04-04-2008, 21:33
işin kötüsü pazar günü hava yagmurlu hemde şimşekli görünüyor şansımıza artık
beykoz organizasyonu 6/4/2008
|
04-04-2008, 21:33
işin kötüsü pazar günü hava yagmurlu hemde şimşekli görünüyor şansımıza artık
04-04-2008, 22:23
bol eylenceler arkadaşlar.Ben ihtimalen denizde olacağım.hava yağmurlu fakat rüzgar müsait. inşallah. yalova da tatar ın org. nunda mayıs ta birlikte oluruz. sonbaharda da Mudanya da düşünüyorum. Mudanya Amatör balıkçılar derneği olarak bir organizasyon planlıyoruz. sağlıcakla kalın.
DENİZLERİNİZ LİMAN , YÜREKLERİNİZ İMAN, SEPETLERİNİZ BALIK DOLU OLSUN...FARUK KAPTAN
R E N K L E R İ N İ Ç İ N D O Ğ M U Ş U M ..................YEŞİL TİMSAHLAR...........******** ********
04-04-2008, 22:53
mudanya yazdı:bol eylenceler arkadaşlar.Ben ihtimalen denizde olacağım.hava yağmurlu fakat rüzgar müsait. inşallah. yalova da tatar ın org. nunda mayıs ta birlikte oluruz. sonbaharda da Mudanya da düşünüyorum. Mudanya Amatör balıkçılar derneği olarak bir organizasyon planlıyoruz. sağlıcakla kalın.İnş. sonbaharda gelmeye çalışırız
04-04-2008, 22:54
LeVrEkCi yazdı:işin kötüsü pazar günü hava yagmurlu hemde şimşekli görünüyor şansımıza artıkŞemsiye taşımakta fayda var
05-04-2008, 12:04
saygıdeğer balık çı arkadaşkar ben anadolu yakasından gelıyorum uskudara kadar gelırımde ordan otesını kestıremıyorum üskudardan otarafa arac varmı yolu üsküdardan gelecek şekilde bana tarif edecek bir arkadaş varmı aca ilgilenırsenız sevınırım arabasız gelıyorum
05-04-2008, 14:46
okay yazdı:saygıdeğer balık çı arkadaşkar ben anadolu yakasından gelıyorum uskudara kadar gelırımde ordan otesını kestıremıyorum üskudardan otarafa arac varmı yolu üsküdardan gelecek şekilde bana tarif edecek bir arkadaş varmı aca ilgilenırsenız sevınırım arabasız gelıyorum okay köprünün oralara gelirsen ben seni alırım yada sen kartal köprüsünde bekle ben yarın sabah 10 gibi burdan çıkıcaz istersen seni ararım benim tel kaydet 05333460521 tmm beni ara yarın sabah
*Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET **********
05-04-2008, 17:42
okay yazdı:saygıdeğer balık çı arkadaşkar ben anadolu yakasından gelıyorum uskudara kadar gelırımde ordan otesını kestıremıyorum üskudardan otarafa arac varmı yolu üsküdardan gelecek şekilde bana tarif edecek bir arkadaş varmı aca ilgilenırsenız sevınırım arabasız gelıyorum Üsküdar dan 15 no lu otobüs. Beykoza geliyor. Paşabahçe de ispirto fabrikasından önce ineceksin.
Amatör ruha rastgele... Katliamcılara zorgele...
HÜSEYİN KABAKCI İSTANBUL 1981
05-04-2008, 17:44
evet arkadaşlar hepinize rastgeleeeeeeeeeee.
![]()
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
05-04-2008, 17:47
LeVrEkCi yazdı:işin kötüsü pazar günü hava yagmurlu hemde şimşekli görünüyor şansımıza artık Sizi yağmur değil tufan durduramaz.. ![]()
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
05-04-2008, 18:58
Burunbahçe. Kaynak google Earth.
Amatör ruha rastgele... Katliamcılara zorgele...
HÜSEYİN KABAKCI İSTANBUL 1981 |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|