Yorumları: 25,969
Konuları: 290
u_boy yazdı:5.5 motor biraz hafif kalmaz mı abi? Ben bu işlerde uzman değilim ama sanki 3.60 göre biraz düşük gibi.
yok-yok Umit..3,60 icin ve Bahadirin yapmak istedigi balikcilik icin uyar..
Sahi Bahadir,diger tekne ne olacak?
Yorumları: 7,454
Konuları: 123
orhanekmekci yazdı:Bahadır,bana sorarsan sıfır dört zamanlı olsun.Hatta biraz daha küçüğünüde alabilirsin.hayırlı olsun
Orhan abi sıfırlar 2000YTL+ çok pahalı...İkinci elden bakacağım temiz..
Zaten yaz sonu satışlar olur gibi geliyor..
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Yorumları: 25,969
kasap100 yazdı:Orhan abi sıfırlar 2000YTL+ çok pahalı...İkinci elden bakacağım temiz..
boyle alisverisleri sezon sonu yapmak cok mantikli
Albatros-gr yazdı:yok-yok Umit..3,60 icin ve Bahadirin yapmak istedigi balikcilik icin uyar..
Sahi Bahadir,diger tekne ne olacak?
Abi diğeri duruyor...Ama Kemal abimle sırtıcılık zor

Çok çabuk sıkılıyor.Hemen yemliye gidelim istiyor.Ben sırtı istiyorum.Artı her istediğim yere gitme şansım olacak...Bir gün Karaburun'da Orhan abinin yanına, bir gün Zeytineli'ne, bir gün Aliağa'ya...Bot taşımaı kolay nasılsa...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
u_boy yazdı:5.5 motor biraz hafif kalmaz mı abi? Ben bu işlerde uzman değilim ama sanki 3.60 göre biraz düşük gibi.
Çok açılmayı hedeflemiyorum Ümit.Zaten 30HP'lik diğer tekne var.
Bununla istediğim yerde sırtı yapmak amaç..
Albatros-gr yazdı:Bahadir hayirli olsun..
nerede kullanacaksin diye yazmiyorum,cunku yukarida cevabini gordum..cok mantikli bir dusunce
kisa veya uzun saft demissin..denizlerde genelde uzun kullanilmazmi..tabii bu botun motor takma yerinede bagli...fakat genelde uzun kullanilir..ha birde 4 zamanli bulursan,daha evvelde yazdik bu konuyu,cok ekonomikler..biliyorsun
tekrar hayirli olsun
Öncelikli tercihim uzun şaft 4 zamanlı Faruk abi..
Ama iki zamanlı uygun fiyata da ok...Araştırıyorum.
Saolasın...
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
kasap100 yazdı:Orhan abi sıfırlar 2000YTL+ çok pahalı...İkinci elden bakacağım temiz..
Bahadır,bayram sonrası kampanyalar başlayacağını sanıyorum biliyorsun bende beklemedeyim
Bornova - izmir
orhanekmekci yazdı:Bahadır,bayram sonrası kampanyalar başlayacağını sanıyorum biliyorsun bende beklemedeyim
Abi şu an sezon sonu olduğu için bir çok malzemecide kampanya var.Tekrar bayram sonu olur mu diyorsun?
Fuarda da tekne kısmına baktım bugün.Bol bot motor var...
Sen kaç HP düşünüyorsun?
Yorumları: 1,987
Konuları: 27
kasap100 yazdı:Abi diğeri duruyor...Ama Kemal abimle sırtıcılık zor
Çok çabuk sıkılıyor.Hemen yemliye gidelim istiyor.Ben sırtı istiyorum.Artı her istediğim yere gitme şansım olacak...Bir gün Karaburun'da Orhan abinin yanına, bir gün Zeytineli'ne, bir gün Aliağa'ya...Bot taşımaı kolay nasılsa...
Valla Bahadır abi çok güzel bir düşünce.Heryer senin
Ümit İzmir 1977
Beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar..
Nietzsche
Yorumları: 20,389
Hayırlısı olsun Bahadırcım.

Allah gönlüne göre versin.

Miço lazımmı?...