Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3G teknolojisi hakkında...
yalova tatar yazdı:yinede akilli olmak lazım bendede iki ev dörtte cep tlf var aslında bende bedavadan bi günya fatura ödüyorum .biraz daha alan genişlesin kampanyalar çıksın bekliyom Smile
2 ev telefonu yazık erden abibana kalsa 1 tanesinide kapatacam bakalım yapacam bişeyler.
Bul
yaw biri pc ye bağlı diğeride kullanımda ama no su özel biraz ondan elden çıkartmıyom.Wink understand
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
pc ye baglı olanı kapat onun yerine 3g al abi çok mantıklı Wink
Bul
nihat biz bizim buralarda daha 3G yok. biz teknolojiyi biraz değil epey geriden takip ediyoruz. tüm yenilikleri sizlerden öğreniyoruz.
[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
Bul
naxos 5 yazdı:nihat biz bizim buralarda daha 3G yok. biz teknolojiyi biraz değil epey geriden takip ediyoruz. tüm yenilikleri sizlerden öğreniyoruz.
enteresan hakan hocam şaşırdım doğrusu,
neden acaba önce izle sonra uygula taktiğimi var orada Gulumse
Bul
Heryerimiz internet oldu Nihat.
Bu kadar çoğu bir nevi bağımlılık gibi...
Teknoloji tamam da bir yere kadarWink
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
kasap100 yazdı:Heryerimiz internet oldu Nihat.
Bu kadar çoğu bir nevi bağımlılık gibi...
Teknoloji tamam da bir yere kadarWink

Çok doğru Bahadır..

Bir nevi sözü eksik...Tam bir bağımlılık..Özellikle yeni nesili mutlaka korumak gerek..Bu bağımlılık ileride çok daha büyük sorunlara yol açacak gibi..Hayal bile edilemeyecek sorunlar...

Bundan dolayı teknolojiyi ,evlerimize ve hayatımıza kısıtlı miktarda sokmalıyız diye düşünüyorum..
Bul
aygroup yazdı:Çok doğru Bahadır..

Bir nevi sözü eksik...Tam bir bağımlılık..Özellikle yeni nesili mutlaka korumak gerek..Bu bağımlılık ileride çok daha büyük sorunlara yol açacak gibi..Hayal bile edilemeyecek sorunlar...

Bundan dolayı teknolojiyi ,evlerimize ve hayatımıza kısıtlı miktarda sokmalıyız diye düşünüyorum..

Maalesef Ahmet abi.
Bunun sıkıntılarını kızımda çekiyor ve korumaya çalışıyorum.
Cep telefonları, msn gibi sanal iletişim!!!! metodları insanı donuklaştırıyor.
Bu noktada hepimizin sınırları iyi çizmesi gerektiğine inanıyorum.
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
teknoloji hayatın bir parçası oldu ne yazıkki ne onla oluyor nede onsuz ama hayatı kolaylaştırdıgıda kesin,
iyi yönde kullanıldıgı taktirde özellikle internet harika bir olay.
cep telefonu için aynı şeyi düşünmüyorum cep telefonu sadece güvenlik amaçlı kullanılmalı yani Allah korusun acil durum haberleşme aracı olmalı onun dışında mesajlaşma resim gönderme vs bana çok gereksiz geliyor.hele hele cep telefonuna verilen paralara acıyorum teknolojiyi takip etmek çok zor ve masraflı gerek yok yani.
3G ye gelince evdeki kablolu modemden kurtulayım dedim araştırdım aslında çok mantıklı hem modem derdi kalmıyor hem daha ekonomikleşiyor o nedenle 3G konusu açtım cevabınıda buldum.teşekkürler.
Bul
LeVrEkCi yazdı:ttnet in bir kampanyasını buldum ama olayı çözemedeim,galiba evdeki modem ve aylık ücretten başka birde aylık 6-7 lira gibi bir ücret alıyorlar 3g modem veriyorlar o modemin 6-7 liralık faturası aveadan geliyor ama anlamadıgım 500mb sınır var sonrası + ücret.
birde 40 küsür liralık bir ücret var o ücret her aymı 1 keremi çözemedim işten çıkınca alışveriş merkzlerindeki elektronik marketlere gidip bir bakacagım,
birde türkcell yapmış onda sabit hatta kullanılıyor ayda 3 ay 19 sonra 29 tl aynı telekom gibi ama sabit hatta geçmek gerekiyor.
ben bir araştırayım detaylı bilgileri yazarım.
ama kullanan varsa ayrıntılı bilgi verirse memnun olurum.

türkcell 3g modem bende almayı düşünmüştüm ama en az 6 aylık faturalı hat müşterisi olmama gerektiğini söylediler türkcell bayisinden.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  kamış porselen halkaları hakkında... HK-18 6 882 04-02-2016, 23:29
Son Yorum: turna
  olta ve makina hakkinda yardim sinan35 3 1,532 14-01-2015, 09:43
Son Yorum: yaser2sultan
  Balikçilik hakkinda kitap 34lonely 11 3,262 02-03-2014, 13:10
Son Yorum: mariner8
  organizasyon duzenlenmesi hakkinda timsah 1 1,129 05-02-2014, 10:50
Son Yorum: LeVrEkCi
  kefal yapımı hakkında 34lonely 7 1,824 05-07-2013, 12:06