Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
havalar soğudu
Bugün yine öğlen hazırlıklarımı yapıp teknemin yanına.Rüzgarda iyi esiyordu bunu gözönüne bulundurarak kıyıda sırtı yapmaya karar verdim,iki saate yakın dolaştım boş.Sonrası ahtapot takımını açtım avlanmaya başladım fakat elimdeki misina kesiği canımı sıkmaya başlayınca rüzgarda hızını azaltmışdı bende kafama göre bir yerde capayı attım başladım avlanmaya az olsa da bereket versin.Akşam güneşi batışına yakın çapayı topladığım gibi kalamar avlağıma birazda orada oyalandım soğukta içime işlemeye başladı fazla duramadım.Daha büyükleri sizlerin olması dileğimle,rastgele.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bornova - izmir
Bul
abi ben işe gitmeye nazlanıyorum sen denize çıkıyorsun bu sogukta valla maşallah Alkis
Bul
Orhan abi..masallahAlkis
yoklama konusunda da yazdigim gibi ,bu gun tembellesen bir ben kaldim galibaSiyirdim
tavaliklar cikmis,afiyet olsunSeerf
parmakta misine kesigi icin ,eczanelerde satilan plastik parmakliklardan bir denesen,faydasi olur diye dusunuyorum..
misine kesigi cok gicik bir sizlama yapar
hele-hele tras olduktan sonra..kolonyayi yuzune surerken,zevki bambaskadirSiyirdimdalgali havalarda paragat topladiktan sonra bunu cok yasarimSnifsinf
Hellenic seaways,bakiyorum cok yakin geciyor...dalga kaldirmiyor mu?
bir dahakine daha da bollarina ..insallahAffet
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Orhan kardeş bu soğuk havada balığa çıkmak cesaret ister.Bu yüzden seni kutlarım.Ben soğuk ve rüzgardan başımı dışarı çıkaramıyorum.Afiyet olsun.AlkisSeerf
Bul
Aman abicim aman dikkat, afiyet şeker olsun.AlkisSeerf
Bul
Orhan abim bu soğukta biz evden çıkmaya üşeniyoruz sen balığa gitmişsin gerçekten tebrikler
tavalıkta yakalanmış afiyet olsun rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
Albatros-gr yazdı:Orhan abi..masallah
yoklama konusunda da yazdigim gibi ,bu gun tembellesen bir ben kaldim galibaSiyirdim
tavaliklar cikmis,afiyet olsunSeerf
parmakta misine kesigi icin ,eczanelerde satilan plastik parmakliklardan bir denesen,faydasi olur diye dusunuyorum..
misine kesigi cok gicik bir sizlama yapar
hele-hele tras olduktan sonra..kolonyayi yuzune surerken,zevki bambaskadirSiyirdimdalgali havalarda paragat topladiktan sonra bunu cok yasarim
Hellenic seaways,bakiyorum cok yakin geciyor...dalga kaldirmiyor mu?
bir dahakine daha da bollarina ..insallahAffet
rastgele

Bu parmak kesiği çok kötü yav,sağ elimin işaret parmağıyla,orta parmağın birinci boğumları dün halletmişim,sırtıda değilde ahtapot yakalamak isteyince olanlar olduSnifsinfaslında Ercanla(altaylı)beraber eldivende almışdımBobosizin bu feribot felaket dalga çıkarıyorHappygeminin arkasındaki attığı suya baksanaSiyirdimteşekkür ederimSeerf
Bornova - izmir
Bul
Orhan abi bu havada denize çıktın ya helal olsun.Tavalık çıkmış yine.Bu arada parmak kesikleri için geçmiş olsun.Kekik yağı sür çabuk geçer Seerf
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
murki yazdı:Aman abicim aman dikkat, afiyet şeker olsun.AlkisSeerf
Teşekkür ederim MuratSeerfsizin av nasıl geçtiGulumserastgele.
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Bu parmak kesiği çok kötü yav,sağ elimin işaret parmağıyla,orta parmağın birinci boğumları dün halletmişim,sırtıda değilde ahtapot yakalamak isteyince olanlar olduSnifsinfaslında Ercanla(altaylı)beraber eldivende almışdımBobosizin bu feribot felaket dalga çıkarıyorHappygeminin arkasındaki attığı suya baksanaSiyirdimteşekkür ederimSeerf
feribotun dalga cikardigini daha evvelki konularda yazmistin..
fotografta,arkasindaki suyu gordum ve eski yazismayi hatirladim..cevaba da ondan yazdim...
sende ona ,senin tekne ile dalga cikartsan olmaz mi ?SiyirdimHappy
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi