15-10-2009, 00:40
Albatros-gr yazdı:abi ucuzlarida var..
bana hediye edilenin degeri..145 evro
Bana derinlik ve dip yapısı hakkında bilgi versin yeterli

Bornova - izmir
hummınbırd 997 csı
|
Albatros-gr yazdı:abi ucuzlarida var.. Bana derinlik ve dip yapısı hakkında bilgi versin yeterli ![]()
Bornova - izmir
Balık bulucu kullanan arkadaşlar ben kullanmayı bilmediğim için hem renkli hemde ultrason gibi görüntü verdiği için aldım.ama yine anlamak cok zor tecrübeli arkadaşlar varsa resim eşliğinde sert zemin veya bitki örtüsü sinyal farklılıklarının vermiş olduğu görüntüyü yorumlarlarsa oldukca iyilik yapmış olacaklar yoksa benim için en ucuz balık bulucudan hiç farkı yok.ilğinize teşekkürler.
15-10-2009, 00:42
Albatros-gr yazdı:Senol..onun sensitive=hassasiyeti ile fazla oynamayin.. Balık tanımlamada sorun yok ve cok güzel 3 farklı boyda veriyor ve cok saglıklı.sorun gördüğüm zemini yorumlayamıyorum.
15-10-2009, 00:43
orhanekmekci yazdı:Bana derinlik ve dip yapısı hakkında bilgi versin yeterli Balığı ben bulurum diyorsun yani abi ![]() O zaman sen 45 Avro düş kendi payın için ![]()
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
15-10-2009, 00:44
orhanekmekci yazdı:Bana derinlik ve dip yapısı hakkında bilgi versin yeterlievet abi..bu dediklerinden ilkini yani derinligi kesin veriyor simdi dip yapisinda isler biraz karisik ![]() dip tas zemin,sert tas oldugunda ayiriyor,isler otlu tasta biraz karisiyor ![]() birde batak ve otlu zeminde biraz karisik ![]() ![]()
15-10-2009, 00:46
senol_444 yazdı:Balık tanımlamada sorun yok ve cok güzel 3 farklı boyda veriyor ve cok saglıklı.sorun gördüğüm zemini yorumlayamıyorum.abicim dedim ya.. daha evvelden gittigin meralarda dip zeminin ne oldugunu kesin bildigin yerde bir denesen diyorum.. hem onun o kadar pahalli bir cihaz...kilavuz kitapcigi yok mu?
15-10-2009, 00:49
Albatros-gr yazdı:abicim dedim ya.. Tabiki kullanım kıtapcığı mevcut.ingilizce ne kadar okusanda sonar hakkında bir alt yapı olmayınca iş baya zor oluyor ben mersinde kullanıyorum.mersinin deniz yapısı cok düz ve taş bulmak gercekten cok zor.cık kıyıda sıgda taş var oda insanı mesafedeb dolayı yanıltıyor.görüntü bakımından
15-10-2009, 00:55
senol_444 yazdı:Tabiki kullanım kıtapcığı mevcut.ingilizce ne kadar okusanda sonar hakkında bir alt yapı olmayınca iş baya zor oluyor ben mersinde kullanıyorum.mersinin deniz yapısı cok düz ve taş bulmak gercekten cok zor.cık kıyıda sıgda taş var oda insanı mesafedeb dolayı yanıltıyor.görüntü bakımındananladim Senol..soyledigimi geri aliyorum haklisin bundan cok seneler once bir arkadasin teknesinde vardi,hummimbird marka sonar. onun nasil calistigini incelerken,zipkincilik yaptigimiz meralara gittik,dibi iyi bildigimiz yerlere...orada bu marka sonara hayran olmustum...o zaman bizim teknede interphase..marka sonar vardi.. sadece yanlis anlasilmasin,renkli filan degildiler hani..bu dedigim 1998-2000 yillarinda
15-10-2009, 00:55
En son kayıt etmiş olduğum görüntü aşagıdaki likte şimdi nasıl yorumlayacagız gördüğümüz renkler neyi ifade ediyor.
http://img228.imageshack.us / my.php?image = s00011bl1.png
15-10-2009, 01:00
senol_444 yazdı:En son kayıt etmiş olduğum görüntü aşagıdaki likte şimdi nasıl yorumlayacagız gördüğümüz renkler neyi ifade ediyor.senol ben renkli sonar hic kullanmadim..bende hep renksiz oldu ![]() fakat burada necmi diye bir arkadas var,teknesi benim teknenin yaninda bagli.. limanda ona ilk rastlayisimda .renkler hakkinda bilgi edinirim ve sana buradan aktaririm |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|