Ercan abi geçmiş olsun allahtan kuzenin ordaymışda müdahale etmiş öyle kayda değer önemli bir hasarda yokmuş buna sevindim tekne ile avlanan birinin teknesiz kalması kadar zor bir durum yoktur allah beterinden korusun rastgele
eşref sürek yazdı:Ercan abi geçmiş olsun allahtan kuzenin ordaymışda müdahale etmiş öyle kayda değer önemli bir hasarda yokmuş buna sevindim tekne ile avlanan birinin teknesiz kalması kadar zor bir durum yoktur allah beterinden korusun rastgele
Teşekkür ederim Allah kimseyi gördüklerinden ayırmasın
u_boy yazdı:Ercan abi çok çok geçmiş olsun..
Allaha beterinden korusun..
Gerçekten de Allah beterinden korusun. O yağmur ve rüzgarda kürekle tekneyi çıkarmak çok zor oldu. Bittiğnde makinadan sıkılmadan çıkmış çamaşır gibiydim.
Ercan Abi fırtınayı hafif sıyrıklarla atlatmışsınız , geçmiş olsun
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Ercan abi gecmis olsun...az hasar ile atlatmissin....Allah beterinden muhaffaza etsin....
yanlis anlasilmasin.ukalalik etmek istemem..
fakat boynuz dediginiz,asagidaki fotodaki mi?
eger oyle ise limana,veya her hangi bir yere tekneyi baglarken veya cekerken,su senin(ikinci fotoda) teknedeki noktadan baglanirsa daha saglam ve garantidir sanirim..
yine gecmis olsun...
Faruk kardeşim tekneyi tabiiki boynuzdan bağlamadım. Seninde gösterdiğin gibi mapadan bağlıyorum. Batan Tekne benim tonoz ipimi koparınca tekne bağlı olduğu ahşap iskelenin altına girmiş. Boynuz iskelenin altına vura sıkışa vura sıkışa kopmuş. Benim kullandığım boynuz aynı zamanda makaralı