Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cep telefonunun faydalari
kasap100 yazdı:Abi sana rastgele...Aman havaya dikkat...Gulumse
sagol Bahadir,az evvel oglum geldi eve ,yarin sabah bende gelecegim diyor...beraber gidecegiz kismetse
Bul
Albatros-gr yazdı:sagol Bahadir,az evvel oglum geldi eve ,yarin sabah bende gelecegim diyor...beraber gidecegiz kismetse

Aman abi bu sevindirci haber...Oğlunuza da selamlar ...
İki kişi daha rahat edersiniz. Ne de olsa genç ve güçlü Gulumse
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
kasap100 yazdı:Aman abi bu sevindirci haber...Oğlunuza da selamlar ...
İki kişi daha rahat edersiniz. Ne de olsa genç ve güçlü Gulumse
a.s.
iki kisi olunca,motoru o kullaniyor..ben paragatimi topluyorum,iyice balik geldiginde kepceyi o koyuyor..
yani kisacasi is paylasiliyor..daha kolay oluyor..
aksi takdirde,bu saydiklarim vede daha fazlasi hepsi bana bakiyorSiyirdim
Bul
Albatros-gr yazdı:a.s.
iki kisi olunca,motoru o kullaniyor..ben paragatimi topluyorum,iyice balik geldiginde kepceyi o koyuyor..

Bu yeni tekne motor işinde ikinci kişi bendede gerekli olmaya başladıBobo100kğ tekneyi kıyıya almak,motoru tak sök taşıSiyirdimbenim emektarımla kürek çekmek daha kolaymışHappy
Bornova - izmir
Bul
Albatros-gr yazdı:a.s.

orhanekmekci yazdı:Bu yeni tekne motor işinde ikinci kişi bendede gerekli olmaya başladıBobo100kğ tekneyi kıyıya almak,motoru tak sök taşıSiyirdimbenim emektarımla kürek çekmek daha kolaymışHappy

Orhan abi , lafı ağzımdan aldın...Faruk abi bütün hepsini yapmak maharet ister...
Orhan abi benim bot-motor da bile bayaa yoruluyorsun(bot 70kg)
Tek başıma kesinlikle olmuyor.Ben birde arabanın üstüne taşıyorumSiyirdim
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Bul
kasap100 yazdı:Orhan abi , lafı ağzımdan aldın...Faruk abi bütün hepsini yapmak maharet ister...
Orhan abi benim bot-motor da bile bayaa yoruluyorsun(bot 70kg)
Tek başıma kesinlikle olmuyor.Ben birde arabanın üstüne taşıyorumSiyirdim

Bahadır rüzgarsız bir günde motoru emektarda deneyeceğimBobo
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Bahadır rüzgarsız bir günde motoru emektarda deneyeceğimBobo
Tabii abi, neden olmasın...Uzun şaft motor değil mi aldığın?
Emektar da gün yüzü görmedikiSiyirdim tak motoru valla gençlik günlerine döner oSiyirdimHappyAlkis

Bul
abi tebrikler sıralamışsın balıkları süper gözüküyor.abi büfeye şipariş verebiliyormuyuzSmile
Bul
ispendek artık levrek olmuş faruk abi,
pareketede dolu çıkar inşallah emeklerine değer,
sonucu merakla bekliyoruz.
bende bizim oradan bugün gelecek haberlere göre gitmeyi düşünüyorum bakalım hele bi haber alalımda bakacagız.
afiyet olsun rastgele Alkis
not:başlık ilgimi çekmediği için bakmadım biraz evvel nedir bu diye görev icabı bakayım dedim rapor çıktı şaşırdım Smile
Bul
tatar35 yazdı:abi tebrikler sıralamışsın balıkları süper gözüküyor.abi büfeye şipariş verebiliyormuyuzSmile
tesekkurler Erdal...tabiiki siparis aliyoruz...hemde parasiz..Seerf
sizlerede rastgele
LeVrEkCi yazdı:ispendek artık levrek olmuş faruk abi,
pareketede dolu çıkar inşallah emeklerine değer,
sonucu merakla bekliyoruz.
bende bizim oradan bugün gelecek haberlere göre gitmeyi düşünüyorum bakalım hele bi haber alalımda bakacagız.
afiyet olsun rastgele Alkis
not:başlık ilgimi çekmediği için bakmadım biraz evvel nedir bu diye görev icabı bakayım dedim rapor çıktı şaşırdım Smile
tesekkurler Nihat....
bu gun gitmeyi dusunuyorsan,havayi dikkate al..burada kuvvetli poyrazi simdi cikardi...sizin orayi bilemem,ama sen genede tedbirli ol..
basliga gelince,cep tel.olmasa yemli oltaya kalamazdim ..cunku evdekiler meraktan catlarlar sonra..ondan aksamki balikciligi telefona borcluyum..
bu gun gidersen bol sanslar..rastgele
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi