Daha öncede söylemişdim,yer çok önemli.Bugün öğleden sonra açıldım rüzgar karayelden estiğinden dalgalar yüksekti kalamar saatine kadar ahtapota takılayım dedim olmadı bu arada balıkcı teknesi etrafıma ağ atınca ağ denince öyle böyle değil koyu kapatıyo bende toplanıp geri geldim.Biraz siteye takıldım bu sırada havada yattı yine kaşıntı tuttu hop yine kayığa bu kez ağ menzilinin dışına çıkmam gerekiyordu tabi doğal olarak kalamar kerterizininde dışına çıktım bu sefer daha önce balon balığını yakaladığım yerin yakınları bu balık hala burada üçlü kösteğin ikisi yine yokneyse yerimi değiştirince kalamar bendede yokgünü üç kupes bir karagözle kapatım
Orhan abi,ufak capta zevkini yapmissin..dedigin gibi yer onemli..senin o kalamar meranda asagida arada rapalalarina (fikia) yani denizin dibinde olan uzun otlardan takiyormu?karasaman mi diyorsunuz?onlarin olmasi onemli gibime geliyor...bu gun o arkadas avini bozmus ama birdahakine kismetse daha bereketli olsunbu gun ne yemin vardi?
orhanekmekci yazdı:Daha öncede söylemişdim,yer çok önemli.Bugün öğleden sonra açıldım rüzgar karayelden estiğinden dalgalar yüksekti kalamar saatine kadar ahtapota takılayım dedim olmadı bu arada balıkcı teknesi etrafıma ağ atınca ağ denince öyle böyle değil koyu kapatıyo bende toplanıp geri geldim.Biraz siteye takıldım bu sırada havada yattı yine kaşıntı tuttu hop yine kayığa bu kez ağ menzilinin dışına çıkmam gerekiyordu tabi doğal olarak kalamar kerterizininde dışına çıktım bu sefer daha önce balon balığını yakaladığım yerin yakınları bu balık hala burada üçlü kösteğin ikisi yine yokneyse yerimi değiştirince kalamar bendede yokgünü üç kupes bir karagözle kapatım
Yeter mezelik çıkmış ahtapot birdahaki sefere olur
Orhan kardeş harika balıklar tutuyorsun ben uzun bir süredir hava mualefeti yüzünden balığa çıkamadım inşallah banada bu balıklardan nasip olur. Herkeze rasgele.
orhanekmekci yazdı:Daha öncede söylemişdim,yer çok önemli.Bugün öğleden sonra açıldım rüzgar karayelden estiğinden dalgalar yüksekti kalamar saatine kadar ahtapota takılayım dedim olmadı bu arada balıkcı teknesi etrafıma ağ atınca ağ denince öyle böyle değil koyu kapatıyo bende toplanıp geri geldim.Biraz siteye takıldım bu sırada havada yattı yine kaşıntı tuttu hop yine kayığa bu kez ağ menzilinin dışına çıkmam gerekiyordu tabi doğal olarak kalamar kerterizininde dışına çıktım bu sefer daha önce balon balığını yakaladığım yerin yakınları bu balık hala burada üçlü kösteğin ikisi yine yokneyse yerimi değiştirince kalamar bendede yokgünü üç kupes bir karagözle kapatım
Albatros-gr yazdı:Orhan abi,ufak capta zevkini yapmissin..dedigin gibi yer onemli..senin o kalamar meranda asagida arada rapalalarina (fikia) yani denizin dibinde olan uzun otlardan takiyormu?karasaman mi diyorsunuz?onlarin olmasi onemli gibime geliyor...bu gun o arkadas avini bozmus ama birdahakine kismetse daha bereketli olsunbu gun ne yemin vardi?
Donmuş sülünez
mariner8 yazdı:Yeter mezelik çıkmış ahtapot birdahaki sefere olur
İnşallah Ahmet kardeşim,teşekkür ederim
maliyeci51 yazdı:Orhan kardeş harika balıklar tutuyorsun ben uzun bir süredir hava mualefeti yüzünden balığa çıkamadım inşallah banada bu balıklardan nasip olur. Herkeze rasgele.
Rüzgar cok güçlü,bakalım önümüzdeki hafta nasıl olacakİnşallah sana daha bolları büyükleri nasip olur Ahmet kardeşim
Bugün öğleden sonra rüzgar hızını kaybetti bende doğru kayığın bulunduğu yere denizin dalgası hala yüksek denize açılamayacağımı anlayınca bir çöp poşeti alarak başladım kıyıda lodos ganimetlerini toplamayakıyılarımızı bizlerin kirlettiği yetmiyormuş gibi birde ithal ediyoruzbugünde benim için değişik aktivite oldu.