Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TÜrkİye organİzasyonu 2
Erdekli yücelin bahsettiği tekne bu yaz yapıldı yücelinde emeği var üzerinde.Tekne dört silindir ford motora sahip.

[Resim: resim2001.jpg]

[Resim: grnt051i.jpg]

Ekmeği çok lezzetlidir yadikten sonra bana hak vericeksiniz.
[Resim: resim2186.jpg]

Ulaşım için erdekten turanköye her zaman araç vardır.

[Resim: resim2093.jpg]

[Resim: resim2063.jpg]

Bir kaç ilavede ben yaptım bilmeyen arkadaşlarımız için bazı ihtiyacı temin edebileceğimiz resimleri yükledim.Eğer kafanızı kurcalayan konu olursa tekrar resimlerle yardımcı oluruz.Ben şimdiden kendim için çözüm yolu arıyorum işleri bir organize ettimmi tamamdır.
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
masada rock,olta başında 1a-2 1a-3 1a gider nedim Seerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:masada rock,olta başında 1a-2 1a-3 1a gider nedim Seerf

Ah sorma nasıl güzel olurdu ama benim sülalem Diyabet hastası.Ben de sürekli ölçerim ve sınırlar içinde çıkardı.Geçenlerde tokluk 214 çıkınca hiç ağzıma sürmemeyi bile düşünüyorum Wink Gizliden beni kemirmeye çalışan bir rahatsızlık var içimde sonuçta , ona meydan tanımak istemiyorum Smile
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
aman nedim gerekte yok zaten önce sağlık her zaman derim Gulumse
Bul
Her şeyin başı sağlık dikkat edelim kendimize bu yaz o tarak midye o kadar lezzetli geldiki frenler boşaldı ama sonrası tligiserid 501.Ben eğer org. gelirsem kendime izin vericem bu konularda ama sınırlı.Siyirdim
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
yalovalı77 yazdı:Her şeyin başı sağlık dikkat edelim kendimize bu yaz o tarak midye o kadar lezzetli geldiki frenler boşaldı ama sonrası tligiserid 501.Ben eğer org. gelirsem kendime izin vericem bu konularda ama sınırlı.Siyirdim

Arkadaşlar..

Maşallah bakıyorum hepiniz doktordan daha çok bilgilisiniz..Hepiniz vücudunuzun her türlü değerini ezbere biliyor ve ölçtürüyorsunuz..Ben sizin bu bildiklerinizin hiçbirini bilmem..Öğrenmeyi de düşünmedim..

Ama bir tek şeyi çok iyi biliyorum..

Yüksek tansiyonum var mı veya tansiyonum yükselmiş mi diye ölçtürmek dahi ,yüksek tansiyon nedeni oluyormuş..Happy

Benden söylemesi...Happy
Bul
aygroup yazdı:Arkadaşlar..

Maşallah bakıyorum hepiniz doktordan daha çok bilgilisiniz..Hepiniz vücudunuzun her türlü değerini ezbere biliyor ve ölçtürüyorsunuz..Ben sizin bu bildiklerinizin hiçbirini bilmem..Öğrenmeyi de düşünmedim..

Ama bir tek şeyi çok iyi biliyorum..

Yüksek tansiyonum var mı veya tansiyonum yükselmiş mi diye ölçtürmek dahi ,yüksek tansiyon nedeni oluyormuş..Happy

Benden söylemesi...Happy
tabi öyle olur abi tansiyonu ölçerken acaba yüksekmi alçakmı diye stresten tansiyon değişiyor zaten,
ama tansiyon ve kolestrol o kadar kötü hastalıklar ki sinsi sinsi yerleşiyor birden vuruyor o nedenle 1 kez baktır herşey yolundaysa sorun yok ama ailesel kalıtımsallık varsa boşvermemek lazım Gulumse
Bul
yalovalı77 yazdı:Her şeyin başı sağlık dikkat edelim kendimize bu yaz o tarak midye o kadar lezzetli geldiki frenler boşaldı ama sonrası tligiserid 501.Ben eğer org. gelirsem kendime izin vericem bu konularda ama sınırlı.Siyirdim

haşim abi firenler koptuydu buyaz bende şahidim yemeyim dedikçe çatalı doldurdun
ERDEK TURAN KÖYDEN SELAMLAR
Bul
turankoylu yazdı:haşim abi firenler koptuydu buyaz bende şahidim yemeyim dedikçe çatalı doldurdun
harun senin pansiyonların ve mekanların resimlerini istiyoruz sizlerden,sizleri yoracagız artık biraz GulumseSeerf
Bul
2007 ağustos ayında 4 kişilik org. fotoğrafları.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  türkiye org hakkında yalova tatar 10 2,407 13-05-2010, 01:46
Son Yorum: bucalıfikret
  İzmir KIş organizasyonu fish or die 85 9,070 27-12-2009, 02:16
Son Yorum: yycolak
  İstanbul Kış Organizasyonu Goktug 5 1,907 27-12-2009, 02:12
  Dalyan Organizasyonu Ulaşım fish or die 220 19,068 02-10-2009, 01:07
  İzmir Organizasyonu Ulaşım fish or die 151 14,424 23-04-2009, 16:16
Son Yorum: orhanekmekci
  asıl organizasyonu ben yapıyorum evleniyorum instinct 33 4,897 03-02-2009, 20:35
Son Yorum: Krizoberill
  izmir tekne organizasyonu hakkında LeVrEkCi 12 3,926 06-05-2008, 12:50
Son Yorum: ALTAYLI
  2.İSTANBUL ORGANİZASYONU LeVrEkCi 0 1,531 20-06-2007, 09:47
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 5 Ziyaretçi