Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cep telefonunun faydalari
26/9/2009 Imaret limani
Saat 18:30 ...Paragatimi atmak icin daha erken..biraz sirti yapayim dedim.Hava poyraz ,yakindaki meraya atmak dusuncesindeyim.1 saat sirti yaptim,birak balik vurmayi ,bakan bile yok.Snifsinf
Saat 19:30 ..paragatimi attim(yakin meraya,fakat yine derineSiyirdim)...genelde paragatimi attiktan sonra,hemen donerim,gunesin batisindan 2 saat sonra evde olurum...fakaaaat
1-yanimda 150 kadar canli mamun var
2-albatros bufede kuru yiyecekler var,ve kahvede var
3 -mehtap var,
4-kiyida mirmir avlanacak merada,poyraz o kadar etkili degil
5-cep.telefonum,yanimda....Wink
Hemen eve telefon,ben daha gelmiyorum diye(merak etmesinler)dogru yemli oltaya..
Mirmir merama geldim,capayi atmadan,tekneyi akintiya biraktim..bir olta attim.Daha kursun dibe yeni dusmustuki,bir mirmir tutuldu.Hemen oraya capayi attim.Esit araliklarla balik cikiyordu.Bir an,elimdeki oltada,degisik bir vurus hissetimHi.Yem baligin agzinda,ani bir cekis ile kancayi baligin dudagina gecirdim...baligi tekneye aldigimda kabaca bir ispendekti.
Saat 21:30 baligin vurmasi kesti.daha 1 saat durdum,bu 1 saatin icinde sadece 1 mirmir alabildim.Rolleyes
Saat 23;00.limana ciktim...

Serkan -Hakan ikiliside mirmirdaydilar,onlar daha avlaniyorlardi.
Yarin sabah insallahAffet poyrazi erken cikarmaz da ,paragatimi rahatlikla toplarim..cunku yine yapacagimi yaptim..derine atttimSiyirdim
bundan iyi avlar sizlerin olsun

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Vallaha Faruk abicim imreniyorum sana...Alkis
Ne güzel avlar yapıyorsun...Bereketli olsun.Akşam harekatı başarılı geçmiş, tavalıklar gayet güzel alınmış.
Umarım yarınki paragatın da başarılı olur.Afiyet olsun.RastgeleAlkisSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Gün batımı denizin durumu fena değilmiş Faruk.Yine yemlye takılmışsın tebriklerAlkisiyide mırmır almışsın,afiyet olsunSeerfyarın paragatta sana rastgeleGulumse
Bornova - izmir
Bul
kasap100 yazdı:Vallaha Faruk abicim imreniyorum sana...Alkis
Ne güzel avlar yapıyorsun...Bereketli olsun.Akşam harekatı başarılı geçmiş, tavalıklar gayet güzel alınmış.
Umarım yarınki paragatın da başarılı olur.Afiyet olsun.RastgeleAlkisSeerf
tesekkur ederim Bahadir...aslinda bu aksam varya,saat 21:30da balik vurmasi kestiginde kacmak vardi, ondan sonra daha durmam yanlis hareket idi..cunku yarin sabah paragat toplamasi var/
sahi yeri gelmisken ,gunes saat kacte doguyor?sen dun sabah baliktayken hatirlarsin
Bul
orhanekmekci yazdı:Gün batımı denizin durumu fena değilmiş Faruk.Yine yemlye takılmışsın tebriklerAlkisiyide mırmır almışsın,afiyet olsunSeerfyarın paragatta sana rastgeleGulumse
tesekkurler Orhan abi....aksam uzeri..gun batiminda poyraz biraz kesti.fakat sana cevabi yazmadan tekrar meteo-gr `a baktim..gece saat 03:00te 7 kuvvetine cikacagini vede gun boyu devam edecegini gosteriyorSnifsinf
yarin ne ile karsilacagiz bilemiyorum
Bul
Manzara müthiş, deniz harika, ay ışığı hediyesi, balıklara ise diyecek bir söz bile bulamıyorum. Süpersin abicim tebrik ediyorum. Afiyet şeker olsun.
Bul
murki yazdı:Manzara müthiş, deniz harika, ay ışığı hediyesi, balıklara ise diyecek bir söz bile bulamıyorum. Süpersin abicim tebrik ediyorum. Afiyet şeker olsun.
cok tesekkurler Murat,evet bu aksam hakikaten her sey guzeldi...
insallah Affetyarinda paragat toplamasinda oyle olur
sizlerede rastgele
Bul
Albatros-gr yazdı:tesekkur ederim Bahadir...aslinda bu aksam varya,saat 21:30da balik vurmasi kestiginde kacmak vardi, ondan sonra daha durmam yanlis hareke idi..cunku yarin sabah paragat toplamasi var/
sahi yeri gelmisken ,gunes saat kacte doguyor?se dun sabah baliktayken hatirlarsin

Abi böyle balık olunca dayanılır mı hiç.
Hele ispendek resmen bonus...HArikaAlkis
06.15-06.30 arası gün doğumu başlıyor Faruk abi...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Bul
kasap100 yazdı:Abi böyle balık olunca dayanılır mı hiç.
Hele ispendek resmen bonus...HArikaAlkis
06.15-06.30 arası gün doğumu başlıyor Faruk abi...
sagolasin Bahadir,evet ispendek kabacaydiSeerf
ben saat 06:30da paragatimin basinda olmaliyim
Bul
Albatros-gr yazdı:sagolasin Bahadir,evet ispendek kabacaydiSeerf
ben saat 06:30da paragatimin basinda olmaliyim

Abi sana rastgele...Aman havaya dikkat...Gulumse

Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi