12-01-2010, 13:38
Bence en güzeli alacağın malı önce göreceksin ondan sonra içine sinecekse alacaksın...Bilgilendirme için teşekkürler...
Zıpkıncı
A rh (+)
YALOVA
yapay yem ( banjo 006 minnow)
|
12-01-2010, 13:38
Bence en güzeli alacağın malı önce göreceksin ondan sonra içine sinecekse alacaksın...Bilgilendirme için teşekkürler...
Zıpkıncı
A rh (+)
YALOVA
13-01-2010, 01:06
Aslında biz amatörleri ilgilendiren önemli olan bu olayı buralardan zaman zaman dile getirdik ama bu tuzaklara düşenlerin sayısı hiç az değil. 30 yılı aşkın bir fiil av yaparım böyle bir işe girişmedim. Özellikle deniz avcılığında tecrübe çok çok önemlidir. Yani bilmediğimizi mutlaka soruşturalım bu sadece yem için değil olayın tamamında böyle olmalı yeminden, havasına, iğnesinden, oltasına aklımıza ne gelirse
13-01-2010, 21:22
az daha ayvayı bende yiyecekmişim.. alsammı almasammı diye düşünüp duruyordum.. uyarı için teşekkürler sedat..bizleri tanımadığın halde uyarman çok ince bir davranış.. işte paylaşım işte amatör balıkçı ruhu
![]() ![]() şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
14-01-2010, 00:15
araphüso26 yazdı:az daha ayvayı bende yiyecekmişim.. alsammı almasammı diye düşünüp duruyordum.. uyarı için teşekkürler sedat..bizleri tanımadığın halde uyarman çok ince bir davranış.. işte paylaşım işte amatör balıkçı ruhuTatlısuda deli iş yapıyo diyolar tanıtım filmide tatlısuda arka arkaya alıyo elemanları.Denizde birkere deneyip sana gönderirim bakalım tatlısuda dedikleri kadar varmı?
25-02-2010, 22:38
nihat abi senin dedign gibi
![]()
26-02-2010, 16:29
Arkadaşlar ben bir bayi olarak bunu yıllardan beri söylüyorum.Ama bayi olduğumuzdan dolayımıdır bizi pek dinlemiyorlar. O reklamlarda gördüğünüz tamamen aldatmaca.REklam başarısından başka bir şey değil.Arkadaşlarımız keşke almadan önce bir danışsalardı yardımcı olurduk kendilerine.Ama en azından diğer alacak arkadaşlarımıza ders olmuştur.Arkadaşlar hangi konuda olursa olsun her hangi bir bayiye danışmadan fikir almadan bu tür ürünler almayın.
Saygılar. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|