Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
14 ekim izmir nasil geçti
araphüso26 yazdı:orada sizlerle olamamak muahbbetinize aşınıza dostluğunuza ortak olamamak her ne kadar bizleri üzsede resimler avuntumuz oluyor.harika işler çıkmış.gelip teker tekeer sarılmak vardı ama neyse hepinizi kutluyorum iyiki varsınızAlkis Rose
not.bucalı fiko abim her tekne avında sırti işini kimseye kaptırmaz Siyirdim

eyvallah arabım bundan sonra teknede sırtı yağparken yerim pupa'dır Siyirdim
birdahaki org mutlaka bekleriz.76AlkisSeerf
Bul
orhanekmekci yazdı:Sende hoş geldin arapGulumseiyi geceler.
teşekkür ederim babacımWink
ALTAYLI yazdı:Kulaklarınız çınlamadı mı? Bir başka Org.na Bekliyoruz76 Gerçekten çok keyifliydi
çınlamaz olurmu abi kaşıntı bile bastı nasipse gelmek isteriz abiSnifsinf
yycolak yazdı:gönlümüzde kalbimizdeydiniz zaten.bir dahakinde gözümüzde olursunuz şekeriiiiiimm...Gulumse

inşallah ağabey sağolasınWink
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
bucalıfikret yazdı:eyvallah arabım bundan sonra teknede sırtı yağparken yerim pupa'dır Siyirdim
birdahaki org mutlaka bekleriz.76AlkisSeerf

gelmek isteriz abide nasip diyelim. helal olsun yalçın abimi çıldırtıyorsun yaAlkisSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
ercan abime ve emegi gecen herkeze cok teşekkürler balık zayıfmış nolacak dostuk kuvvetlıydı daha önemlisi varmı herkezle tanıştık kaynaştık ercan abinin fıkralarıyla kahkalar attık fikret abiyle sabahın erken saatlerınde adranalalın patlaması yaşadık tahsin abinin espirileriyle güldük organizasyonun kralı oldu bence herkeze tekrara tekrar teşekkürler birdaha biaraya gelmek dileyiyle AlkisSeerfAlkisSeerf
Bul
fahrettin abi masallah organizasyonun fotografciligini yapmissin bu guzel kareleri bizimle paylastigin icin tesekkurler ellerine saglikAlkis
Ali KILIÇ
15.08.1980
zeytınburnu/istanbul
Bul
bana rüya gibi gelen bir gündü.nede olsa gece yarısından sonra başladık buluşmayave akşam bitip gece olunca geldik.etrafımda misafirlerin oluşuyla harika bir rüyadan uyanmış gibiyim.bu güzel org.ta emeği geçenlere teşekkür ederim.bir org.bu kadar güzel detaylı olur.servis otobüsünden.sabah boyozlarına kadar düşünülmüş.
uzak şehirden gelen arkadaşlarıma da çok teşekkür ederim.onca yoldan gelip bize şeref verdiniz.ayaklarınıza sağlık.sağolun var olun.o yaşına rağmen bunca yolu göze alıp gelen Babuç babanın ellerinden öperim.ona karşı mahçup oldum.inşallah başka zaman telafi edicez.
en son rabbimede şükranlarımı sunarım.hamdolsun ki,havalarda güzel gittiğinden organizasyon sekteye uğramadı.yoksa bir sonra ki hafta sonu tatilim ta 7 hafta sonraya denk geliyor.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
tahsinmersin yazdı:bana rüya gibi gelen bir gündü.nede olsa gece yarısından sonra başladık buluşmayave akşam bitip gece olunca geldik.etrafımda misafirlerin oluşuyla harika bir rüyadan uyanmış gibiyim.bu güzel org.ta emeği geçenlere teşekkür ederim.bir org.bu kadar güzel detaylı olur.servis otobüsünden.sabah boyozlarına kadar düşünülmüş.
uzak şehirden gelen arkadaşlarıma da çok teşekkür ederim.onca yoldan gelip bize şeref verdiniz.ayaklarınıza sağlık.sağolun var olun.o yaşına rağmen bunca yolu göze alıp gelen Babuç babanın ellerinden öperim.ona karşı mahçup oldum.inşallah başka zaman telafi edicez.
en son rabbimede şükranlarımı sunarım.hamdolsun ki,havalarda güzel gittiğinden organizasyon sekteye uğramadı.yoksa bir sonra ki hafta sonu tatilim ta 7 hafta sonraya denk geliyor.

Tahsin abicim 7 hafta sonrası için rezervasyon yaptırdım bilgine SiyirdimSiyirdim

Cumartesi sabah 3 te kalkıp karaburun'a balığa gittim, akşam 10'da eve geldim, ertesi sabah yine 3'te kalkıp dostlarımla beraber oldum, çokta mutlu oldum. iyi ki varsınız. Gulumse
Bul
Salih Reis yazdı:Tahsin abicim 7 hafta sonrası için rezervasyon yaptırdım bilgine SiyirdimSiyirdim
HappyHappyŞeytan oltasına sende kafayı taktınAlkisSeerf
Bornova - izmir
Bul
fahrettin abi masallah organizasyonun fotografciligini yapmissin bu guzel kareleri bizimle paylastigin icin tesekkurler ellerine saglik:
------------------------------------------------------------------------------------
ali kardeşim bende bu bir hobidir bu güzel anılar değerdirilmezmi gelemeyen arkadaşlarda bizimle yaşıyorlar sizleri mutlu edebildim inşallah.
Bul
tahsin kardeşim ne mahçup olması hepiniz gönlüme taht kurdunuz unutulmaz insanlarsınız
bana rüya değil herşey gerçekti sizleri seviyorum
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  geleneksel izmir organizasyonu finali fish or die 76 8,130 23-04-2013, 20:08
Son Yorum: ALTAYLI
  İzmir Organizasyonu son durum ALTAYLI 96 9,091 14-10-2012, 12:39
Son Yorum: yalnız balıkçı
  Izmir organizasyonu fish or die 259 20,525 14-10-2012, 03:12
Son Yorum: orhanekmekci
  14 ekim izmir organizasyon ALTAYLI 325 23,600 28-08-2012, 22:43
Son Yorum: tedirgin SaZaN
  izmir organizasyon detayları fish or die 37 5,326 26-06-2012, 00:47
Son Yorum: ALTAYLI
  24 Haziran 2012 İzmir 7+7 Mini Organizasyon fish or die 98 9,941 21-06-2012, 11:25
Son Yorum: LeVrEkCi
  Çeşme Organizasyonu Harika Geçti fish or die 250 29,367 11-02-2012, 23:43
Son Yorum: acemi dalgıç
  izmir org resimleri. bucalıfikret 72 12,516 22-10-2011, 23:53
  31 ekim mini org Kamil ILIPINAR 36 6,165 01-12-2010, 22:36
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  26 Eylül 2010 Pazar İzmir Organizasyonu fish or die 183 21,822 28-10-2010, 03:43

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi