Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TÜrkİye organİzasyonu 2
LeVrEkCi yazdı:bence oda yok fikret abi baksana iş adamı oldu takılmıyor siteye,hiç olmazsa yatarken 2 mesaj yaz be kardeşim hergece 3 te yatıp 5 te işe gitmiyordur heralde Siyirdim

Nihat teşekkür edrim
Bul
yycolak yazdı:o zaman sen ayarla şekerim fikoyla beraber..burada sezon kapandı.Wink

Daha iyi ya sezon kapandı ise tekneler boşta artık dahada güzel değilmi.
Bul
hus213 yazdı:Daha iyi ya sezon kapandı ise tekneler boşta artık dahada güzel değilmi.

sende başladın bak.helal olsun.DansHelalHeheheHehe
Bul
yycolak yazdı:sende başladın bak.helal olsun.DansHelalHeheheHehe

Nayirolamaz maydonozu pas geçin yemeye içmeye okey ama işin içinde balıkda olacaksa Rolleyes iyiki sezon kapanmış maydonozda PartOhyandan83
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:Nayirolamaz maydonozu pas geçin yemeye içmeye okey ama işin içinde balıkda olacaksa Rolleyes iyiki sezon kapanmış maydonozda PartOhyandan83

ben büyük tekne kastettim şekrim.hepsi karaya çekildi artık.bakımdalar.maydanozda kendi imkanlarımızla faaliyet devam ediyor.76her zaman başımın tacısınız.yanlış anlaşılmasın.76
Bul
yycolak yazdı:öyle değil işte arayıp haberdar olmamız gerekiyor.mesela şimdi aradım telefonu iki seferdede cevap vermedi.iş var herhalde bitince arar muhakkak.bende haber veririm durumu.76

muratcığımla az önce konuştuk telefonla.işleri gerçekten yoğunmuş.ama bir bomba hazırlıyor.ay sonuna hazır olalım.büyük bir organizasyına imza atacak yine izmir.hem bu sefer geniş katılım bekliyoruz.geçen sefer becerememiştim.bu sefer muratcım işin içinde.haydi bakalım.SmileAlkis
Bul
Hadi bakalım hayırlısı. Sizin kurtlar büyüdü yine.Siyirdim
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
yycolak yazdı:muratcığımla az önce konuştuk telefonla.işleri gerçekten yoğunmuş.ama bir bomba hazırlıyor.ay sonuna hazır olalım.büyük bir organizasyına imza atacak yine izmir.hem bu sefer geniş katılım bekliyoruz.gecen sefer becerememiştim.bu sefer muratcım işin içinde.haydi bakalım.SmileAlkis

ben doğruyu söylüyorum sende teyit ediyorsun kardeş.Siyirdim
Bul
bekleyelim ozaman ay sonunu .AlkisAlkis
Bul
yycolak yazdı:kıvıracak yer arıyor şekerim.parmağının ucunu bile koymaz taşın altına.sızlanacak birini nasıl bulur yoksa.bak ne diyor doğru dürüst organizasyon.ağzımızla kuş kapsak yaranamayız.SiyirdimHadiordanSnifsinf
sen dedinde nezaman koymadım nankör kedi.Siyirdim

Kamil ILIPINAR yazdı:bunu yazana kadar arkadaşlar ben buişle ilgilenirim der sen admin arıyorsun Hadiordan fiko hadi ilgileninn Seerf

kamil admini ciğnemek olmazSiyirdim murat aysonuna ayarlıyormuş.Alkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  türkiye org hakkında yalova tatar 10 2,406 13-05-2010, 01:46
Son Yorum: bucalıfikret
  İzmir KIş organizasyonu fish or die 85 9,030 27-12-2009, 02:16
Son Yorum: yycolak
  İstanbul Kış Organizasyonu Goktug 5 1,907 27-12-2009, 02:12
  Dalyan Organizasyonu Ulaşım fish or die 220 19,055 02-10-2009, 01:07
  İzmir Organizasyonu Ulaşım fish or die 151 14,397 23-04-2009, 16:16
Son Yorum: orhanekmekci
  asıl organizasyonu ben yapıyorum evleniyorum instinct 33 4,893 03-02-2009, 20:35
Son Yorum: Krizoberill
  izmir tekne organizasyonu hakkında LeVrEkCi 12 3,924 06-05-2008, 12:50
Son Yorum: ALTAYLI
  2.İSTANBUL ORGANİZASYONU LeVrEkCi 0 1,531 20-06-2007, 09:47
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi