Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TÜrkİye organİzasyonu 2
bucalıfikret yazdı:ben doğruyu söylüyorum sende teyit ediyorsun kardeş.Siyirdim

telefonundaki akrebi bir-iki dakikalığına çıkarsaydın o iş olurdu.arayamadın iki kişiyi sen bozdun ortamı.böyle yazsaydım baştan ne diyecektin.illaki kanuşturacaksın beni.Hadiordan
Bul
bucalıfikret yazdı:bekleyelim ozaman ay sonunu .AlkisAlkis

bekleme çalış kalabalık olalım tekne büyük.Wink
Bul
bucalıfikret yazdı:sen dedinde nezaman koymadım nankör kedi.Siyirdim

göster kendini bakalım buca tayfasını ayar ette görelim.

kamil admini ciğnemek olmazSiyirdim murat aysonuna ayarlıyormuş.Alkis

hayırdır ankaralı şekerim duramadın yerinde.senin kurtlardamı büyüdü diyeceğim ama daha yeni ayıklatmadınmı ereğlide.Siyirdim
Bul
yycolak yazdı:telefonundaki akrebi bir-iki dakikalığına çıkarsaydın o iş olurdu.arayamadın iki kişiyi sen bozdun ortamı.böyle yazsaydım baştan ne diyecektin.illaki kanuşturacaksın beni.Hadiordan

konuşbakalım bütün içindekileri dök Hadiordan
Hadiordanbirinci arkadaş siteye yazdı gelemiyeceğini ikinci arkadaşın telefonu bende olmadığını söyledim.
başka unuttuğun varsa yaz.
Bul
bucalıfikret yazdı:konuşbakalım bütün içindekileri dök Hadiordan
Hadiordanbirinci arkadaş siteye yazdı gelemiyeceğini ikinci arkadaşın telefonu bende olmadığını söyledim.
başka unuttuğun varsa yaz.

onları ikna etmek senin işindi şimdide öyle.barışın gönlünü al,fevziyede eczaneden ilaç.deniz tutmasına karşı.SiyirdimHappyBoboWinkSeerftursuna ne yaparsan yap senin komşun.
Bul
Kavga etmeyin de beraber ayarlayın organizasyonu Bobo
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
ya izmir her zaman benim favorimdir tek geçerim tabi sizler olduğunuz zaman yoksa ekürilere bakarım Siyirdim şaka bir yana hadi bakalım hayırlısı sabırla bekliyorum buradan haberiniz olsun Seerf20 den aşağı olmasın kişi sayısı Hehe
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
ufuktan26 yazdı:Kavga etmeyin de beraber ayarlayın organizasyonu Bobo

ben en son geleceklerdenim hocam.fiko beni maydanozdan alıp maydanoza bırakacak.ha buradan adam istiyorsa ayarlarız.Siyirdim
Bul
ufuktan26 yazdı:Kavga etmeyin de beraber ayarlayın organizasyonu Bobo

yok hocam bunlar birbirine taş atmazlarsa içleri rahat etmez Siyirdim
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:ya izmir her zaman benim favorimdir tek geçerim tabi sizler olduğunuz zaman yoksa ekürilere bakarım Siyirdim şaka bir yana hadi bakalım hayırlısı sabırla bekliyorum buradan haberiniz olsun Seerf20 den aşağı olmasın kişi sayısı Hehe

sende topla horantayı o zaman sivaslı delikanlıyı falan getir.akrabandı bak unuttuk bile çocuğun ismini.WinkBobo
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  türkiye org hakkında yalova tatar 10 2,406 13-05-2010, 01:46
Son Yorum: bucalıfikret
  İzmir KIş organizasyonu fish or die 85 9,030 27-12-2009, 02:16
Son Yorum: yycolak
  İstanbul Kış Organizasyonu Goktug 5 1,907 27-12-2009, 02:12
  Dalyan Organizasyonu Ulaşım fish or die 220 19,055 02-10-2009, 01:07
  İzmir Organizasyonu Ulaşım fish or die 151 14,397 23-04-2009, 16:16
Son Yorum: orhanekmekci
  asıl organizasyonu ben yapıyorum evleniyorum instinct 33 4,893 03-02-2009, 20:35
Son Yorum: Krizoberill
  izmir tekne organizasyonu hakkında LeVrEkCi 12 3,925 06-05-2008, 12:50
Son Yorum: ALTAYLI
  2.İSTANBUL ORGANİZASYONU LeVrEkCi 0 1,531 20-06-2007, 09:47
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi