Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
nihayet balığa cıkabildim
Albatros-gr yazdı:Olabilir,cunku derinlik farkida var...yanilmazsam 40m demistin..bizde tam yarisi 20 metredeyiz
Daha öncede söylemişdim,yer çok önemli.Bugün öğleden sonra açıldım rüzgar karayelden estiğinden dalgalar yüksekti kalamar saatine kadar ahtapota takılayım dedim olmadı bu arada balıkcı teknesi etrafıma ağ atınca ağ denince öyle böyle değil koyu kapatıyo bende toplanıp geri geldim.Biraz siteye takıldım bu sırada havada yattı yine kaşıntı tuttu hop yine kayığa bu kez ağ menzilinin dışına çıkmam gerekiyordu tabi doğal olarak kalamar kerterizininde dışına çıktım bu sefer daha önce balon balığını yakaladığım yerin yakınları bu balık hala burada üçlü kösteğin ikisi yine yokHappyneyse yerimi değiştirince kalamar bendede yokSiyirdimgünü üç kupes bir karagözle kapatımSeerf

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bornova - izmir
Bul
Orhan abi,ufak capta zevkini yapmissin..dedigin gibi yer onemli..senin o kalamar meranda asagida arada rapalalarina (fikia) yani denizin dibinde olan uzun otlardan takiyormu?karasaman mi diyorsunuz?onlarin olmasi onemli gibime geliyor...bu gun o arkadas avini bozmus ama birdahakine kismetse daha bereketli olsunSmilebu gun ne yemin vardi?
Bul
orhanekmekci yazdı:Daha öncede söylemişdim,yer çok önemli.Bugün öğleden sonra açıldım rüzgar karayelden estiğinden dalgalar yüksekti kalamar saatine kadar ahtapota takılayım dedim olmadı bu arada balıkcı teknesi etrafıma ağ atınca ağ denince öyle böyle değil koyu kapatıyo bende toplanıp geri geldim.Biraz siteye takıldım bu sırada havada yattı yine kaşıntı tuttu hop yine kayığa bu kez ağ menzilinin dışına çıkmam gerekiyordu tabi doğal olarak kalamar kerterizininde dışına çıktım bu sefer daha önce balon balığını yakaladığım yerin yakınları bu balık hala burada üçlü kösteğin ikisi yine yokHappyneyse yerimi değiştirince kalamar bendede yokSiyirdimgünü üç kupes bir karagözle kapatımSeerf
Yeter mezelik çıkmış Alkis ahtapot birdahaki sefere olur 76
Bul
Orhan kardeş harika balıklar tutuyorsun ben uzun bir süredir hava mualefeti yüzünden balığa çıkamadım inşallah banada bu balıklardan nasip olur. Herkeze rasgele.AlkisSeerf
Bul
orhanekmekci yazdı:Daha öncede söylemişdim,yer çok önemli.Bugün öğleden sonra açıldım rüzgar karayelden estiğinden dalgalar yüksekti kalamar saatine kadar ahtapota takılayım dedim olmadı bu arada balıkcı teknesi etrafıma ağ atınca ağ denince öyle böyle değil koyu kapatıyo bende toplanıp geri geldim.Biraz siteye takıldım bu sırada havada yattı yine kaşıntı tuttu hop yine kayığa bu kez ağ menzilinin dışına çıkmam gerekiyordu tabi doğal olarak kalamar kerterizininde dışına çıktım bu sefer daha önce balon balığını yakaladığım yerin yakınları bu balık hala burada üçlü kösteğin ikisi yine yokHappyneyse yerimi değiştirince kalamar bendede yokSiyirdimgünü üç kupes bir karagözle kapatımSeerf
orhan abi tutmuşsun yine tavalık afiyet olsunSeerf
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=3830&dateline=1240958519]
Bul
Orhan abi kalamarlar süper bakıyorumda formdan hiç düşüş yok aynı hıza devam76
Bul
orhan abi dikkat ette kalamarların kılçıkları bağazına takılmasın kıyamamyız abisine dikkat ederse kendisine Seerf
Bul
Albatros-gr yazdı:Orhan abi,ufak capta zevkini yapmissin..dedigin gibi yer onemli..senin o kalamar meranda asagida arada rapalalarina (fikia) yani denizin dibinde olan uzun otlardan takiyormu?karasaman mi diyorsunuz?onlarin olmasi onemli gibime geliyor...bu gun o arkadas avini bozmus ama birdahakine kismetse daha bereketli olsunSmilebu gun ne yemin vardi?
Donmuş sülünezGulumse
mariner8 yazdı:Yeter mezelik çıkmış Alkis ahtapot birdahaki sefere olur 76
İnşallah Ahmet kardeşim,teşekkür ederimSeerf
maliyeci51 yazdı:Orhan kardeş harika balıklar tutuyorsun ben uzun bir süredir hava mualefeti yüzünden balığa çıkamadım inşallah banada bu balıklardan nasip olur. Herkeze rasgele.AlkisSeerf
Rüzgar cok güçlü,bakalım önümüzdeki hafta nasıl olacakGulumseİnşallah sana daha bolları büyükleri nasip olur Ahmet kardeşimSeerf
Bornova - izmir
Bul
alperburdur yazdı:orhan abi tutmuşsun yine tavalık afiyet olsunSeerf
Teşekkür ederim AlperSeerf
yusufburdur yazdı:Orhan abi kalamarlar süper bakıyorumda formdan hiç düşüş yok aynı hıza devam76
Kısa av süresince bu kadar olduGulumsehava müssade ederse devamSeerf
yusufburdur yazdı:orhan abi dikkat ette kalamarların kılçıkları bağazına takılmasın kıyamamyız abisine dikkat ederse kendisine Seerf
Düşündüğün için teşekkür ederim,keşke bütün balıklar kalamar gibi kılcıklı olsaGulumseSeerf
Bornova - izmir
Bul
Bugün öğleden sonra rüzgar hızını kaybetti bende doğru kayığın bulunduğu yere denizin dalgası hala yüksek denize açılamayacağımı anlayınca bir çöp poşeti alarak başladım kıyıda lodos ganimetlerini toplamayaSiyirdimkıyılarımızı bizlerin kirlettiği yetmiyormuş gibi birde ithal ediyoruzSnifsinfbugünde benim için değişik aktivite oldu.Seerf

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  KILIÇ Avım Nihayet oldu ALTAYLI 61 10,402 17-10-2012, 12:12
Son Yorum: tepeli35
  nihayet istediğim turna egenindibi 27 3,146 18-08-2012, 21:22
Son Yorum: egenindibi
  29.02.2012 martta nereye gidecez balığa ıspartada? abdullah ilbaş 17 3,268 11-03-2012, 18:48
Son Yorum: breda
  Nihayet sirtide balik basladi yakamoz.gr 70 8,228 19-06-2011, 01:38
Son Yorum: Can ARSLAN
  işten balığa 14-10 2010 tahsinmersin 35 4,571 22-10-2010, 23:31
Son Yorum: tahsinmersin
  fikret yalçın'la balığa gitti bucalıfikret 59 6,620 09-06-2010, 11:44
Son Yorum: bucalıfikret
  Nihayet bir raporda benden HAŞİM77 45 5,739 27-12-2009, 15:24
Son Yorum: Can ARSLAN
  Bugünde balığa çıktım orhanekmekci 46 6,929 19-11-2009, 01:43
Son Yorum: orhanekmekci
  Nihayet balıktayım orhanekmekci 54 6,234 16-11-2009, 18:46