Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
24-25 Ekim Kireçburnu-Sarıyer-Tarabya
Yaw yarın kireçburnu-tarabya taraflarında balığa çıkacak yokmu Smile
Bul
Goktug yazdı:Yaw yarın kireçburnu-tarabya taraflarında balığa çıkacak yokmu Smile

Evlat ...Eğer balık tutarsan resimlerini çek ve burada yayınla da biz de görelim..

Rastgele...
Bul
umarım daha irilerini ve iyilerini yakalarsın Affet rastgele
Bul
göktuğcum
daha kimseyi bulamadınmı
Bul
Az önce geldim balıktan.2 Tane zarganadan başka bişey tutamadım...Burdan gelen kimse olmadı maalesef Sad
Bul
göktuğ kalenderde dün benim tanıdıklarım çapariyle 5 er 5 er çinekop çekmiş bugün yine 1 er 2 şer çekenler varmış,
yarın sabah durma göre bakacagım eger bir aksilik olmazsa sabah gidip 2 saat olta atarım kalenderde.
Bul
Abi eğer sen gidersen kalendere bende gelicem.saat kaç gibi gelirsin ve nerde olursun?
Bul
göktug benim sagım solum belli olmaz bu akşam çok su içerde şişersem yarın kalkamam Gulumse sen bana özelden cep telefonunu yaz gidersem arayayım seni,nerede oturuyorsun yakınsan alırım seni biryerlerden
Bul
Tamam abi,özelden yolluyorum telimi.Bende zaten Kozdere-Kireçburnu taraflarındayım.Yarın ben her türlü gidicem zaten balığa ama eğer kalender diyosan oraya giderim.Gelirsen de extra sevinirim abi.Yarın sabah bırakıcak zaten beni babam arabayla oraya Smile
Bul
kelender güzel balık yapıyor göktuğ madem sen öyle yada böyle oradasın ben gelirsem seni ararım gelirim yanına.
çapariyle çinekop olmadı rapalayla deneriz.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  7-8 Kasım Kireçburnu-Tarabya-Kalender Goktug 6 1,736 07-11-2009, 17:32
Son Yorum: bucalıfikret
  6 Ekim c.tesi için tavsiye robinson987 10 2,700 06-10-2007, 10:38
Son Yorum: H.A.R.U.N

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi