Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
nihayet balığa cıkabildim
Dün ve bugün siteye girme sorunu yaşıyorum,dün çıkmış olduğum av raporumuda bu konu başlığında devam etmeyi uygun gördüm.Dün saat 15.30da çıktığım balık avında donmuş sülünezler dondurucu havada yaptığım avda tavalığı çıkardım kalmardan yana şansım yoktu,nasipse yarın rüzgar iyi olursa şansımı tekrar denemek istiyorum.herkeze rasgele.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bornova - izmir
Bul
Rastgele orhan baba tavalık karışık almışsın bu havada organizasyona gelecek olursam epey sülünez siparişi vermeyi düşünüyorum.Dondurucuya atıp bende yazın tatlısuda kullanmayı düşünüyorum.
Memleket SİVAS/Şarkışla
Bul
Köksal yazdı:Rastgele orhan baba tavalık karışık almışsın bu havada organizasyona gelecek olursam epey sülünez siparişi vermeyi düşünüyorum.Dondurucuya atıp bende yazın tatlısuda kullanmayı düşünüyorum.

Köksal bu günlerde İzmirde yemde bulunmuyor,donmuş sülüneze talim ediyorum.kesinlikle tazesinin yerini tutmuyor bu yüzden tavsiye etmem.Yukarıdaki balıkların karagöz hariç her yeme atlayan balıklar bunlarda donmuş sülünezin derisiyle yakalananlarBobo
Bornova - izmir
Bul
orhan abi güzel balıklar tutmussun sana afiyet olsun tabaktaki cakmaktamı denizden cıktı bir anlamı varmı yoksa öylesinemi koydun tabaga
Bul
Orhan abi zevkini yapmis,tavaligi cikarmissin...afiyet olsunSeerf
RICA:<<nihayet baliga cikabildim>>basligini degistirip...<<artik baliga cikiyorum>>koysanSiyirdimve eski basligi bana verirsen zamani geldiginde kullanirim diye dusunmustumHeheyilbasindan bu gune baliga gidemedimSnifsinf
Bul
ztfh yazdı:orhan abi güzel balıklar tutmussun sana afiyet olsun tabaktaki cakmaktamı denizden cıktı bir anlamı varmı yoksa öylesinemi koydun tabaga

Teşekkür ederim Harun.Çakmağı balık boylarını belirlemede kullanıyorum,çakmak yerine boyu belirli değişik malzemede konulabiliyorGulumse
Bornova - izmir
Bul
Orhan baba artık trofeler bekliyoruz sendenSmile
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
orhanekmekci yazdı:Dün ve bugün siteye girme sorunu yaşıyorum,dün çıkmış olduğum av raporumuda bu konu başlığında devam etmeyi uygun gördüm.Dün saat 15.30da çıktığım balık avında donmuş sülünezler dondurucu havada yaptığım avda tavalığı çıkardım kalmardan yana şansım yoktu,nasipse yarın rüzgar iyi olursa şansımı tekrar denemek istiyorum.herkeze rasgele.
Abi bereketli olsun çakmak hangi yeme geldi Siyirdim
gerçekten tek sorun rüzgar yağmura soğuğa çare varda
Bul
bucalı yazdı:Orhan baba artık trofeler bekliyoruz sendenSmile

Gece soğuktan cıkılmıyor Barış,onunda sırası varGulumse
Bornova - izmir
Bul
afiyet olsun babacım kalamarların kollarını yem olarak kullanmıyormusun?
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  KILIÇ Avım Nihayet oldu ALTAYLI 61 10,402 17-10-2012, 12:12
Son Yorum: tepeli35
  nihayet istediğim turna egenindibi 27 3,146 18-08-2012, 21:22
Son Yorum: egenindibi
  29.02.2012 martta nereye gidecez balığa ıspartada? abdullah ilbaş 17 3,268 11-03-2012, 18:48
Son Yorum: breda
  Nihayet sirtide balik basladi yakamoz.gr 70 8,228 19-06-2011, 01:38
Son Yorum: Can ARSLAN
  işten balığa 14-10 2010 tahsinmersin 35 4,571 22-10-2010, 23:31
Son Yorum: tahsinmersin
  fikret yalçın'la balığa gitti bucalıfikret 59 6,620 09-06-2010, 11:44
Son Yorum: bucalıfikret
  Nihayet bir raporda benden HAŞİM77 45 5,739 27-12-2009, 15:24
Son Yorum: Can ARSLAN
  Bugünde balığa çıktım orhanekmekci 46 6,929 19-11-2009, 01:43
Son Yorum: orhanekmekci
  Nihayet balıktayım orhanekmekci 54 6,234 16-11-2009, 18:46