başladım avlanmaya az olsa da bereket versin.Akşam güneşi batışına yakın çapayı topladığım gibi kalamar avlağıma birazda orada oyalandım soğukta içime işlemeye başladı fazla duramadım.Daha büyükleri sizlerin olması dileğimle,rastgele.
Orhan abi..masallah
yoklama konusunda da yazdigim gibi ,bu gun tembellesen bir ben kaldim galiba
tavaliklar cikmis,afiyet olsun
parmakta misine kesigi icin ,eczanelerde satilan plastik parmakliklardan bir denesen,faydasi olur diye dusunuyorum..
misine kesigi cok gicik bir sizlama yapar
hele-hele tras olduktan sonra..kolonyayi yuzune surerken,zevki bambaskadirdalgali havalarda paragat topladiktan sonra bunu cok yasarim
Hellenic seaways,bakiyorum cok yakin geciyor...dalga kaldirmiyor mu?
bir dahakine daha da bollarina ..insallah
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret[/SIZE]
Albatros-gr yazdı:Orhan abi..masallah
yoklama konusunda da yazdigim gibi ,bu gun tembellesen bir ben kaldim galiba
tavaliklar cikmis,afiyet olsun
parmakta misine kesigi icin ,eczanelerde satilan plastik parmakliklardan bir denesen,faydasi olur diye dusunuyorum..
misine kesigi cok gicik bir sizlama yapar
hele-hele tras olduktan sonra..kolonyayi yuzune surerken,zevki bambaskadirdalgali havalarda paragat topladiktan sonra bunu cok yasarim
Hellenic seaways,bakiyorum cok yakin geciyor...dalga kaldirmiyor mu?
bir dahakine daha da bollarina ..insallah
rastgele
Bu parmak kesiği çok kötü yav,sağ elimin işaret parmağıyla,orta parmağın birinci boğumları dün halletmişim,sırtıda değilde ahtapot yakalamak isteyince olanlar olduaslında Ercanla(altaylı)beraber eldivende almışdımsizin bu feribot felaket dalga çıkarıyorgeminin arkasındaki attığı suya baksanateşekkür ederim
orhanekmekci yazdı:Bu parmak kesiği çok kötü yav,sağ elimin işaret parmağıyla,orta parmağın birinci boğumları dün halletmişim,sırtıda değilde ahtapot yakalamak isteyince olanlar olduaslında Ercanla(altaylı)beraber eldivende almışdımsizin bu feribot felaket dalga çıkarıyorgeminin arkasındaki attığı suya baksanateşekkür ederim
feribotun dalga cikardigini daha evvelki konularda yazmistin..
fotografta,arkasindaki suyu gordum ve eski yazismayi hatirladim..cevaba da ondan yazdim...
sende ona ,senin tekne ile dalga cikartsan olmaz mi ?
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret[/SIZE]