Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Karşılığı bir yılda geldi.....
yapmış olduğunuz çalışma insanın doğaya karşı neler yapabileceğini gösteriyor..ekolojik sistem dünya oluştuğundan beri bozuluyor..bu durum yani ekolojik sistemin bozulması son 200 ya da 300 yıla dayanmıyor..o yüzden biz çevre için ne yapabilirsek,çevre de bize o kadar olumlu yönleriyle geri bildirimde bulunur..yaptığınız çalışma ciddi anlamda ekolojik dengeyi sağlamaya yönelik..bu çalışmanızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum,tüm insanlığı bu yönde çalışmalara davet ediyorum..Alkis
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Ahmet abi sizden bu beklenirdi ve beklenenide arkadaşlarınızla beraber gerçekleştirmişsiniz sizleri kutluyor ve ellerinizden öpüyorum..
Sizin gibiler oldukçada balık popülasyonu devamlı olacaktır..AlkisAlkisAlkis

Teşekkürler adaşım..

Sevgiler..
Bul
Duyarlı ve örnek davranışınızdan dolayı sizi ve arkadaşlarınızı kutlarımAlkisSeerf
Bornova - izmir
Bul
Lakerda yazdı:''Birkaç kişinin haricinde kimsenin gitmediği yer''demişsiniz; o birkaç kişinin bile duyarlı yaklaşımlarının neticesi görülüyor.Tüm sularımıza aynı saygı,sevgi ve duyarlılığı göstersek daha ne karşılıklar alacağız kimbilir..Alkis Kutlarım Ahmet bey..

Mehmet Kardeşim...

HappyBizim şansımız insan ayağı değmeyen yerlerde olmamızdan ve çenemizi kapalı tutmamızdan kaynaklanıyor.Yoksa o yaratıkların girdiği yerlerde biz de etkili olamayız..Ben bir çok yerde kolluk falan beklemem direk kendim mudahale ederim.Ama hiç bir şey değişmiyor.Asla bitmiyorlar.Sadece gizli tutarak koruyabiliyoruz..

Ve insanlar son balık tutulana kadar asla o duyarlılığı gösteremeyecekler..

Üzücü gerçek bu...

Sevgiler...
Bul
eldapan yazdı:yapmış olduğunuz çalışma insanın doğaya karşı neler yapabileceğini gösteriyor..ekolojik sistem dünya oluştuğundan beri bozuluyor..bu durum yani ekolojik sistemin bozulması son 200 ya da 300 yıla dayanmıyor..o yüzden biz çevre için ne yapabilirsek,çevre de bize o kadar olumlu yönleriyle geri bildirimde bulunur..yaptığınız çalışma ciddi anlamda ekolojik dengeyi sağlamaya yönelik..bu çalışmanızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum,tüm insanlığı bu yönde çalışmalara davet ediyorum..Alkis

Sevgili Elda...

Beni genelde ekolojik dengeyi ve doğal dokuyu bozmakla suçlarlar..HappyGerçi tüm dünya bir araya gelse ben tek başıma doğru olduğuna inandığım şeyi yaparım.Uzun zamandan beri ilk defa biri ,benim, dengeyi korumaya çalıştığımı gördü...Teşekkür bizden...

İnsanlığı öyle bilmediği yerlere davet etme...Gelmezler...Happy

İlgine teşekkürler...Sevgiler...
Bul
orhanekmekci yazdı:Duyarlı ve örnek davranışınızdan dolayı sizi ve arkadaşlarınızı kutlarımAlkisSeerf

Orhan Bey...

İlgileriniz bizler için çok önemlidir..

Ben teşekkür ederim..Selamlar...
Bul
ustam61 yazdı:Ahmet bey diyebilecek bir şey bulamıyorum.Göstermiş olduğunuz duyarlılığa binlerce teşekkür.Keşke tüm avcılar (tatlısu,tuzlusu,kara avcıları) sizin ondabiriniz kadar bu işi ciddiye alsa doğaya ne keklik ,nede akarsularımıza balık bırakma olayı yaşanır.
Tekrar teşekkürler,saygılar.

Sağolasın Hayrettin Ustam...

Bizler kara -deniz ve sualtı avında da böyleyiz..Herkes kendinden sorumlu..Ben başkaları da yapsın diye kendimi üzmem doğrusu...Ben kendi görevimi yaparım ve mükafatını alırım..

Görevini yapmayan mükafat alamaz..

Sevgiler...
Bul
aygroup yazdı:Sevgili Elda...

Beni genelde ekolojik dengeyi ve doğal dokuyu bozmakla suçlarlar..HappyGerçi tüm dünya bir araya gelse ben tek başıma doğru olduğuna inandığım şeyi yaparım.Uzun zamandan beri ilk defa biri ,benim, dengeyi korumaya çalıştığımı gördü...Teşekkür bizden...

İnsanlığı öyle bilmediği yerlere davet etme...Gelmezler...Happy

İlgine teşekkürler...Sevgiler...

Bilirler ama bilememezlikten mi gelirler bilmiyorum..ama yapmış olduğunuz bu davranış takdir edersiniz ki doğru.eğer ki doğrunuz buysa doğru yoldasınız..Gulumse
Bul
Ahmet abim tebrik ederim sizden de böyle bi davranış beklerdim zaten çok güzel bi olay sadece tüketici değil üretici olduğunuzu da gösterdiniz doğa ya olan saygınızıda göstermiş oldunuz sizi canı gönülden kutlarım paylaşımınız çok güzel teşekkür ederim saygılar.Alkis76
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
tebrik eder..hasret ve muhabbetle kucaklarım..işte ayın avcısı...

BALIK TUTMAK, TEDAVİ OLMAKTIR.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi