Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TÜrkİye organİzasyonu 2
inşallah rekor katılım gerçekleşir..Gulumse
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
aygroup yazdı:Hayırlı olsun Arkadaşlar..

Tahminimce herkesin büyük bir istek ile katılmaya gayret edeceği ,çok geniş katılımlı bir organizasyon olacak.Ben bu konuda bir rekor kırılma ihtimali olduğunu düşünüyorum..

Konu ile ilgili olarak hepimize muhtelif görevler düşmektedir.Bu detaylar daha sonra kendi aramızda konuşulacaktır.Yaklaşık yedi aylık bir zaman tanınan hazırlanma sürecinde ,hiç bir aksaklık olmamasına,azami dikkat etmek zorundayız.

Arkadaşlarımızın tamamının bu bilinçte olduğundan hiç şüphem yoktur..

Hayırlı olsun diyor ve başarılar diliyorum..
düşünsene ahmet abi burada yoklama konusundaki muhabbetin orada 2 gün boyunca canlı olarak yapılacak oldugunu,
ben düşündükçe heyecanlanıyorum inşallah herşey gönlümüze göre olur Gulumse
Bul
LeVrEkCi yazdı:düşünsene ahmet abi burada yoklama konusundaki muhabbetin orada 2 gün boyunca canlı olarak yapılacak oldugunu,
ben düşündükçe heyecanlanıyorum inşallah herşey gönlümüze göre olur Gulumse

Sevgili Nihat..

Allahın izni ile daha da güzeli olacağına inancım tamdır..Akla hayale gelmeyecek sürprizler olacaktır.Hiç kimsenin aklına dahi gelmeyen etkinliklerimiz olacaktır.Bu organizasyon forumlar tarihinde bir ilk olacaktır..

Heyecanın ve heyecanımız hiç kaybolmasın...
Bul
hayirli olsun...
cok guzel olacagi kesin...Alkis
Bul
aygroup yazdı:Sevgili Nihat..

Allahın izni ile daha da güzeli olacağına inancım tamdır..Akla hayale gelmeyecek sürprizler olacaktır.Hiç kimsenin aklına dahi gelmeyen etkinliklerimiz olacaktır.Bu organizasyon forumlar tarihinde bir ilk olacaktır..

Heyecanın ve heyecanımız hiç kaybolmasın...

Ahmet abi biraz kopya ver ne gibi süprıizler bunlar..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Resim ve video çekmekle görevli olacakmı, balık çekerken resimlerimi çekecek kişiye ihtiyaç duyacaksam, tedbirli davranayım. Siyirdim
Bul
murki yazdı:Resim ve video çekmekle görevli olacakmı, balık çekerken resimlerimi çekecek kişiye ihtiyaç duyacaksam, tedbirli davranayım. Siyirdim
amcaoğlu resim video herkes çeker orada sen tut ben çekerim resimleri merak etme GulumseSeerf
Bul
Gerçi ben bilgisayarım yüzünden "yoklama" konusuna giremiyorum ama organizasyonun çok güzel geçeceğini şimdiden düşünüyorum.Yer çok güzel , Allah sağlık verirse asla kaçırmak istemiyorum Affet

Organizasyon fikrine ve emeği geçecek dostlara şimdiden teşekkür ediyorum Alkis
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
İnşallah istediğimiz gibi olur.Hayırlı olsunGulumse
Bornova - izmir
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Ahmet abi biraz kopya ver ne gibi süprıizler bunlar..

Sevgili Adaşım..

İzin verirsen biraz daha zamana yayalım bunları...Belki önümüzdeki hafta içinde Eskişehir üzerinden bir av seyahatine çıkacağım..Bir aksilik olmazsa mutlaka sana ve Hüso'ya uğrayacağım.Kısmetse o zaman konuşuruz...

Sevgiler...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  türkiye org hakkında yalova tatar 10 2,502 13-05-2010, 01:46
Son Yorum: bucalıfikret
  İzmir KIş organizasyonu fish or die 85 9,626 27-12-2009, 02:16
Son Yorum: yycolak
  İstanbul Kış Organizasyonu Goktug 5 1,961 27-12-2009, 02:12
  Dalyan Organizasyonu Ulaşım fish or die 220 20,268 02-10-2009, 01:07
  İzmir Organizasyonu Ulaşım fish or die 151 15,592 23-04-2009, 16:16
Son Yorum: orhanekmekci
  asıl organizasyonu ben yapıyorum evleniyorum instinct 33 5,179 03-02-2009, 20:35
Son Yorum: Krizoberill
  izmir tekne organizasyonu hakkında LeVrEkCi 12 4,045 06-05-2008, 12:50
Son Yorum: ALTAYLI
  2.İSTANBUL ORGANİZASYONU LeVrEkCi 0 1,559 20-06-2007, 09:47
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi