Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yapay yem ( banjo 006 minnow)
herkese selam edrim reklamı tvde oynayan ve biz amatörleri etkileyen bu yem tamamen aldadmaca nereden bu kanıya vardınız derseniz tv de seyrettiğimiz yemi aldım paket içinden içinden çıkan dvd ve tv de serettiklerimizden çok farklı bazı balıkların rengi bile tutmuyor mesela kırmızı balık yok çıkarıla bilen gözler yapışkan düşüp kayboluyor elini attığınız yer elinizde kalıyor bunun yerine piyasada daha ucuz ve daha kaliteli suni yemler mevcut araştırdım aynı sayıda yemi iğneyi 18 milyona daha kalitelisini almamız mümkün butür yemlerin piyasada satıldığından bircoğumuzun haberi yok sanırım birde reklamın kandırmacası direkt reklamda gizli (hemen ararsanız 12 adet yem daha sizin olacak )küllü yalan aldadmaca zaten hepisi 110parça ne eksiliyor ne artıyor arkadaşlar dikkatli olun aldan mayın ayreyeten ÇİN MALI
HERKESE RAST GELE
Bul
bunu birçok kez belirtmiştim tvlerde satılan tüm ürünler saçmalıktan ibaret ve hepsi piyasada 4 te 1 fiatına zaten satılıyor.
bilgilendirme için teşekkürler.
Bul
bilgilendirme için teşekkürler benimde çok ilgimi çekmişti bu yemler iyiki niyetine girmemişim.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
sedatcan yazdı:herkese selam edrim reklamı tvde oynayan ve biz amatörleri etkileyen bu yem tamamen aldadmaca nereden bu kanıya vardınız derseniz tv de seyrettiğimiz yemi aldım paket içinden içinden çıkan dvd ve tv de serettiklerimizden çok farklı bazı balıkların rengi bile tutmuyor mesela kırmızı balık yok çıkarıla bilen gözler yapışkan düşüp kayboluyor elini attığınız yer elinizde kalıyor bunun yerine piyasada daha ucuz ve daha kaliteli suni yemler mevcut araştırdım aynı sayıda yemi iğneyi 18 milyona daha kalitelisini almamız mümkün butür yemlerin piyasada satıldığından bircoğumuzun haberi yok sanırım birde reklamın kandırmacası direkt reklamda gizli (hemen ararsanız 12 adet yem daha sizin olacak )küllü yalan aldadmaca zaten hepisi 110parça ne eksiliyor ne artıyor arkadaşlar dikkatli olun aldan mayın ayreyeten ÇİN MALI
HERKESE RAST GELE

Sedat Bey öncelikle ailemize hoşgeldinizAlkis
Keyifli ve katılımcı olmanız dileklerimleSeerf
Eğer bu ürünü beğenmediyseniz, tüketici koruma kanununa göre ürünü 15 gün içinde iade etme hakkınız var. Eğer ihtiyacınız olursa bu konuda yardımı bulunduğunuz il veya ilçenin tüketici koruma heyetlerinden alabilirsiniz...
Bizler hakkımızı aramadıkça bu tür sorunları çözemeyiz.
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
sedat güzel bilgilerinden dolayı AlkisAlkisAlkisteşekkür ederim ne yalan söyleyeyim bende alma tarafındaydım şimdi vaz geçtim paylaşımın için teşekkürler.AlkisAlkisAlkis
Bul
Sedat ailemize hosgeldiniz ..bilgiler icinde ayrica tesekkurler
iyi paylasimlar..rastgele76
Bul
Sedat,bilgilendirme için teşekkürler,aramızada hoşgeldinAlkisrastgele.
Bornova - izmir
Bul
sedatcım ailemize hoş geldin
uyarı için teşekkürler
Bul
Bılgılendırme ıcın cok tesekkurler Sedat bey
Aramıza hosgeldınız.

Saygılaarımla,
Bul
Bende zedeyim aldım birkere dahi kullanmadımSnifsinf
Bul

Hızlı Menü: