Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
yalova tatar yazdı:yinede akilli olmak lazım bendede iki ev dörtte cep tlf var aslında bende bedavadan bi günya fatura ödüyorum .biraz daha alan genişlesin kampanyalar çıksın bekliyom ![Smile Smile](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/smile.gif)
2 ev telefonu yazık erden abibana kalsa 1 tanesinide kapatacam bakalım yapacam bişeyler.
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
yaw biri pc ye bağlı diğeride kullanımda ama no su özel biraz ondan elden çıkartmıyom.
![Wink Wink](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/4/wink.gif)
understand
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
pc ye baglı olanı kapat onun yerine 3g al abi çok mantıklı
Yorumları: 1,496
Konuları: 64
nihat biz bizim buralarda daha 3G yok. biz teknolojiyi biraz değil epey geriden takip ediyoruz. tüm yenilikleri sizlerden öğreniyoruz.
[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
naxos 5 yazdı:nihat biz bizim buralarda daha 3G yok. biz teknolojiyi biraz değil epey geriden takip ediyoruz. tüm yenilikleri sizlerden öğreniyoruz.
enteresan hakan hocam şaşırdım doğrusu,
neden acaba önce izle sonra uygula taktiğimi var orada
Yorumları: 7,454
Konuları: 123
Heryerimiz internet oldu Nihat.
Bu kadar çoğu bir nevi bağımlılık gibi...
Teknoloji tamam da bir yere kadar
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Yorumları: 3,396
Konuları: 133
kasap100 yazdı:Heryerimiz internet oldu Nihat.
Bu kadar çoğu bir nevi bağımlılık gibi...
Teknoloji tamam da bir yere kadar![Wink Wink](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/4/wink.gif)
Çok doğru Bahadır..
Bir nevi sözü eksik...Tam bir bağımlılık..Özellikle yeni nesili mutlaka korumak gerek..Bu bağımlılık ileride çok daha büyük sorunlara yol açacak gibi..Hayal bile edilemeyecek sorunlar...
Bundan dolayı teknolojiyi ,evlerimize ve hayatımıza kısıtlı miktarda sokmalıyız diye düşünüyorum..
Yorumları: 7,454
Konuları: 123
aygroup yazdı:Çok doğru Bahadır..
Bir nevi sözü eksik...Tam bir bağımlılık..Özellikle yeni nesili mutlaka korumak gerek..Bu bağımlılık ileride çok daha büyük sorunlara yol açacak gibi..Hayal bile edilemeyecek sorunlar...
Bundan dolayı teknolojiyi ,evlerimize ve hayatımıza kısıtlı miktarda sokmalıyız diye düşünüyorum..
Maalesef Ahmet abi.
Bunun sıkıntılarını kızımda çekiyor ve korumaya çalışıyorum.
Cep telefonları, msn gibi sanal iletişim!!!! metodları insanı donuklaştırıyor.
Bu noktada hepimizin sınırları iyi çizmesi gerektiğine inanıyorum.
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
teknoloji hayatın bir parçası oldu ne yazıkki ne onla oluyor nede onsuz ama hayatı kolaylaştırdıgıda kesin,
iyi yönde kullanıldıgı taktirde özellikle internet harika bir olay.
cep telefonu için aynı şeyi düşünmüyorum cep telefonu sadece güvenlik amaçlı kullanılmalı yani Allah korusun acil durum haberleşme aracı olmalı onun dışında mesajlaşma resim gönderme vs bana çok gereksiz geliyor.hele hele cep telefonuna verilen paralara acıyorum teknolojiyi takip etmek çok zor ve masraflı gerek yok yani.
3G ye gelince evdeki kablolu modemden kurtulayım dedim araştırdım aslında çok mantıklı hem modem derdi kalmıyor hem daha ekonomikleşiyor o nedenle 3G konusu açtım cevabınıda buldum.teşekkürler.
Yorumları: 267
Konuları: 14
LeVrEkCi yazdı:ttnet in bir kampanyasını buldum ama olayı çözemedeim,galiba evdeki modem ve aylık ücretten başka birde aylık 6-7 lira gibi bir ücret alıyorlar 3g modem veriyorlar o modemin 6-7 liralık faturası aveadan geliyor ama anlamadıgım 500mb sınır var sonrası + ücret.
birde 40 küsür liralık bir ücret var o ücret her aymı 1 keremi çözemedim işten çıkınca alışveriş merkzlerindeki elektronik marketlere gidip bir bakacagım,
birde türkcell yapmış onda sabit hatta kullanılıyor ayda 3 ay 19 sonra 29 tl aynı telekom gibi ama sabit hatta geçmek gerekiyor.
ben bir araştırayım detaylı bilgileri yazarım.
ama kullanan varsa ayrıntılı bilgi verirse memnun olurum.
türkcell 3g modem bende almayı düşünmüştüm ama en az 6 aylık faturalı hat müşterisi olmama gerektiğini söylediler türkcell bayisinden.