Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
vasat günler-zıpkın avı
Can ARSLAN yazdı:anladığım kadarı ile zıpkınavı ancak sağlık nedenleri ile bırakılabilir..samiyetle üzüldüm sizin adınıza..
bununla birlikler deniz ve balıklarla bağlandı devam ettiğine göre..kayıp büyük sayılmaz..

herşey gönlünüzce olsun

iyi dileklerinize teşekkür ederim,
teşekkürler
tespitler doğru can kardeş
sebep sağlık
sitemiz sayesinde tekrar başladım balık avına
arkadaşlar sağolsunlar beni oltacı yapmaya hala çalışıyorlar
yoksa defter 2003te kapanmıştı
ama siteye bir girdim her şey değişti
tekrar küçük bir kategori değişikliği ile devam ediyorum
ama gönlüm zıpkında
olsun şimdide mutluyum
hiç olmazsa kopan deniz bağlarım tekrar bir yere bağlandı
senin konunda tüm arkadaşlara tekrar teşekkürler ediyorum
Bul
Baba ile oğul ile balıkçılık yapmışsınız tebrik ederim Alkisbende babam la sandal la balığa çıktığımda çok büyük zevk alırım balık olsa da olur olmasada olur 35 yaşındayız 50 yaşındayız ama genede babamızın çocuğuyuz her yaşın keyfini çıkarmalıyız baba nızın elinden öperim oğlunuzun gözlerinden öperim çok güzel bi paylaşım bence .Teşekkür ederim saygılar.Alkis76
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
Harika bir birliktelik ve av ortamınız olmuş Gulumse Balıklar da , av da güzelmiş Alkis Afiyet olsun Seerf

Saroz'da hiç lüfere raslamadınız mı ? Normalde avlanmaya gittiğim bir yer değil ama merak ediyorum Wink
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
thunderbolt yazdı:Harika bir birliktelik ve av ortamınız olmuş Gulumse Balıklar da , av da güzelmiş Alkis Afiyet olsun Seerf

Saroz'da hiç lüfere raslamadınız mı ? Normalde avlanmaya gittiğim bir yer değil ama merak ediyorum Wink

teşekkürler

geçmiş yıllarda birkaç defa kofana gördüm..

o tarafın yerlisi birkaç balıkçı abimden bildiğim kadarı ile bu aydan itibaren lüfer görülmeye-avlanmaya başlıyor..
rastgele
Balık çağırmayı bilmem, onlar beni çağırır...
13-11-1971
Can ARSLAN-İSTANBUL
Bul
doktor yazdı:Baba ile oğul ile balıkçılık yapmışsınız tebrik ederim Alkisbende babam la sandal la balığa çıktığımda çok büyük zevk alırım balık olsa da olur olmasada olur 35 yaşındayız 50 yaşındayız ama genede babamızın çocuğuyuz her yaşın keyfini çıkarmalıyız baba nızın elinden öperim oğlunuzun gözlerinden öperim çok güzel bi paylaşım bence .Teşekkür ederim saygılar.Alkis76

sizinle tamamen aynı fikir ve duygulara sahibim..

teşekkürler, saygı ve selamlar
Balık çağırmayı bilmem, onlar beni çağırır...
13-11-1971
Can ARSLAN-İSTANBUL
Bul
maşallahınız var can ailece avcı olmak çok güzel,
ben babamla babam dedemle av yapmış dedem babam ben aynı teknede olta salladık aynı tüfeği aynı anda olmasada kullandık,
şimdi babam ben oğlum aynı teknede balık tuttuk aynı tüfeğe tetik basarmıyız ona oğlum karar verecek ama sanırım oğlum oltayı ve dalmayı tercih ediyor tüfekle daha tanıştırmadım.
dün babama söyledim hafta içi geleceğim olta atmayacagım beraber çıkalım sen tut ben seyredip video çekeyim diye gerçekten baba veya oğul ile tutulan balık ayrı zevk oluyor.
dalmak dersen oğlumla bu sene fenere daldık fener çocuklar için ürkütücüdür ama bana yalvardı tekrar tekrar daldık şimdilik eline zıpkın vermiyorum zamanı gelince iyi dalgıç olacagını tahmin ediyorum.
yetiştirmekte fayda var doğayı hobi edinen çocuktan memkekete ve kendine fayda gelir.
babaya selamlar ellerinden öperim ufaklıgın gözlerinden öperim saygılar.iyi avlar Alkis
Bul
bereketli ve afiyet olsun can abi yemeklik balık çıkmış Seerf 3 jenerasyon birden avcı maşallah Alkis
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
3 nesil bir arada mükemmel mutluluk. Herşey çok güzel. Yanlış anlama ateşli silahların tamamına karşıyım hele çocuklarda. Lütfen biraz daha düşün
Bul
can rahmetli babamla gittiğimiz balık avları aklıma geldi aynı çadırda yatardım kokusunu duya duya..babası ile balığa çıkanları görünce içimde bir burukluk olur...ne güzel baba oğul torun... çok güzel bir gün mazinin derin sayfalarına yazılmış..bu buluşmada balık olsa ne olur olmasa ne olur..yinede tavalık çıkmış.. tebrik ederimAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Bereketli olsun can üç kuşak bir arada ne güzel..AlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  25 eylül-ZIPKIN AVIDIR Can ARSLAN 21 2,984 28-09-2009, 07:45
Son Yorum: bestvz
  zıpkın avıdır Can ARSLAN 36 4,739 10-09-2009, 09:41
Son Yorum: fish or die
  vasat karadeniz Can ARSLAN 27 3,626 07-09-2008, 08:32
Son Yorum: ANTALYALI07
  Hem Zıpkın Hem Rapala!!. rauf 4 1,993 11-07-2008, 21:36
Son Yorum: orfoz17
  Onur ve Emreyle zıpkın. rauf 20 4,016 03-01-2008, 00:23
Son Yorum: BalıkcıSerdar