Yorumları: 25,969
Konuları: 290
Mursel guzel bir av olmus//afiyet olsun

yagmurluklar da guzel durmus hani

ben teknenin icinde yaz-kis devamli yagmurluk bulundurum..tavsiye ederim..bir koseye koy
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC]
[SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
[/SIZE]
Yorumları: 364
Konuları: 11
Zevkli bir av , kıyafetler modaya uygun balıklarda güzel , ne diyelim emeklerinize sağlık tebrik ederim , fırsat bulsakta narlı taraflarına birde bizler uzanabilsek çok güzel olacak ama , çok zor tabi , tekrar tebrikler ...
..::GONYA'lıyım, GONYA'lısın, GONYA'lı, GONYA'lıyız, GONYA'lısınız, GONYA'lılar::..
Yorumları: 4,893
Konuları: 103
Çok güzel bir gün olmuş. Resimler , balıklar , muhabebt herşey çok güzel bereketli ve afiyet olsun
Sazanları özledim...
Yorumları: 899
Konuları: 26
dediğim gibi hiç olmazsa eğlenceli bir gün geçirdik inşallah daha güzelleri olacak
Nedim abi biz buralarda karagözü böyle bilmezdik yani genelde sargozlara karagöz deriz onlarda bildiğin gibi büyük olur, bu karagözler oltaya geldiğinde çok şaşırdık genelde ege ve akdenizde bulunurdu valla bunlar ne kadar büyük olur veya hangi boyu büyük ve ya küçük tam kestiremedik orada sorduk bunlar daha fazla büyük olmaz dediler bizde aldık işin garibi marmara bu balıkların çıkmaya başlaması iyimi kötümü onuda çözemedim yeni yeni balık türleri piyasaya çıkmaya başladı hadi hayırlısı
Yorumları: 2,720
Konuları: 11
boranmursel yazdı:dediğim gibi hiç olmazsa eğlenceli bir gün geçirdik inşallah daha güzelleri olacak
Nedim abi biz buralarda karagözü böyle bilmezdik yani genelde sargozlara karagöz deriz onlarda bildiğin gibi büyük olur, bu karagözler oltaya geldiğinde çok şaşırdık genelde ege ve akdenizde bulunurdu valla bunlar ne kadar büyük olur veya hangi boyu büyük ve ya küçük tam kestiremedik orada sorduk bunlar daha fazla büyük olmaz dediler bizde aldık işin garibi marmara bu balıkların çıkmaya başlaması iyimi kötümü onuda çözemedim yeni yeni balık türleri piyasaya çıkmaya başladı hadi hayırlısı
Mürsel'cim aslında bu çift çizgili ufak karagözlere bizim buralarda "kakara" derler

.Aslında sargöz cinsine göre Marmara'da dahayaygın denilebilir. Benim altı üstü 2 raporum var ve bu karagöz cinsinden o raporda vardı.Hatta karagöz , sargoz ve ispari yanyana duruyorlardı . Bu türden tuttuğumun dolaptan çıkmış ( kıvrık duran) hali 28 cm.idi

Yani bunlar da bayağı büyüyorlar
Ama eğlenceli bir av olması mükemmel olmuş
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
mürsel tüm ekibi kutlarım,gerçekten çok güzel zaman geçirmişsiniz,balıkta varmış,muhabbette,e daha ne olsun,tabiki afiyetler olsun.bol şanslar,paylaşım için teşekkürler.rastgele.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Yorumları: 942
Konuları: 13

Tebrıkler Mursel Bey
Havanın yagmurlu olması bıle sızı vazgecırmemıs balıktan
Bır kasa balık
Allah daha bollarını nasıp etsın
Saygılarımla,
Yorumları: 4,310
Konuları: 155
Dostlarım güzel ve zevkli balıkçılık yapmışsınız tebrik ederim ALLAH sohbetinizi daim etsin saygılar.

Şerif Eren
YALOVA
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Yorumları: 1,468
Konuları: 30
Güzel balık almışsınız bereketli olsun...Bu arada poşetler süper...
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
Mürsel ekip süpermiş bereketli bir av günü olmuş.

Yağmurluklarınızda süper, bazen zorda kalırsam bende yapıyorum aynısını battal boy çöp torbası böyle zamanlarda kurtarıcı oluyor..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]