27-09-2009, 00:36
kasap100 yazdı:Abi sana rastgele...Aman havaya dikkat...sagol Bahadir,az evvel oglum geldi eve ,yarin sabah bende gelecegim diyor...beraber gidecegiz kismetse
Cep telefonunun faydalari
|
27-09-2009, 00:36
kasap100 yazdı:Abi sana rastgele...Aman havaya dikkat...sagol Bahadir,az evvel oglum geldi eve ,yarin sabah bende gelecegim diyor...beraber gidecegiz kismetse
27-09-2009, 00:38
Albatros-gr yazdı:sagol Bahadir,az evvel oglum geldi eve ,yarin sabah bende gelecegim diyor...beraber gidecegiz kismetse Aman abi bu sevindirci haber...Oğlunuza da selamlar ... İki kişi daha rahat edersiniz. Ne de olsa genç ve güçlü ![]()
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
27-09-2009, 00:41
kasap100 yazdı:Aman abi bu sevindirci haber...Oğlunuza da selamlar ...a.s. iki kisi olunca,motoru o kullaniyor..ben paragatimi topluyorum,iyice balik geldiginde kepceyi o koyuyor.. yani kisacasi is paylasiliyor..daha kolay oluyor.. aksi takdirde,bu saydiklarim vede daha fazlasi hepsi bana bakiyor ![]()
27-09-2009, 09:59
Albatros-gr yazdı:a.s. Bu yeni tekne motor işinde ikinci kişi bendede gerekli olmaya başladı ![]() ![]() ![]()
Bornova - izmir
27-09-2009, 10:53
Albatros-gr yazdı:a.s. orhanekmekci yazdı:Bu yeni tekne motor işinde ikinci kişi bendede gerekli olmaya başladı Orhan abi , lafı ağzımdan aldın...Faruk abi bütün hepsini yapmak maharet ister... Orhan abi benim bot-motor da bile bayaa yoruluyorsun(bot 70kg) Tek başıma kesinlikle olmuyor.Ben birde arabanın üstüne taşıyorum ![]()
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
27-09-2009, 10:58
kasap100 yazdı:Orhan abi , lafı ağzımdan aldın...Faruk abi bütün hepsini yapmak maharet ister... Bahadır rüzgarsız bir günde motoru emektarda deneyeceğim ![]()
Bornova - izmir
27-09-2009, 11:03
orhanekmekci yazdı:Bahadır rüzgarsız bir günde motoru emektarda deneyeceğimTabii abi, neden olmasın...Uzun şaft motor değil mi aldığın? Emektar da gün yüzü görmediki ![]() ![]() ![]() ![]()
27-09-2009, 11:14
abi tebrikler sıralamışsın balıkları süper gözüküyor.abi büfeye şipariş verebiliyormuyuz
![]()
27-09-2009, 11:54
ispendek artık levrek olmuş faruk abi,
pareketede dolu çıkar inşallah emeklerine değer, sonucu merakla bekliyoruz. bende bizim oradan bugün gelecek haberlere göre gitmeyi düşünüyorum bakalım hele bi haber alalımda bakacagız. afiyet olsun rastgele ![]() not:başlık ilgimi çekmediği için bakmadım biraz evvel nedir bu diye görev icabı bakayım dedim rapor çıktı şaşırdım ![]()
27-09-2009, 11:59
tatar35 yazdı:abi tebrikler sıralamışsın balıkları süper gözüküyor.abi büfeye şipariş verebiliyormuyuztesekkurler Erdal...tabiiki siparis aliyoruz...hemde parasiz.. ![]() sizlerede rastgele LeVrEkCi yazdı:ispendek artık levrek olmuş faruk abi,tesekkurler Nihat.... bu gun gitmeyi dusunuyorsan,havayi dikkate al..burada kuvvetli poyrazi simdi cikardi...sizin orayi bilemem,ama sen genede tedbirli ol.. basliga gelince,cep tel.olmasa yemli oltaya kalamazdim ..cunku evdekiler meraktan catlarlar sonra..ondan aksamki balikciligi telefona borcluyum.. bu gun gidersen bol sanslar..rastgele |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|