08-08-2009, 23:58
yalova tatar yazdı:elda hanım cem oğlumıuza ALLAH uzun ömürler versin aldığın oltalarlada bizim yanımızda olur işallah onuda bekleriz
inşallah abi..kısmet olursa en fazla 5 yıl sonra usta bir balıkçı yapacak teyzesi onu

işte tuttuğum dev balıklar!!!!
|
08-08-2009, 23:58
yalova tatar yazdı:elda hanım cem oğlumıuza ALLAH uzun ömürler versin aldığın oltalarlada bizim yanımızda olur işallah onuda bekleriz inşallah abi..kısmet olursa en fazla 5 yıl sonra usta bir balıkçı yapacak teyzesi onu ![]() ![]()
09-08-2009, 00:28
Maşallah Cem biblo gibi,Allah nazardan saklasın bahtı açık olsun..
Ava gelince bereketli olsun,kaya lagosu dediğiniz nasıl bir balık eti lezzetlimi,makbul mu ? nesi yapılır ?
09-08-2009, 00:31
Lakerda yazdı:Maşallah Cem biblo gibi,Allah nazardan saklasın bahtı açık olsun.. öncelikle teşekkür ederim iyi dileklerin için abi.kaya lagosu çok lezzetli bir balık olup ızgara dışında her çeşidi yapılır..en az levrek kadar lezzetlidir.
09-08-2009, 00:48
elda balıklar süper amaaaa yeğenim harikaALLAH nazardan korusun dikkatimi çekti nazar boncuğu göremedim bende bunu yeğenime nazar değmesindiye gönderiyorum rast gele...
![]() ![]()
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
09-08-2009, 00:49
Elda...
Maşallah...Allah hayırlı evlat olmasını nasip etsin...Balıklar da çok güzel...Tebrikler...
09-08-2009, 02:06
Elda yegenin cem,hakikaten cok sevimli bir cocuk..Allah anali -babali buyumeye kismet etsin..
![]() bu arada baliklar da super..afiyet olsun ![]()
09-08-2009, 07:17
Evet Kardeş yeğen maşallah muhteşem.
Balıklarda çok güzel.Tatil güzel geçmiş. Allah içine sindirsin.Bir tatilde de İzmirde ağırlamak isteriz seni. Sağlıklı günler dilerim.
09-08-2009, 10:26
bucalıfikret yazdı:elda balıklar süper amaaaa yeğenim harikaALLAH nazardan korusun dikkatimi çekti nazar boncuğu göremedim bende bunu yeğenime nazar değmesindiye gönderiyorum rast gele... abiii çok güzel dileklerin sağol..nazar boncuğu görünmeyen bir yere takılmış.yoksa eksik etmiyor ablam.çok teşekkür ederim.
09-08-2009, 10:30
elda yakışıklı bir yeğenin var allah bağışlasın...
![]() balıklarda dev asa olmasada güzeller ![]() nazarada o mavi boncukların bir faydası olmaz ![]() şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|