Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tekne mi bot mu?
merhaba arkadaşlar bende siteye yeni katıldım,ancaka arkadaşlara kesinlikle botu tavsiye ederim.bende yeni bot aldım çok büyük keyif alıyorum,hem denizcilik manasında hemde balıkçılık manasında.en azından her defasında ah bi teknem olsaydı kesin tutardım diye düşünüp evzinmektense ,teknede iken bile tutamadığınız zaman balık tutma teknikleri hakkında çalışıyorsunuz. bence imkanınız varsa mutlaka alın.ancak bağlayacak yeriniz yoksa kesinlikle römork veya taşımak için bişi yaptırınç
Bul
hakantoz yazdı:merhaba arkadaşlar bende siteye yeni katıldım,ancaka arkadaşlara kesinlikle botu tavsiye ederim.bende yeni bot aldım çok büyük keyif alıyorum,hem denizcilik manasında hemde balıkçılık manasında.en azından her defasında ah bi teknem olsaydı kesin tutardım diye düşünüp evzinmektense ,teknede iken bile tutamadığınız zaman balık tutma teknikleri hakkında çalışıyorsunuz. bence imkanınız varsa mutlaka alın.ancak bağlayacak yeriniz yoksa kesinlikle römork veya taşımak için bişi yaptırınç

Aramıza hoşgeldin Hakan,balık avı paylaşımlarını bekliyoruz.Rastgele.Alkis
Bornova - izmir
Bul
hakantoz yazdı:merhaba arkadaşlar bende siteye yeni katıldım,ancaka arkadaşlara kesinlikle botu tavsiye ederim.bende yeni bot aldım çok büyük keyif alıyorum,hem denizcilik manasında hemde balıkçılık manasında.en azından her defasında ah bi teknem olsaydı kesin tutardım diye düşünüp evzinmektense ,teknede iken bile tutamadığınız zaman balık tutma teknikleri hakkında çalışıyorsunuz. bence imkanınız varsa mutlaka alın.ancak bağlayacak yeriniz yoksa kesinlikle römork veya taşımak için bişi yaptırınç
Hakancım hoş geldin.Her zaman bekleriz değerli fikirlerini.Alkis
Bul
Hakan ailemize hosgeldin..Seerf
iyi paylasimlarSeerf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
nihat bey botla sırtı kaşık çekilirmi
Bul
ladinkarel yazdı:nihat bey botla sırtı kaşık çekilirmi

AlkisHoş geldin Bülentcim.Alkis
Sitemizde botla sırtı çeken üstatlar var.Gerekli bilgileri yakın zamanda sana ulaştırırlar mutlaka.76
Bul
ladinkarel yazdı:nihat bey botla sırtı kaşık çekilirmi

Sırtıda çekersin kaşıkta hatta istersen jig bile yaparsın, bu sizin botunuza ve kendinize güvenle ilgilidir..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
saolun yal.ın bey ben sırtyla yeni başlandım ava sorun kurşundan sonra kaç kulaç bırakmam lazım rapalayı uskumru ve istavrit için
Bul
ahmet bey jig nedir
Bul
ladinkarel yazdı:ahmet bey jig nedir

şurayı bir incele bakalım..

http://www.google.com.tr/images?q=jiggin...80&bih=844
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  uzaktan kumandalı balıkçı tekne uninstall 2 1,721 16-01-2014, 13:51
Son Yorum: LeVrEkCi
  izmir / güzelbahçe kiralık tekne taylankskn 2 3,942 12-09-2013, 16:14
Son Yorum: Salih Reis
  tekne tutması miğde bulantısına bir çare tepeli35 47 10,984 25-04-2012, 23:51
Son Yorum: abraxsaz
  kazıklıdan tekne ile kafile götürülür iaksoy 1 1,936 08-03-2012, 15:14
Son Yorum: MaVrUşGiL
  Tekne için yardım... Zıpkıncı 14 3,653 27-08-2011, 23:13
Son Yorum: LeVrEkCi
  kiralık tekne tanrıdağı 21 5,565 07-07-2011, 16:32
Son Yorum: Uzun_ahmet
  tekne için yardım serkan1974 14 3,892 04-10-2010, 17:26
Son Yorum: serkan1974
  tekne ile balığa giden arkadaşlar, aman dikkat.... Salih Reis 28 11,567 05-11-2009, 22:37
Son Yorum: deniz aşığı
  Tekne Tutması, mide bulantısı na bi çözüm varmı alien13 54 12,401 03-03-2009, 09:54
Son Yorum: fotokopici
  Tekirdağ - Yeniçiftlik'de Tekne ile Balık Avı Patriot Ayhan 19 8,045 13-08-2007, 09:19
Son Yorum: Patriot Ayhan

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi