04-04-2008, 12:47
toplanma yerimiz hayal kahvesi gerisine oradaki duruma göre bakıyoruz tamamdır.
beykoz organizasyonu 6/4/2008
|
04-04-2008, 12:47
toplanma yerimiz hayal kahvesi gerisine oradaki duruma göre bakıyoruz tamamdır.
04-04-2008, 13:20
LeVrEkCi yazdı:toplanma yerimiz hayal kahvesi gerisine oradaki duruma göre bakıyoruz tamamdır.nihat ben yanılmıyorsam iki kez gittim oraya çok güzel bir yer arkadaşlarında beğeneceğinden eminim.
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTAR
![]() İSTAVRİTCİ
04-04-2008, 14:42
(Son Düzenleme: 04-04-2008, 14:45, Düzenleyen: yalova tatar.)
6/4/2008 pazar günü saat 14:00 dan itibaren istanbul beykozda toplanıyoruz beykozda yeri tam olarak belirlemedik orayı bilen varsa yer söylerse seviniriz yoksa ogün yeri belirleyecegiz.
taner 11 inde askere gidiyor taneri uğurlama organizasyonu olsun balıkta tutalım mangalımızıda yakalım. ------------------------------------------------------------------------------------------------------- buluşma yerimiz: hayal kahvesi paşabahçeyi geçince rampada beykoz devlet hastanesi tabelasının önündeki ışıklardan içeri girilir ve aşağıya inilir. -------------------------------------------------------------------------------------------------------- gelenler isimlerini yazarsa hemen listeye ekleyelim ------------------------------------------------ 1-instinct 2-H.A.R.U.N 3-levrekci 4-fotokopici 5-istavritci 6-yalova tatar 7-aahmet 8-erdekli yücel 9-balık and ozan 10-big fish onur 11-mavruşgil 12-ilerya 13-lakerda 14-cilingöz 15-ottoman fishing team 16-okay 17-sürpriz isim 18-rüzgar1 19-Bakalarus19 20-AFALA 21-rusan 22-h2o4 23-erol77 buluşma yerimizide ekledim.
04-04-2008, 14:46
güzel ve çooook eğlenceli olacak
*Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET **********
04-04-2008, 14:48
Erol77 arkadaşımızı da ekledim.Geliyor.Tatar,ben ve Erol birlikte geleceğiz.Toplanma yeri tam belli olunca bir de tam yerini (semt veya iskele,her neyse) kroki olarak göstebilirseniz bizim gibi uzaktan geleceklere yararlı olur arkadaşlar. Malum ,''hayal kahvesi'' kadar semt detayını bilmiyoruz..
04-04-2008, 14:51
muhabbet balıkçılık çok güzel olacağı belli zaten şu kadroya baksana he maşallah 24 . olarak benim ismimim yazmasını isterdim ama malesef iş ortamı uymuyor hep erden abiye göre uyduruyorsunuz zaten inşallah bi gün benim işlerime görede uyarda bi organizasyonda bende bulunurum kısmet işte.
Şerif Eren
YALOVA Deniz benim için Hayattır. =0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
04-04-2008, 15:02
doktor sana iki gün istirahat alalım turandan hayırdır
org olacağı yerde büyük bi sanayii var dolum tesisimi ne google earth da baktım o civara
*Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET **********
04-04-2008, 19:54
hayal kahvesi paşabahçeyi geçince rampada beykoz devlet hastanesi tabelasının önündeki ışıklardan içeri girilir ve aşağıya inilir.
diye eklemiştim bu şekilde çok kolay bulunur. anadolu yakasından gelecekler temden gelirken köprüden önceki son çıkıştan çıkıp beykoz paşabahçeyi takip edecek bizim taraftan gidenlerde köprüden çıkıp ilk çıkıştan sahile inecekler.
04-04-2008, 20:50
LeVrEkCi yazdı:hayal kahvesi paşabahçeyi geçince rampada beykoz devlet hastanesi tabelasının önündeki ışıklardan içeri girilir ve aşağıya inilir. Orası derin ve akıntılı olduğu için balık tutulabilir. Ama her ihtimale karşı gelirken balık getirilecek mi? Ben Beykoz a uğrayıp varsa hamsi alırım.
Amatör ruha rastgele... Katliamcılara zorgele...
HÜSEYİN KABAKCI İSTANBUL 1981
04-04-2008, 21:31
hüseyin herkes kafasına göre bişeyler getiriyor isteyen balık isteyen tavuk ama ogün balık tutanlarda olur sabahtan hatta yarın bile tutulan balık ertesi güne güzel olur ben yarın bi fırsat bulursam bakacağım istavrite,pazar günüde sabahtan bakarım belki olmadı tavuk köfte bişeyler alırım artık.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|