Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Teknemi kurtarıp çıkardım
Ercan abi geçmiş olsun allahtan kuzenin ordaymışda müdahale etmiş öyle kayda değer önemli bir hasarda yokmuş buna sevindim tekne ile avlanan birinin teknesiz kalması kadar zor bir durum yoktur allah beterinden korusun rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
geçmiş olsun abi, minimum zararla atlatmışsın...
Balık çağırmayı bilmem, onlar beni çağırır...
13-11-1971
Can ARSLAN-İSTANBUL
Bul
eşref sürek yazdı:Ercan abi geçmiş olsun allahtan kuzenin ordaymışda müdahale etmiş öyle kayda değer önemli bir hasarda yokmuş buna sevindim tekne ile avlanan birinin teknesiz kalması kadar zor bir durum yoktur allah beterinden korusun rastgele
Teşekkür ederim Allah kimseyi gördüklerinden ayırmasın
Bul
Ercan abi çok çok geçmiş olsun..
Allaha beterinden korusun..
Ümit İzmir 1977
Beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar..
Nietzsche
Bul
u_boy yazdı:Ercan abi çok çok geçmiş olsun..
Allaha beterinden korusun..
Gerçekten de Allah beterinden korusun. O yağmur ve rüzgarda kürekle tekneyi çıkarmak çok zor oldu. Bittiğnde makinadan sıkılmadan çıkmış çamaşır gibiydim.
Bul
Ercan abi, çok geçmiş olsun asker agalardanda Allah razı olsun Alkis.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Ercan Abi fırtınayı hafif sıyrıklarla atlatmışsınız , geçmiş olsun Gulumse
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
Ercan abi gecmis olsun...az hasar ile atlatmissin....Allah beterinden muhaffaza etsin....Affet
yanlis anlasilmasin.ukalalik etmek istemem..
fakat boynuz dediginiz,asagidaki fotodaki mi?
eger oyle ise limana,veya her hangi bir yere tekneyi baglarken veya cekerken,su senin(ikinci fotoda) teknedeki noktadan baglanirsa daha saglam ve garantidir sanirim..
yine gecmis olsun...

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Faruk kardeşim tekneyi tabiiki boynuzdan bağlamadım. Seninde gösterdiğin gibi mapadan bağlıyorum. Batan Tekne benim tonoz ipimi koparınca tekne bağlı olduğu ahşap iskelenin altına girmiş. Boynuz iskelenin altına vura sıkışa vura sıkışa kopmuş. Benim kullandığım boynuz aynı zamanda makaralı

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
anladim Ercan abi...hatirlatma yaptigim icin kusura bakma ...ozur..Affetgeri aliyorum
benim teknede de boynuz yok,makara var...eskisinde boynuz vardi
artik tekneleri cikarma vakti geldi...bende onumuzdeki hafta cikarabilirim
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Fiber / Polyester Teknemi alacaksınız...... nurideniz34 7 1,142 14-07-2016, 01:19
Son Yorum: nurideniz34

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi