Dün ve bugün siteye girme sorunu yaşıyorum,dün çıkmış olduğum av raporumuda bu konu başlığında devam etmeyi uygun gördüm.Dün saat 15.30da çıktığım balık avında donmuş sülünezler dondurucu havada yaptığım avda tavalığı çıkardım kalmardan yana şansım yoktu,nasipse yarın rüzgar iyi olursa şansımı tekrar denemek istiyorum.herkeze rasgele.
Rastgele orhan baba tavalık karışık almışsın bu havada organizasyona gelecek olursam epey sülünez siparişi vermeyi düşünüyorum.Dondurucuya atıp bende yazın tatlısuda kullanmayı düşünüyorum.
Köksal yazdı:Rastgele orhan baba tavalık karışık almışsın bu havada organizasyona gelecek olursam epey sülünez siparişi vermeyi düşünüyorum.Dondurucuya atıp bende yazın tatlısuda kullanmayı düşünüyorum.
Köksal bu günlerde İzmirde yemde bulunmuyor,donmuş sülüneze talim ediyorum.kesinlikle tazesinin yerini tutmuyor bu yüzden tavsiye etmem.Yukarıdaki balıkların karagöz hariç her yeme atlayan balıklar bunlarda donmuş sülünezin derisiyle yakalananlar
Orhan abi zevkini yapmis,tavaligi cikarmissin...afiyet olsun
RICA:<<nihayet baliga cikabildim>>basligini degistirip...<<artik baliga cikiyorum>>koysanve eski basligi bana verirsen zamani geldiginde kullanirim diye dusunmustumyilbasindan bu gune baliga gidemedim
orhanekmekci yazdı:Dün ve bugün siteye girme sorunu yaşıyorum,dün çıkmış olduğum av raporumuda bu konu başlığında devam etmeyi uygun gördüm.Dün saat 15.30da çıktığım balık avında donmuş sülünezler dondurucu havada yaptığım avda tavalığı çıkardım kalmardan yana şansım yoktu,nasipse yarın rüzgar iyi olursa şansımı tekrar denemek istiyorum.herkeze rasgele.
Abi bereketli olsun çakmak hangi yeme geldi
gerçekten tek sorun rüzgar yağmura soğuğa çare varda