Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vedat Abayoğlu Aramızda..
Albatros-gr yazdı:Vedat abi...
ailemize hosgeldin.Alkis...iyi paylasimlar..Seerf
Hoşbulduk sevgili Faruk
Bul
yycolak yazdı:hoş geldin vedat abicimAlkis
şerefler verdinHediye
Sağol Sevgili Yalçın,hoşbulduk
Bul
Vedat Abayoğlu yazdı:Sevgili Ahmet
Hakkımdaki kanaatlerine teşekkür ediyorum.
Sizlere layık olabilmek icin elimden geleni yapacağım.
Sizlerle hem deniz ve hemde tatlısuda gercekleştirdiğim güncel ve gecmiş avlarımla ilgili resim,anı ve raporlarımı paylaşmak amacındayım.
V Bulletine gecmiş bir forumun hem icerik ve hemde mesaj trafiği acısından devamlı ilerleyeceğine inancım tamdır.Bende nacizede bu konuda elimden geleni yapma niyetindeyim.
Sevgiyle kal

Ben çok teşekkür ederim Vedat Ağabey..

Arkadaşlarımızın tamamı bulunmaz bir hazine niteliğindedir.Senin varlığın forumun seviyesini daha da iyi konuma getirecektir..Her konuda olduğu gibi özellikle rapala konularındaki tecrübelerinin ,Arkadaşlarımız açısından çok önemli olarak karşılanacağına eminim.Burada oldukça fazla rapala kullanan arkadaşımız mevcuttur..

Anı ve av günü paylaşımlarını hemen yazmaya başlasan çok seviniriz..

Tekrar hoşgeldin..
Bul
thunderbolt yazdı:Sevgili Üstad'ımızı aramızda görmekten onur duyarız 76 Bu büyük aileye hoşgeldiniz Alkis Feyzalmak isteriz Gulumse

Hoşbulduk Sevgili Nedim,layık olmaya calışacağım.
Sevgiler
Bul
Vedat Abayoğlu yazdı:Sağol Sevgili Yalçın,hoşbulduk
vedat abicim
avatardaki balıkların cinsini anlayamadım
çok güzeller
ama onlar ne balığı be abicim
maşallah canavar gibiler
Bul
kasap100 yazdı:Sayın üstadım hoşgeldiniz.
Sizin gibi balıkçılık konusunda çok değerli bilgilere sahip bir büyüğümüzün aramıza katılması bizim için büyük bir şeref.Değerli paylaşımlarınızı bizden esirgemiyeceğinizi umarak tekrar hoşgeldiniz diyorumAlkisAlkisAlkis

Sevgili Bahadır
Hakkımdaki yorumlarına cok teşekkür ederim.Zaman icersinde sizlere yüzlerce resim anı ve av raporları yollayacağıma emin olabilirisiniz.
Sevgilerimle
Bul
Vedat Abayoğlu yazdı:Hoşbulduk Sevgili Nedim,layık olmaya calışacağım.
Sevgiler

Üstad'ım sanırım sizin mekan Sivrice idi.İnşallah görüşme imkanımız olur Gulumse
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
Vedat Abayoğlu yazdı:Sevgili Bahadır
Hakkımdaki yorumlarına cok teşekkür ederim.Zaman icersinde sizlere yüzlerce resim anı ve av raporları yollayacağıma emin olabilirisiniz.
Sevgilerimle
merakla bekliyoruz Vedat abiAlkis
Bul
Vedat Abayoğlu yazdı:Sevgili Nİhat
Arkadaşlarımın bana taktıkları lakabım LevreklerinEfendisidir.Alabalık avından sonra en cok zevk aldığım konudur levrek avı.
Bu konuda sizlerle önemli paylaşımlarda bulunabileceğimi sanıyorum.
Hoşbuldum derken sevgi ve saygılarımıda sunuyorum.
vedat abi levreklerin efendisi diyince kalbim 2 şer kere atmaya başladı burada olman benim için heyecan verici,hepimiz için heyecan verici inşallah sana iyi birer öğrenci olabiliriz Gulumse76saygılar bizden,rastgele AlkisSeerf
Bul
vedat abi hoşgeldiniz.Alkiskeyifli paylaşımlar dileğiyle rastgele. av anılarınızı merakla bekliyoruz selamlarGulumse
balığa hasret yaşamak zor
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Vedat Abayoğlu ile beraberdik.... aygroup 36 5,952 24-03-2010, 01:05
Son Yorum: aygroup
  Vedat Abayoğlu abimizin motoru gene çalınmış!!!! Bahadır Sarıca 31 5,908 04-02-2010, 12:40
Son Yorum: nihatkr

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi