Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Teknemi kurtarıp çıkardım
Arkadaşlar dün gece süslenip güzelleşmişim tam yatıya geçicem bir telefon. Hayırdır diye baktım kuzenim Foça'dan arıyor. Abi; Limanda 3 tekne batmış vaziyette, senin teknenin tonoz ipini koparmışlar teknen iskelenin altında ben zar zor müdahale ettim ama böyle uzun süre kalamaz deyince bir şekilde kıçtan iskeleye iple sabitle ben sabah gelirim deyip teşekkür ettim. Sabah eşimle birlikte ver elini Foça.. Hava gece gibi sert değil ama yağmur var. Tekneye ulaştığımda iskelede komşu teknelerimin sahipleri batan teknelerini kurtarmakla meşgul. Onlara geçmiş olsun deyip tekneme bindim. Boynuz kopmuş, sancak koltukaltı ipim kopmuş ve tonoz ipimi batan komşu teknelerimden biri koparmış. İskele altından çıkarmak zorlamadı ama motorum olmadığı için rüzgar ve yağmurda kürekle tekneyi kıyıya getirmem beni biraz zorladı.(Anlaşılan yaşlanıyoruz) Plaja getirince teknenin altına kürekleri yerleştirdim ve arabanın arkasına takıp eşimden ağır ağır yol almasını istedim ve tekne kumsaldaydı. Tüm techizatı boşaltıp yağmurun dinmesini ve üzerimi değiştirmek için komşumun evine geçtik. 1 saat sonra yağmur durur gibi olmuş ben ise kendimi yenilemiş ikram edilen neskafemi içmiştim. Yoldan geçen 2 asker delikanlıdan yardım alarak tekneyi ters çevirdim ve altını kazıyıp sezonu kapatmış oldum. Allahtan fazla hasar yoktu. Tentem sarılı olduğu için az biraz hırpalanmış ve boynuz gitmiş. Bütün bunlara şükrederek geriye döndük. Allah kazalardan ve dertlerden hepimizi korusun.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Ercan abi büyük geşmiş olsun böyle bir şey dilerimki kimsenin başına gelmez.Affet
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
Kuzeninin orada olması tekneni daha kötü duruma düşmekten kurtarmış,Geçmiş olsun Ercan.
Bornova - izmir
Bul
geçmiş olsun ercan abi bunada şükür,
Allah beterinden korusun.
bende son gittiğimde ozanlarla beraber tekneyi kıyıya almadıgıma pişman oldum,motoru aldım ama tekne kaldıraçta ve artık hava şartları zorlaşmaya başladı,
aslında bir av planım daha vardı ama sanıyorum o plan hava şartlarına takılacak gibi görünüyor, yani bende tekneyi kısa bir süre içinde dışarı almam lazım.
tekrar geçmiş olsun.
Bul
Ercan abi büyük geçmiş olsun...
Kuzen sayesinde beteri olmamasına sevindim.
İnşallah gelecek sezonda yeni motorla indirirsin.
Bu arada istediğin zaman botum emrine amade, uygun zamanlarda beraber çıkalım. Bizde tecrübelerinden faydalanırızWinkAlkis
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
geçmiş olsun ercan abi bu hafta türkiye genelinde yağışlıydıWink
Bul
LeVrEkCi yazdı:geçmiş olsun ercan abi bunada şükür,
Allah beterinden korusun.
bende son gittiğimde ozanlarla beraber tekneyi kıyıya almadıgıma pişman oldum,motoru aldım ama tekne kaldıraçta ve artık hava şartları zorlaşmaya başladı,
aslında bir av planım daha vardı ama sanıyorum o plan hava şartlarına takılacak gibi görünüyor, yani bende tekneyi kısa bir süre içinde dışarı almam lazım.
tekrar geçmiş olsun.
Nihat bencede risk alma gerçi Kasım ortaları hava düzelir gibi olur ama bizim buralarda. Oraların huyunu suyunu pek bilemem
Bul
kasap100 yazdı:Ercan abi büyük geçmiş olsun...
Kuzen sayesinde beteri olmamasına sevindim.
İnşallah gelecek sezonda yeni motorla indirirsin.
Bu arada istediğin zaman botum emrine amade, uygun zamanlarda beraber çıkalım. Bizde tecrübelerinden faydalanırızWinkAlkis
Bahadır bir ara gece avına yada sırtıya kaçalım haberleşiriz
Bul
ALTAYLI yazdı:Bahadır bir ara gece avına yada sırtıya kaçalım haberleşiriz

Memnuniyetle Ercan abi...Her zamanGulumse
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
ercan abi geçmiş olsun ALLAH beterinden korusun.AffetAffet
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Fiber / Polyester Teknemi alacaksınız...... nurideniz34 7 1,155 14-07-2016, 01:19
Son Yorum: nurideniz34

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi