Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TÜrkİye organİzasyonu 2
fotoğrafların devamı

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
ilker o buluşmanızı hatırlıyorum çok güzel geçirmiştiniz,bu organizasyona geleceklerin başında olacagını tahmin ediyorum,resimler için teşekkürlerAlkis
Bul
fotoğrafların devamı.yemede yanında yat misali.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
aygroup yazdı:Değerli Arkadaşlar...

Çok güzel ve görülmemiş bir organizasyon olması için çalışacağız..Bir çok ilklere imza atacağız.Gerek etkinlikler bakımından ,gerek eğlence olarak ,gerekse katılım açısından en büyük organizasyonu gerçekleştireceğiz.Bazı konularda ,özellikle aktif üyelerimiz ile teker teker irtibat kurularak fikirleri alınacak ve bu doğrultuda çalışmalar yapılacaktır..
Örnek olarak bu güne kadar Türkiyede hiç denenmemiş ve duyulmamış olan surf kamışlar ile ,belli bir ağırlığı en uzağa atma yarışması türünden basit ve eğlenceli yarışmalar düşünebiliriz.Ve bunun gibi daha neler....
Daha çok vakit olmasına rağmen bunu buraya yazma nedenim ,hiç olmazsa fikir olarak ilk ortaya atan forumun burası olmasını istememdir.

Mutlaka yapacağımız her şey beraberce alınacak kararlar ile olacaktır..

Heyecanınız hiç kaybolmasın..Sevgiler....

İşte buna bayıldım 150 200 gr arası uzağa atma süper karaköy ekibini ikna edersem atış yapacağız belki dereceye girerim
Bul
LeVrEkCi yazdı:ilker o buluşmanızı hatırlıyorum çok güzel geçirmiştiniz,bu organizasyona geleceklerin başında olacagını tahmin ediyorum,resimler için teşekkürlerAlkis

Nihat inşallah kendimi ayarlayıp o ay içinde hem bandırmaya ziyaret hemde balık için turanköye gelmek için zaman bulacağım.2 yıldır bandırmaya gelmiyorum. 2 sini bir arada çıkaracağım.Bandırma erdek taraflarını bilen biri olarak kaçırılmayacak bir fırsattır diyorum.Hatta gitmişken yarım günümüzü alacak şekilde şu şelaleride bir görsek ne güzel olur.Kısmet diyelim ben dahil herkesin bu org. katılmaları için bekleyelim.
Bul
serenay66 Nickli Üyeden Alıntı [Resim: viewpost.gif]
yücel çok güzel bir yer.Oraya köyden git gel olsa 1 günü alıyormu.

...................................................................................................
...................................................................................................
sadece 3 saatimizi alır ama iyice eğlenerek gilelim zevkimizi çıkara çıkara dersen yarım gününü ayırman lazım en azından orada doğada allah ne verdiyse bir piknik tarzı bir şeyler atıştırdınmı süper haz veriyor insana

....................................................................................................
....................................................................................................

bu şelaleleremi abi

bu resim ağustos 2009 ayında çekilmiş bir resim en alttaki resimde 10/01/2009 ocak ayı resimi suyun daha bol olduğu zaman çekilmiştir mayıs ayında genellikle su bol oluyor

[Resim: 5.jpg]
ağustos 2009 ayında çekilmiş bir resim

[Resim: 3.jpg]

[Resim: pic0064hy9.jpg]
Paylaşıma teşekkürler arkadaşlar mini org. süper olmuş Alkis
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
İnşallah bu sene yağışlarda iyi giderde şelalenin güzel görüntülerini görmek bizlerede nasip olurAlkis
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:İnşallah bu sene yağışlarda iyi giderde şelalenin güzel görüntülerini görmek bizlerede nasip olurAlkis

inşallah orhan abi bu yıl yağışlar bol maşallah
Yücel paylaştığınız ve bizlere aktardığınız o günlerin güzelliğini tekrar anımsattınız. İnşallah büyük org.da en az o kadar keyifli olucaktır.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  türkiye org hakkında yalova tatar 10 2,407 13-05-2010, 01:46
Son Yorum: bucalıfikret
  İzmir KIş organizasyonu fish or die 85 9,070 27-12-2009, 02:16
Son Yorum: yycolak
  İstanbul Kış Organizasyonu Goktug 5 1,907 27-12-2009, 02:12
  Dalyan Organizasyonu Ulaşım fish or die 220 19,068 02-10-2009, 01:07
  İzmir Organizasyonu Ulaşım fish or die 151 14,424 23-04-2009, 16:16
Son Yorum: orhanekmekci
  asıl organizasyonu ben yapıyorum evleniyorum instinct 33 4,897 03-02-2009, 20:35
Son Yorum: Krizoberill
  izmir tekne organizasyonu hakkında LeVrEkCi 12 3,926 06-05-2008, 12:50
Son Yorum: ALTAYLI
  2.İSTANBUL ORGANİZASYONU LeVrEkCi 0 1,531 20-06-2007, 09:47
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 9 Ziyaretçi